Събрали сме списък с места за тиймбилдинг около София, както и няколко предложения недалеч от столицата. Можете да ги посетите и да се насладите на красивите гледки като съчетаете пътуването с отдиха и забавлението.

Как да изберем място за тиймбилдинг?

Понятието „тиймбилдинг“ е популярно в наши дни. Независимо дали сте новосъздадена фирма, която току-що отваря вратите си или утвърдена компания, която иска да даде тласък на служителите си, вашият екип заслужава време за сближаване и забавления. В днешно време можете да намерите много идеи онлайн какво да направите за този тип събития, но какво да изберете? Определено има някои съображения, които трябва да се вземат предвид, когато се решавате къде ще се организира тиймбилдинг:

  • Колко време ще отнема пътуването?
  • Как ще се случи превозът?
  • Всички ли ще успеят да дойдат?
  • Колко близо е локацията до офиса?
  • Какви са условията?
  • Удачно ли е мястото спрямо сезона?
  • Какво тиймбилдинг преживяване може да се състои там?

Тази публикация в блога ще очертае най-добрите места за тиймбилдинг около София и извън София, както и редица предложения за преживявания, на които можете да се насладите.

Места за тиймбилдинг около София

Душанци

Разстояние от София: 90 км.

Времетраене на пътуване от София:  1 час и 40 минути

Душанци се намира в Община Пирдоп, Софийска област. Там можете да се организират много групови преживявания, сред които групов каяк, както и бънджи скок в околността. Дори можете да ги съчетаете в следната комбинация Скок с бънджи от виадукт до гр. Клисура и каяк в яз. Душанци – разстоянието между двете локации е около 30 минути с кола. 

Клисура

Разстояние от София: 112 км.
Времетраене на пътуване от София: 2 часа

Адреналинът сближава! Затова ви предлагаме да организирате бънджи скокове за целия екип. Районът на Клисура, Проходна е страхотно място за тиймбилдинг около София – живописно, красиво, пленяващо. Няма да сгрешите, а и се стига бързо.

Витоша или Стара планина

Страхотното преимущество на София е, че столицата ни е обгърната от планински релеф, който ни подарява красиви гледки и страхотни възможности за разходки през уикендите. Това прави планините Витоша и Стара планина изключителни подходящи места за тиймбилдинг около София. Можете да съчетаете пътуването с преход с АТВ за цялата фирма или офроуд сафари.

Преход до Рилския манастир и Стобските пирамиди

Разстояние от София: 110 км.
Времетраене на пътуване от София: 1:30-2 часа 

Рилския манастир и Стобските пирамиди също са страхотни тайнствени места за тиймбилдинг около София, които определено трябва да посетите. Можете също да организирате преход или офроуд в областта. Съчетайте и двете забележителности в един ден и добавете пъзели, приключения или друго предизвикателство, което може да се организира.

Панчарево

Разстояние от София: 20 км

Времетраене на пътуване от София: 30 минути

Това е една страхотна идея за тиймбилдинг около София, защото е наистина много близко, като същевременно гледката те кара напълно да забравиш за големия град. Там може да се организира готин куест, както и да гледате залеза и да се забавлявате на фона на Панчаревското езеро. Хем сте извън столицата, хем сте до нея. Подходящо, ако е трудно да намерите достатъчно ентусиасти за тиймбилдинг, склонни да пътуват.

Боянския водопад

Разстояние от София: 20 км.

Времетраене на пътуване от София: 40 минути

Боянският водопад е красива и зрелищна гледка, подходяща за туристически преход. Препоръчваме ви трасето с посещение на красивата Боянска църква – музей с древна история. Насладете се на природата.

Можете да се насладите на всяко едно от тиймбилдинг преживяванията с GiftTube – организация, достъпни цени, сигурно забавление.

Места за тиймбилдинг извън София

Струма, Кресненско дефиле

Едно от предложенията, на които можете да се насладите, се намира извън София, в района на река Струма и Кресненското дефиле. Там можете да се насладите на известното преживяване рафтинг по Струма, което може да се организира и под формата на тиймбилдинг.

Българските реки – страхотно място за каякинг 

Река Искър, Струма и Дунав са страхотни за организация на каякинг приключение. Каякингът може да се провежда и в Тополница – в община Дупница, област Кюстендил, както и в Огняново.

Добринище

Ако имате повече мъже във фирмата, добра идея е да органзирате отдих ден с риболов. В Добринище има супер рибарник с три езера, в които могат да се уловят балканска и сьомгова пъстърва. Може да изглежда като нетрадиционна идея за тиймбилдинг, но истината е, че риболовът повдига състезателния дух и амбицира.

Разлог

Разлог е страхотно място с красиви гледки, където ви препоръчваме да отидете на организирана конна езда за тиймбилдинг. В пакета за преживявания са осигурени коне, екипировка, професионален водач и застраховка. Не се изисква опит в язденето или физическа подготовка – пейнтбол, разходка с АТВ, Офроуд сафари.

Напомняме, че всяко едно от тиймбилдинг преживяванията се предлага от GiftTube – най-добрата платформа за оригинални преживявания и емоции. Свържете се с нас за още предложения и идеи за сплотяване на екипа. Работим с фирми във всякаква индустрия и имаме предложения за всеки бюджет!

Не е лесно да се намери правилното място за тиймбилдинг. Имате нужда от локация, която не е твърде далеч, предлага интересни дейности, държи екипът ангажиран и естествено, предлага бюджетни тиймбилдинг преживявания – това е всичко, което GiftTube обединява в едно със своите предложения за фирми. Нашите екипи и партньори предлагат уникални събития за фирми и групови преживявания, които можете да закупите под формата на ваучер. Самата покупка отнема няколко минути и се извършва напълно онлайн. Нашите консултанти също са в готовност да помогнат в организацията, да дадат идеи, да съдействат с всичко, да отговарят на въпросите ви. 

GiftTube има за цел да предостави на всички фирми идеалните предложения за места за тиймбилдинг около София и извън София, както и преживявания за служителите, които дават един нов начин колегите да се свързват помежду си и да покажат своята креативна страна и амбиция. 

Знаем, че организацията е досадна, затова оставете на нас да се погрижим за всичко. Нека бъдем заедно в това начинание. При нужда, можем дори да ви насочим в избора на място и да помислим как да организираме събитието достатъчно близо до вашия офис. Разгледайте нашите предложения и се свържете с нас – очакваме ви!