Научете кои са най-добрите аниматори за детски рожден ден. Подготвили сме ви списък с проверени професионалисти, които ще организират незабравимо парти за вашето дете през 2022 г.

Добрият аниматор – тайната на незабравимия детски рожден ден!

Голяма стая, пълна с деца, шумни и нетърпеливи за забавления! Докато родителите са в съседното помещение, за да се радват на спокойствие, някой все пак трябва да се погрижи за малките дяволчета! Тук идва аниматорът – спасителят на родителите и най-добрият приятел на децата. 

Аниматорът е много важна фигура във всяко парти за детски рожден ден. Това е човекът, който не само се грижи никое от децата да не скучае, но е отговорен и да държи малчуганите под контрол. С аниматор на рождения ден може да разчитате, че присъстващите деца ще бъдат включени в активностите и танците и никой няма да бъде пренебрегнат и оставен сам в ъгъла на стаята. Освен това, аниматорът следи децата да са в безопасност, да не се наранят и празникът да премине без сълзи. Той насочва тяхната енергия към интересни и полезни активности и ви спестява изпочупени мебели и покъщнина.

Добрият аниматор ще помагне и на по-срамежливите деца да се отпуснат и забавляват. Когато излязат от обичайната си среда, някои деца стават по-предпазливи и срамежливи. Затова е важно да получат подкрепа и протегната ръка от някого. А когато това е млад, усмихнат и непринуден аниматор, децата преодоляват първоначалното си смущение и бързо се включват в играта.

Затова, в помощ на родителите, сме ви подбрали най-добрите проверени аниматори за детски рожден ден спрямо менията на много доволни клиенти:

ПРОВЕРЕНО: Най-добри аниматори за детски рожден ден през 2022 година

Ако се чудите как да организирате незабравим детски рожден ден и парти, то ние ще ви спестим много време, усилия и главоблъсканица! Не е нужно да действате по метода “проба – грешка”, всичко, от което се нуждаете е просто достъп до интернет и добро настроение! С няколко прости стъпки ще можете да намерите най-добрия аниматор за партито на годината!

Аниматор за детски рожден ден в костюм

Зарадвай детето си с аниматор в карнавален костюм! Облеклото е по избор и може да пасне на темата на детското парти или детския рожден ден! Различни магични герои от филмчета, анимации и още. Създай радост и повери купона в ръцете на професионалист! Имаш възможност да избираш от над 300 приказни костюма, с които малчуганите ще се почувстват сякаш се потапят в същинска приказка.

Налично е голямо разнообразие от костюми. Аниматорът може да бъде преобразен като: пират, фея, туземец, принцеса, индианец, спайдър мен, костенурка нинджа, вълшебник, мускетар, вещица или друг приказен или филмов герой.

DJ и аниматор за детски рожден ден

Какво е парти без музика? Неее… Не рискувай да отегчиш децата с нещо скучно и НЕготино – наеми професионален DJ, който ще се погрижи плейлистът да включва най-модерните парчета, които са популярни сред децата. Аниматорът и DJ ще подготвят програма, която съответства на възрастта на децата на партито и ще е съобразена и с техните общи интереси и предпочитания. 

Партито идва при вас с организация на магическо парти за детски рожден ден с фокусник: "Магия - Щуротия"

Независимо къде сте, има нещо страхотно, което може да ви накара да забравите за околните и да се пренесете в ново измерение – да, това е магията! Един от най-добрите аниматори за детски рожден ден е именно магьосникът и илюзионистът, който ще подготви за вас шоу с атракции и забавления.

Детският парти пакет „Магия-щуротия“ включва:

  • DJ и аниматор за 2 часа с плейлист от уникални хитове
  • Аниматор в костюм по избор от огромен гардероб
  • Професионален фокусник с 45-минутна програма

Така вие осигурявате цели трима професионалисти, които ще се погрижат всички да участват в игрите, да танцуват и да се забавляват. Премахнете скуката и създайте условия за гарантирано забавление. Децата ще се отпуснат и ще започнат да се забавляват.

Детски парти пакет за рожден ден с куклен театър: „Магията на театъра“

Детски парти пакет за рожден ден „Магията на театъра“  включва театралното парти за малки и големи. Представлението ще се проведе на място, избрано от вас.

Пакетът включва:

  • Куклен театър – интересно представление и магическа история с продължителност 45 минути
  • Програма с DJ – гарантирано добро настроение и хитове
  • Аниматор за 2 часа, който ще играе и танцува с малките

Всеки ресторант или избрано от вас място може да се превърне в сцена за провеждането на театралния рожден ден. Въведете децата в света на театъра по забавен и интригуващ начин. Укротете малчуганите за 45 минути – време, през което могат да се насладят на представление по избор. Аниматорът може да бъде преобразен в приказен или филмов герой.

Ние ще се погрижим за забавленията, които ще държат рожденика и неговите приятели на гребена на забавлението и след постановката.

Къде да организирате детски рожден ден с аниматор?

Най-хубавото при организация на подобни детски рождени дни е, че може да поканите аниматора и дисководещият в дома си, на открито или в детски клуб. Мястото не е от значение, защото те ще го преобразят с парти настроение! Всичко, от което се нуждаете е просто една покупка на ваучер за детски рожден ден.

Топ 5 причини защо да наемете аниматор за детски рожден ден:

Има много причини, поради които може да искате да помислите малко по-сериозно за наемането на аниматор за следващия рожден ден на вашето дете. Ето само някои от предимствата, от които да се възползвате:

  1. Аниматорът може да помогне за задържането на вниманието на малките деца по време на партито, като гарантира, че те се забавляват през цялото време.
  2. Професионален аниматор може да ви помогне да създадете едно наистина запомнящо се преживяване за вашето дете и неговите гости като редува различни активности – състезателни игри, танци, шеги.
  3. Аниматорът за рожден ден може да добави допълнително вълнение към партито, което помага да го направи още по-специално за всички участващи. Обикновено аниматорите умеят да създадат страхотна атмосфера на очакване на тортата, например. Търсенето на торта, изненадващи игри покрай поднасянето й са моменти, които се децата запомнят.
  4. Аниматорът може да помогне всички гости на партито да се забавляват страхотно, като гарантира, че всички ще се приберат доволни. Това важи и за родителите, които се забавляват не по-малка на майтапите на аниматорите. Освен това – те са спокойни, че има кой да се грижи за доброто прекарване на децата.
  5. Професионалният аниматор често може да предложи набор от различни дейности и възможности за забавление, за да сте сигурни, че на партито има по нещо за всеки. Аниматорите идват с набор от костюми, балони и други изненади.

Наемането на аниматор за рожден ден може да помогне да направите следващия рожден ден на вашето дете наистина специален. Ако търсите някой, който да добави забавление и вълнение към събитието, тогава нашите аниматори може да бъдат идеалният избор за вас.