Чудиш се какво да подариш на половинката си? В този блог пост ще навериш идеи за романтичен подарък, с който да зарадваш човека до себе си. 

Какво да подаря на половинката: Избор на подходящ романтичен подарък 

Ако търсиш романтични идеи за подарък, възможностите са много. Продуктите и услугите, които се предлагат онлайн, са толкова много, че често е трудно да се спреш само една идея – особено ако ти и твоят партньор имате различни вкусове и интереси!

По-долу сме събрали 8 от най-добрите идеи и начини да зарадвате всеки любител на романтиката. На св. Валентин или за всеки друг специален повод, който изисква сантиментален подарък, с който да впечатлиш и истински да зарадваш любимия човек.

Перфектният романтичен подарък е предизвикателство, особено когато се опитваш да покажеш на партньора си колко много те е грижа за него. Но добрият подарък казва и това, което не сме изричали гласно. Ако търсиш нещо изключително специално, за да помогнеш на половинката си да се почувства по-обичана и ценена, опитай един от тези 8 романтични подаръка, които със сигурност ще направят деня им по-специален! 

Кажи: “Обичам те” по уникален начин!

8 неповторими идеи за романтичен подарък

Независимо дали ще празнувате юбилей, рожден ден или Свети Валентин, със сигурност романтичният подарък е подходящ за всяка двойка. Ако не си сигурен дали ще уцелиш и ще зарадваш любимия човек, нашите предложения помагат да стесниш списъка с опции. Помисли за тези 8 страхотни идеи за романтични подаръци и виж дали някоя от тях ще ти хареса:

Персонализиран подарък със сантиментална стойност

Какво ще кажеш за нещо различно и запомнящо се? Нищо не може да изрази чувствата така силно, както персонализираният подарък. Затова предлагаме да обърнеш внимание на предложението ни “За теб, любов”. Представяме ти книжка за дописване, в която има 30 недовършени изречения, които да допишеш. Разкажи историята на вашата любов по лек, вълнуващ и забавен начин. Авторът на 30-те изречения си ти. Ще опишеш любовта си по уникален начин и ще я поднесеш книжката в елегантна кутия - тубус.

Дегустация 

Вино, уиски, кафе, сладолед или бира. Виното, разбира се е в главната роля, когато стане дума за дегустации!

 

Лесно е да се мисли за виното като за напитка, която се пие с и без повод, но изтънченото небце познава истинските аромати и стойност на пивото. И това означава само едно - дегустации! Ваучерите за дегустация на уиски или вино са оригинална идея за романтичен подарък за годишнина, Свети Валентин, рожден ден, годишнина от сватба или дори първа среща. 

Храната и хубавият алкохол сближават и създават специална атмосфера между двама влюбени. За дамите, които обичат сладки неща, сме подготвили сладоледена дегустация. А за господата на лице са опции за дегустация на уиски със селекция от пури. Отлична идея, която ще превърне вашата среща в незабравимо споделено преживяване.

Вечеря на тъмно

Има ли нещо по-романтично от класическата среща с любим човек в хубав ресторант! Вечерята с партньора извън дома е възможност да се забавлявате, да разговаряте за неща, за които не ви остава време в забързаното ежедневие. Освен това, когато е организирана правилно, срещата може да бъде наистина романтична! Резервацията в хубав ресторант е задължително условие. Второто важно условие е да бъдете навреме, така че никой от вас да не е принуден да чака неловко на масата партньора си. И преди всичко друго, отидете на срещата с мисълта, че искате да прекарате повече време заедно - не мислите колко храна искате да поръчате!

Ще си помислиш и за свещи, но тук ще внесем известна промяна в добрата стара класика и ще кажем: Вечеря в ресторант на тъмно - абсолютен хит, който се предлага и в България и то с качество, което не отстъпва пред останалите "тъмни" ресторанти по света. 

Може би не сте се сещали е, че можете да организирате и нещо по-нестандартно. Вечерята на тъмно е оригинално преживяване за двама, в което сте потопени в пълен мрак, но потопени и в общуването помежду си, защото нищо друго не ви разсейва - телефони, светлини, хора. Идеята е да фокусирате сетивата си върху усещанията и върху храната. Срещата може да се превърне и в забавно предизвикателство, при което се опитвате да познаете какво точно ядете. При всички случаи тази вечеря ще ви хареса както заради подбраното петстепнно фюжън меню, така и заради идеята да изпробвате нещо ново. 

Комплекти с парфюми и бижута

Бижутата и парфюмите са класическа идея за подарък, но изборът не е лесен. Те са страхотно допълнение към тоалета на всеки и допълват имиджа и усещането за човека. Не забравяйте да вземете предвид вкусовете на любимия човек, когато избирате. Тук комплектите с парфюми могат да ви помогнат да направите правилния избор, тъй като са много компоненти и дават селекция от разнообразие, на която можете да се насладите.

Прекарайте романтична киновечер у дома

Нищо не е така близко до романтиката като вечер у дома, сгушени на дивана с добър филм. Ако не разполагате с много пари в момента, направете добър подбор с филми и дайте избор на партньора ви да реши какво му се гледа. Подгответе романтични заглавия, пуканки, напитки и останете вкъщи.

Спа пакети и масажи

СПА дните и масажите не са само за жените! Мъжете също обичат да бъдат глезени! Планирането на ден за почивка и лукс е отличен начин да покажете на партньора си колко много ви е грижа. Заведете любимия човек в СПА център или резервирайте козметична процедура в салон за красота. Купете тайландски, класически, аюрведични масажи, рефлексотерапии на ходила и други глезотии.

Кулинарен урок за двама

Купете на партньора си ваучер за готварски уроци за двама, където заедно да се научите да приготвяте любимата си храна - италианска, азиатска, японска или пък курс по приготвяне на бургери и сладолед е прекрасен начин да се разтоварите заедно. Това е невероятно сближаващ подарък, защото показва, че се интересувате от страстите на партньора си и искате да прекарате повече време с него и да споделяте неговите интереси. А и нека не забравяме – храната сближава. Можете също така да приготвите обикновена храна у дома, след като се върнете от мастъркласа!

Почивка дори само за една нощ

Отървете се от рутината си, дори ако е само за една нощ. Планирайте пътуване за една нощ или уикенд за двама до любимия си град – или някъде на ново и вълнуващо място. Използвайте тази възможност да се свържете истински с половинката си. Пътят винаги разкрива страхотни възможности за приключения, така че можете да се отбиете и до интересни кътчета по време на пътуването. Във времето това може да се утвърди като традиция и да започнете да се редувате, като се изненадвате един друг с романтични бягства до нови места.

 

Това са само част от идеите за романтичен подарък, които можем да ви предложим. В платформата на GiftTube ще откриете над 500 преживявания, от които можете да се възползвате и да се насладите. Те са страхотни приключения, които са още по-забавни, когато бъдат споделени с правилния човек. Ако пък искате да го/я изненадата с нещо по избор, можете да презаредите ваучера предварително и да оставите той/тя да избере сам/а какво преживяване предпочита. Пожелаваме ви успех!