Оригинални изненади за рожден ден (10 нестандартни идеи)

В този блог пост ще ви предложим 10 оригинални изненади за рожден ден, с които не можете да сбъркате. Бъдете различни с нашите нестандартни идеи – няма да сгрешите. Не подарявайте поредната ненужна вещ!

Оригинални изненади за рожден ден

Събрахме за вас най-оригиналните изненади за рожден ден, с които ще блеснете на празника и ще направите специалния ден още по-незабравим:

  1. Кулинарен урок за ценителите на уникалните вкусове

Кулинарният урок е изключително интересно предложение за подарък за рожден ден или просто без повод. Урокът се провежда в професионална кухня и дава възможност на получателя да влезе в престилката на мастър шефовете по света. Тази оригинална идея за подарък за рожден ден е подходяща за всеки, независимо от възрастта, тъй като нека си признаем, всички обичаме хубавата домашна храна. Няма нищо по-хубаво от това да се научим да си приготвяме любимите вкусотии у дома, по собствена рецепта и точно както ги обичаме.

  1. Стая на загадки (escape room), която рожденикът може да сподели с приятели

Стаята на загадките (escape room) е друга оригинална идея за изненада за рожден ден. Най-хубавото при този подарък е, че може да се сподели и с други любими хора. Когато закупите ваучер, давате шанс на получателя на подаръка сам да избере кога, как и с кого да организира споделената отборна игра. Стаята на загадките предизвиква ума и се харесва от феновете на мистериите, които обичат да разрешават проблеми и да демонстрират креативно мислене.

  1. Урок по пеене или музикален инструмент

Вероятно всеки един от нас си е мечтал в един момент да бъде музикална звезда... Е, истината е, че уроците по пеене и музикални инструменти са едно добро начало. Те са подходящи за начинаещи, независимо дали притежават гласови данни или музикален слух. Музикалната дарба трябва да се развива, затова можете да помогнете на свой любим човек да направи първата стъпка към постигането на музикалната си мечта. Оригинална изненада, с която ще го/я направите щастлив/а.

    4. Изненадай любим човек с Дегустация

Какво е рожден ден без изненади? Сега можете да изненадата любимия ви човек с подарък – дегустация. Дегустацията може да бъде споделено преживяване, в което преминавате през едно пътешествие на сетивата. Ваучерите за дегустация са оригинална идея за подарък за рожден ден, която позволява човек сам да избере какво да пробва – сладки или солени изкушения, мезета, селектирани вина, уиски, шоколад и какво ли още не. Подарете на небцето един специален ден!

  5. Адвенчър уикенд за двама и много адреналин!

Всеки рожденик има нужда от малко разнообразие в своя живот – подарете много забавление и адреналин. Това е най-сигурната изненада, която можете да изберете за своите приятели и близки. Емоцията е сигурна, както в деня на подаряване на подаръка, така и в деня на самото преживяване. Какво по-добро чувство от усещането, че си жив? 

  1. Подарък с кауза – оригинална изненада за рожден ден

Подаръкът с кауза е друга оригинална изненада. С него имате възможност да обвържете празника със специална кауза – благотворителна или в полза на специален повод. Пример за подарък с кауза е осиновяването на кошер. С този оригинален подарък отправяте силно послание и пожелание да бъдем по-добри.

  1. Оригинална изненада за рожден ден – Гмуркане

Гмуркането е уникален и красив спорт, който, за наша радост, вече е много популярен и в България! Направете жест за своите близки и ги зарадвайте с тази оригинална изненада за рожден ден. Гмуркането е подходящо за хора и без опит, тъй като преживяването включва обучение и насоки от професионален инструктор с години опит зад гърба си.

  1. Подарък по избор – изненада, която сам/а да избере

Ако дотук не сте си харесали нищо, можете да направите подарък по избор. Купете ваучер на определена стойност и я поднесете в елегантна опаковка. Оставете на рожденика да избере сам своята изненада – избор от над 400 преживявания, които носят усмивки и щастие!


     9. Подарък за небцето

Подаръкът за небцето е нещо различно и нестандартно, което можете да поднесете увереност – няма как да не се хареса! Изберете най-доброто за специалния човек. Помислете дали е фен на сладкото или соленото. Ако не сте сигурни, заложете на най-доброто – селекция от алкохол. Изненадата у удоволствието са гарантирани!

  1. Полет с хеликоптер

Последното ни предложение за оригинална изненада за рожден ден е полетът с хеликоптер. Това преживяване е истинско щастие, което няма как да не направи своя получател щастлив/а. Полетите се извършват с помощта на професионалисти с голям опит зад гърба си, за да мине всичко по план. Бъдете нестандартни с тази идея за подарък!

10 Нестандартни идеи за подарък за рожден ден

Ако търсите най-добрия и оригинален подарък за рожден ден за вашия партньор или приятел, може да се затрудните в избора на нещо оригинално. Със сигурност искате да купите нещо нестандартно, което той/тя  ще обича и цени, но при толкова много идеи за подаръци за рожден ден… Сякаш задачата става все по-трудна! 

Да, макар че не можем да прочетем мислите на нашите близки, всичко, което е нужно за да направим най-добрият подарък за рожден ден, е да ги изненадаме. Затова в тази статия сме ви подготвили най-нестандартните идеи за подарък за рожден ден, които гарантират, че рожденикът ще остане доволен и истински щастлив! Бъдете уникални различни с оригинални изненади за рожден ден – разгледайте идеите ни за оригинални подаръци.

Добрата изненада за рожден ден – истинска емоция и преживяване

Не подарявайте нещо, което рожденика не иска и от което няма полза – с поредната дреха или обувките вие “отбивате номера” и подарявате банален подарък, който не носи специален смисъл и не може да изненада никого. 

Е, какво е добрата изненада за рожден ден?

  • Добрата изненада за рожден ден е тази, която показва, че сте вкарали мисъл и любов в подаръка, че сте се постарали да го изберете и сте направили своя избор с удоволствие.
  • Добрата изненада за рожден е тази, която показва, че познавате рожденика!
  • Добрата изненада за рожден ден показва, че ви е грижа и държите на своите близки
  • Добрата изненада за рожден ден е оригинална и незабравима

Подаръците с преживявания за истинска емоция, която е най-добрата изненада за рожден ден – възползвайте се от възможностите на интернет за лесна поръчка и организация на специални преживявания. Поднесете оригинална изненада!

Не подарявайте вещи – подарявайте спомени и нови истории за разказване!