Ето шест различни идеи, които да ви помогнат да започнете да обмисляте собствения си списък с идеи за сантиментални подаръци:

Персонализирана книжка с карти за дописване "За теб, любов" - най-сантименталната изненада! 

Подаръкът представлява 30 страхотни карти, които трябва да допишеш. Лесно, приятно и забавно е, а накрая се получава историята на вашата любов, с любимите ви моменти, признания и закачки!  

“За теб, любов” са карти, предназначени за половинката. Как ще довършите започнати 30 изречения, решаваш сам!

Изработи подаръка сам

Често се казва, че е по-добре да даваш, отколкото да получаваш. И макар това твърдение да е несъмнено вярно, ние вярваме, че има и трета възможност: да подарите нещо запомнящо се, създадено с любов лично от подателя на подаръка. Не е необходимо да е скъпо или сложно - стига да е изработено от вас. Просто трябва да провокира размисъл и да въздейства – сантиментален подарък за някого, който означава нещо специално в живота ви. Това може да са ръчно декорирани аксесоари, оригами, рисунки, плетиво, изделие от дърво и какво ли още не! 

Гравирани бижута и аксесоари

Въздействието на подаръка може да бъде надградено по уникален начин с помощта на гравьори. Може да гравирате пръстени или гердани, прибори, плакети. Всичко е по ваше усмотрение. Нужно е да се свържете с фирма, която изработва бижутата по поръчка и добавя сантиментален детайл. Други страхотни идеи в тази категория са висулките, които изобразяват ръкописно изписана дума. Това изписване на лично послание в ръкописен стил не само прави всяка висулка уникална, но и наистина ви позволява да изразите чувствата си, без ограничения. Интересна идея са и ключодържатели под формата на парчета пъзел, които се дописват. 

Преживяванията са най-сантиментални!

Какво бихте предпочели - вещ или преживяване? Определено преживяването е много по-лично и сантиментално, защото носи емоция и докосва сърцето.

Преживяванията - изненада за приятел или приятелка са подходящи за празнуване на специални поводи, рождени дни, имени дни, юбилеи или други важни моменти. Поднеси приключение, което със сигурност ще се хареса! Символичен и смислен подарък.

Сантименталните подаръци под формата на преживявания са тази допълнителна любов и грижа, която дължим на любимите си хора. Независимо дали става въпрос за романтичен момент или просто да им покажете своята благодарност, те винаги са добра идея! В GiftTube предлагаме сантиментални подаръци и преживявания с отлично качество на много достъпни цени! 

Подарък с кауза

Друго страхотно предложение е подаръкът с кауза. Той носи изключително висока добавена стойност и е МНОГО повече от просто вещ. Смисълът е в това, което предоставя допълнително като символика и логика. Например осиновяване на кошер, засаждане на дръвче, дарение за кауза.

Подаръкът с кауза е подходяща изненада за сватба, коледен подарък, рожден ден, имен ден. Така вие едновременно радвате някой, но и го ангажирате с нещо отвъд материалното. Подарете и подкрепете инициатива, която си струва вниманието! Разпространете добрия пример под формата на подарък. Идеята се харесва изключително много от годеници и младоженци.

Карта на света с пътешествия

Друга страхотна идея е да подарите карта на света, на която има възможност да се отбележат желаните дестинации, които получателят иска да посети. Така ще улесните планирането на следващото пътуване, а и в подаръка има много символика - той е с авантюристичен дух, подканва планиране и вземане на действия. Пътувайте и се радвайте на живота с тази уникална идея за хората с приключенски дух.

Друг вариант е да помислите за хобито на получателя на подаръка и да поднесете нещо, което е свързано с него. Например - четки за артистите, микрофон за певците, билет за театър за феновете на изкуството и още.

Стих или песен

Казват, че една картина струва хиляда думи, но какво ще кажете за песен? Напишете песен. Или стих. Или заснемете видео по случай рождения ден на любимия си приятел! Ако пък нямате талант… Помислете колко ценно и смислено би било за любимия ви човек да чуе най-любимия си изпълнител на живо. Ако това е възможно, можете дори да го накарате да пее на рождения му ден. Емоциите, предизвикани от подобни подаръци, са НЕОПИСУЕМИ.

Защо сантименталният подарък е оригинална изненада?

Вашият любим сантиментален подарък може да предаде много по-силно и красноречиво от това, че обичате получателя и ви е грижа за него…  Този тип изненада може да разкрие вашите дълбоки и силно чувства, които често таим в себе си в напрегнатото ежедневие.

Ако нямате време или пари да вложите в нещо скъпо и луксозно, сантиментални подаръци са страхотни, защото са на достъпна цена и означават много. Ако пък се чудите какво точно да направите, можете да поканите специалния човек на романтична вечеря в любимия им ресторант. Вашият сантиментален подарък им показва колко много означават за вас и колко специални са за вас! Освен това показват колко страхотно ви карат да се чувствате, когато го приемат с такава благодарност и признателност!

Затова ви съветваме да обръщате повече внимание на сантименталните подаръци в живота си! Те трябва винаги да имат място във вашия свят!