Какво е аниматор?

Какво да купите на дете, което има всичко? Да, това е сложен въпрос… Със сигурност не можете да сбъркате, ако решите да поднесете забавление за следващия рожден ден на любимото дете. Добра идея е да наемете аниматор, който да организира специална програма, без значение дали става дума за рожден или имен ден, парти по специален повод.

Аниматорът представлява професионалист, който е специализирал в забавлението на деца и изготвя специална програма спрямо тяхната възраст, интереси, локация на събитието и ресурси. Аниматорът е идеалното решение за празник или събитие, защото той ще открие занимание на всички присъстващи деца, ще гледа децата, ще се грижи за тях и ще превърне събирането в страхотно парти. 

Какво прави аниматорът?

Аниматорът организира игри и се грижи всичко да бъде наред по време на събитието. С него никой не скучае, всички се забавляват, изразходват енергия и запомнят завинаги най-добрият празник на света. 

Аниматорът е спасение за възрастни и за деца! 

От една страна, децата обожават идеята за парти. В продължение на часове малчуганите се радват на забавление. Независимо къде е празникът, очаква ви най-уникалния ден, защото аниматорът може да превърне всичко в игра. И тъй като децата се раждат съвсем естествено като креативни мислители, те винаги откриват начин да се радват и да играят със заобикалящия ги свят.

Друга възможност е да разгледате наемането на аниматори за детски събития като възможност за забавление и при събирания на възрастни, професионални събития или офис срещи във вашата компания. Какво имаме предвид? Големите фирми често имат нужда да организират тиймбилдинг събирания, където служителите – родители са затруднени да присъстват, защото няма кой да гледа децата им. Хубавото е, че аниматорите са решение в точно такива случаи. В големите западни фирми събитията и срещите, включващи деца, могат да бъдат най-успешните. В някои корпорации дори има специален ден от годината, наречен “Доведи детето си на работа!”. Докато вие обсъждате важни въпроси, децата се забавляват в детския кът и опознават мястото, на което работят техните родители.

Така че, ако искате да подарите на детето си невероятен подарък, да организирате забавно детско събитие или да зарадвате членовете на вашия бизнес екип с нестандартно преживяване, наемането на аниматори за детски събития е чудесен вариант.

Как се наема аниматор?

Аниматорите са професионалисти, които използват разнообразна гама от методи, изкуства и технологии, за да забавляват малчуганите най-често за детски събития. Освен че помагат на самите организатори на събития, те могат да правят трикове, фокуси или да организират игри със заобикалящите ги предмети, за да донесат още емоция на събитието.

С платформата на Gift-Tube наемът на аниматор е по-лесна от всякога:

  1. Купувате ваучера онлайн за 1 минута
  2. Получавате ваучера на електронната си поща
  3. Срещу него получавате достъп до избор от аниматори в зависимост от предпочитанията ви, възрастта и пола на детето
  4. При нужда, получавате ваучера и до адрес с безплатна опаковка
  5. Уговаряте ден и специфики

Най-добрите аниматори за събития в България

Ето и нашият списък с най-добри аниматори за събития в България:

Професионален аниматор с костюм за 2 часа

Героите оживяват! Вашето дете има любим герой? Нашите аниматори могат да се преобразят в пирати, феи, туземци, принцеси, индианци, спайдър мен, костенурка нинджа, вълшебници, мускетари, вещици или други приказен или филмов герои. Аниматорът ще превърне специалния ден на детето ви в истинска приказка. 


Професионална програма с DJ и аниматор в костюм

Търсите как да организирате най-якото детско парти? Работим с голям екип професионални аниматори, които ще спретнат щуро парти за вашето дете и неговите приятели! Опитните аниматори правят всеки рожден ден истински купон, а опитен DJ ще пуска най-готините песни. Нека всички танцуваме заедно!

Фокусник, DJ и пинята: Детски рожден ден “Магия щуротия”

Детски парти пакет „Магия-щуротия“ включва:

  • DJ и аниматор за 2 часа - DJ с опит в детските партита и аниматор в костюм по избор от огромен гардероб
  • Професионален фокусник с 45-минутна програма
  • Пинята с лакомства – разнообразие от видове и лакомства

Батут парти

Нито едно дете не може да устои на батута! В него възможностите за игра са неизчерпаеми…Затова предлагаме да помислите за наем на голям батут - той може да се монтира във вашия двор, градина, парк, междублоково пространство или в двора на заведение. 


Неоново парти

Предлагаме ви детско парти с неонови боички! Детски парти пакетът включва:

- Dj с озвучителна техника

– Професионален актьор водещ

– Ултравиолетово осветление

– Светещи аксесоари

– Украса със светещи балони

– Рисуване на лице с неонови боички


Разгледайте и другите ни предложения за аниматори за детски рожден ден и организирайте най-готиното събитие с ваучер за преживяване на достъпна цена. Подходящо за всички. Емоция за малки и големи!