Оригинални подаръци за Свети Валентин (Най-добрите идеи)

В този блог пост ще ви споделим идеи за най-оригиналните подаръци за Свети Валентин. Празникът на влюбените (14 февруари) изисква предварителна подготовка и специално внимание за партньора ви – покажете своята любов, като поднесете подарък с уважение и признателност.

Оригинални подаръци за Свети Валентин – не купувайте букети, подарявайте букети от емоции!

Оригиналните подаръци за Свети Валентин не са лесна задача – с годините все повече неща започват да приспадат към категорията на “баналностите”, затова бъдете различни! Подарете преживяване вместо предметен подарък. Така половинката ви ще има възможност да се радва на нов спомен. Преживяванията са лесни за организация и оставят следа в сърцето за цял живот. Покажете, че сте креативни и познавате него/нея с най-правилният и оригинален подарък за Свети Валентин.

В света на бирата - Пивоварен тур за двама с обяд и дегустация - оригинален подарък за 14 февруари

Остави клишетата настрани - това преживяване не е само за заклети фенове на бирата. То е и за любопитните, които ще узнаят за тънкостите на процесите, вкусовете и ароматите, преди затварянето им в бутилка. Подходящо е за двойки и идеален повод да се разходите до Пазарджик, където се намира пивоварната. 

Романтично сафари за двама до Велинград 

Чували ли сте за “романтично сафари”? Това е нещо ново, което вече може да се организира и на територията на България. Интересното тук е, че Родопите се оказват добра дестинация за подобен тип преживяване заради богатата си история и свещени земи на най-мистичната планина. Всъщност, българското сафари се оказва много по-вълнуващо, отколкото подозирате! Самата организация включва руски джип, който ще ви разходи из района на Велинград в продължение на 3-4 часа. Очаква ви бутилка шампанско а накрая, пускане на бели гълъби – символи на любовта, свободата и чистотата. 

Със сигурност това е един оригинален подарък за 14 февруари, за който дори не сте подозирали!

Уикенд за двама в еко селище “Омая” – раят на романтиката

Ако искате да останете сами със своята половинка, предлагаме ви да прегледате нощувките в еко селище “Омая”. Това пространство носи чара на природата. Всяка една от къщичките е позициониране до езеров в с. Гайтаниново в близост до гр. Гоце Делчев. Локацията е подходящо за разходки и риболов, басейн, има тенис маса и два ресторанта, които предлагат на гостите собствено производство био храна. В изненадата в включена и вкусна закуска. Страхотна идея за подарък, който да поднесете на Свети Валентин!

Още по-силна връзка с терапевтичен сеанс за двойки

Ако искате да направите връзката си още по-силна, то ви препоръчваме да се възползвате от ваучера за терапевтичен сеанс. Това е консултация за двойки, която се провежда от висококвалифициран специалист. В рамките на сеанса ще имате възможност да разговаряте за взаимоотношенията си и да опознаете себе си повече от всякога – подарете си шанс за още по-силна любов на Свети Валентин.

Свети Валентин с Уроци по латино танци

Танцът е символът на любовта, който сближава и разказва истории с помощта на изящни движения. Затова и урокът по танци за двойки е толкова оригинален подарък за Свети Валентин. Научете се от професионален инструктор, който ще ви помогне да танцувате великолепно страстните латино танци. Подходяща идея за подарък за всички двойки!

Запечатай момента с фотосесия за двойки

Създай един незабравим спомен, който ще е още по- ярък, когато е отпечатан на снимка, или МНОГО снимки! Можете да създадете вашите спомени както на открито, така и в професионално студио. Направи подарък за теб и твоя партньор, зарадвай влюбена двойка или семейство с ваучера за фотосесия за двойки от Gift Tube! 

Оригинален романтичен подарък за двойки за Свети Валентин: Антистрес масаж за двама + вана с перли и соли 

Какво ще кажете за време, прекарано във вана с ароматни билки? Споделени мигове на близост и откровени разговори докато релаксирате. Прекрасната обстановка и добрата изненада може да превърне всеки ден в специален. Създайте романтика с този оригинален подарък за Свети Валентин, предназначен за двойки. Страхотно предложение от СПА Деметра!

Подаръци за половинката ни на Св. Валентин: Какво да подарим на 14 февруари?

Вероятно се чудите как да изберете най-добрият подарък за половинката си на Св. Валентин. Е, не е нужно повече да си задавате въпроса ”Какво да подаря на 14 февруари” – в този блог пост ще откриете отговора. Разполагаме с толкова много предложения за оригинални подаръци, които внасят романтика и показват вашата любов. Бъдете различни, покажете колко много обичате него/нея!