Коледни подаръци за колеги: Най-добрите идеи

В този блог пост ще ви предложим най-добрите идеи за коледни подаръци за колеги. Изберете нещо оригинално за любимия си колега и го подарете с гордост и увереност. Луксозна и елегантна визия, забавно послание, символ на уважение и благодарност.

Какво да подарим за Коледа на своите колеги?

Всички знаем колко трудно може да бъде купуването на коледни подаръци за приятели и семейство, да не говорим за колеги. Ех, какво харесва този човек? Уж прекарвате всеки ден заедно, а същевременно не сте сигурни какво точно ще му хареса. Ако се чувствате така, не се притеснявайте – вие сте като повечето хора, които се чудят дали колегата ще хареса това, което сте подарили. 

Добрата новина е, че в момента има много предложения на добри цени и оригинални идеи за коледни подаръци на колеги, от които можете да откраднете вдъхновение. Вашият идеален коледен подарък ви очаква да го закупите! Не се бавете, а направете вашия избор по-скоро.

Най-добрите идеи за коледни подаръци за колеги

Всеки подарък може да бъде уникален по рода си, стига да направите правилния избор и да познавате добре получателя си. Ето едни от най-добрите идеи за коледни подаръци за колеги:

Музикалният урок е страхотен коледен подарък, който може да бъде урок по пеене или урок по музикален инструмент. Подходящ е за колегите ви, които винаги слушат музика и си припяват по време на работа. Страхотно преживяване, подходящо за начинаещи и напреднали.

  • Адреналин – за колегата, който винаги предава проекта в последния момент

Всеки екип има поне един колега, който винаги предава проекта в последния момент… Е как го прави? Колкото и да се бави, накрая всичко е наред. Обикновено, това са хора, които просто обичат да бъдат под напрежение и адреналинът ги прави по-мотивирани и продуктивни. Затова добра идея за коледен подарък за колега от този тип е екстремното преживяване.

  • Кулинарен урок – за колегата, който никога не може да реши къде да отидете в обедната почивка

Кулинарният урок е идеалният коледен подарък за колегата, който има претенциозно небце и все се колебае къде да прекара обедната си почивка. Най-хубавата част на кулинария урок е, че по време на него, участниците могат да научат рецепти от мастър шефове и да се насладят на своите нови шедьоври. Идеални умения за коледните празници и големите трапези, които ни очакват...

Всеки офис има един колега, който никога не изневерява на стила си. С наперена походка и зашеметяващ стайлинг, този човек просто знае как да изглежда винаги ослепително! Подарете му козметична процедура – за да се наслади на спокойствието по време на терапията и да постигне още по-уникален външен вид! Уникална идея за коледен подарък за колега.

За по-авантюристичните колеги предлагаме да подарите коледен подарък – ваучер за екскурзия или туристически занимания. Това е нещо, което изисква минимална организация, а носи максимална наслада! Че кой не иска почивка...

Как да изберем коледни подаръци за колегите си?

Сценарият е следният: Поканени сте на коледна фирмена вечеря с колегите. Търсите перфектния коледен подарък за колегата, за да покажете колко много ви е грижа за него/нея, че оценявате труда, усилията и помощта в съвместната работа. Какво трябва да направите, за да изберете подаръци за колегите си? За да сте сигурни, че вашият подарък е избран разумно, и е наистина оригинален, ето няколко съвета как да изберете перфектния подарък за всеки колега:

  1. Подаръкът трябва да носи смисъл

Първо, важно е да имате предвид, че тук не става въпрос за закупуване на нещо, което колегата задължително би искал да притежава. Тук става въпрос за това да подарите подарък, който да покаже, че за вас приносът на колегата е значим или просто, че го цените като човек. Изберете коледен подарък със смисъл или преживяване, което ще бъде запомнено дълго след подаряването

  1. Не пари, а послание

Коледният подарък не трябва да е скъп, за да покаже отношение и да зарадва своя получател. Не се притеснявайте колко пари е “приемливо” да похарчите за подаръци на колегите си. Просто се уверете, че избраните изненади са оригинални и носят смисъл за човека.

Вероятно се чудите дали коледният подарък ще се хареса, но истината е, че е много по-важно е той да олицетворява отношенията ви с човека или хората, за които купувате изненадата. Така няма начин да сбъркате! 

3) Бъдете оригинални и креативни

Подарете оригинален и креативен коледен подарък, който ще бъде запомнен дълго. Отново повтаряме, че парите не са от значение – важен е смисълът!

4) Забелязвайте малките неща

Вместо да се фокусирате върху грандиозни изненади за Коледа, сменете подхода и помислете за малките неща от ежедневието. Например, ако купувате за някого, който се интересува от спорт, вземете му персонализирана фланелка на любимия отбор. Ако пък купувате подарк за някой колега, който все носи лаптопа си със себе си, вземете му малка чантичка с името му, за да прибира лаптопа си на елегантно и сигурно място. Това са малки жестове, които обаче, показват, че сте обърнали внимание на човека и сте го опознали.

5) Подаръците не бива да са сложни!

Не се опитвайте да мислите прекалено много за това.... Просто си спомнете какво харесват вашите колеги и оставете инстинкта си за подаръци да ви води. Не е нужно да правите чудеса от храброст. Един ваучер за преживяване носи много стойност, а не коства никаква организация от ваша страна!

 Преживяванията – Оригинални коледни подаръци за колеги

Преживяванията са най-добрите коледни подаръци за колеги. С тях изненадата е сигурна!

Понякога най-доброто нещо, което можете да подарите на човек, е да го оставите да излезе от ежедневието с преживяване. Закупувайки ваучер за преживяване, вие давате шанс на колегите си да направят нещо, което иначе не биха направили или пък все още не са успели да направят. Разгледайте платформата на GiftTube с ваучери за подаръци, където ще намерите над 400 преживявания. Подходящи коледни подаръци и новогодишни изненади.