Да подариш преживяване никога не е било толкова лесно. Отиваш в мола, избираш ваучер от Gift Tube, опаковаме го в красива кутия и voilà! Готов си да зарадваш близък, приятел, колега или любимия човек!   

Ваучер за преживяване от Gift Tube – вече и в мола!   

Gift Tube е единствената платформа за преживявания, която предлага услугите си във физически обект. След пет години работа онлайн, избрахме да отворим врати в Парадайс Център в София. Нашите клиенти вече имат достъп до услугите ни 7 дни в седмицата от 10 до 22 часа на удобна локация, в близост до метростанция. Растем, благодарение на всички вас, които искате да правите вълнуващи и нестандартни подаръци.

Посрещаме ви в щанд, който е истинско бижу и ви предразполагаме, за да избирате с лекота и подарите с вълнение мечтания подарък. Щандът на Gift Tube е отворен и каним клиентите си да седнат, да разгледат и да споделим опита ни с подаръците.  

Защо не само онлайн, а и в магазин?

От 2019 г. развиваме Gift Tube, за да е днес платформата с най-голямо разнообразие от преживявания и промоционални активности за своите клиенти. Денонощно доставяме онлайн ваучери, а физическите ваучери продължаваме да изпращаме в София и в цялата страна.

Онлайн ваучерът винаги е решение, но клиентите ни обичат нашата оригинална кутия – тубус, в която опаковаме подаръчния ваучер. Нашият тубус, освен красив, е и напълно безплатен. Той е и запазената ни марка и всеки го харесва, защото дава завършен вид на подаръка. 

До стигнем до решението да имаме физически обект, в който да предлагаме нашите подаръчни ваучери за преживявания, ни помогнахте пак вие – нашите клиенти, които оценявате добрата локация на офиса ни в центъра на София и редовно ни посещавате. Дали защото подаръкът е спешен или защото искате да пропуснете чакането на куриер, винаги сте добре дошли. Вече и на две локации – на Бачо Киро 5А и на бул. Черни връх 100, където се намира Парадайс Център.

Откриване без подаръци – не може!

Разбира се, че ще правим изненади и подаръци! Нали сме платформа за подаръци. Всеки, който посети щанда ни до края на август и се регистрира за участие в томбола, може да спечели ваучер за полет с балон до София за двама. Той ще е валиден цяла година, както всички други ваучери на платформата ни.

Всеки месец – подарък към всеки ваучер от Gift Tube

Правиш подарък – получаваш подарък! Вече втора година с всяка поръчка клиентите на Gift Tube получават безплатно преживяване. В колаборация с нашите партньори успяваме да ви радваме със страхотни подаръци. През август с всяка поръчка подаряваме разходка с катамаран на яз. Искър.

 

Къде се намира щандът на Gift Tube в Парадайс Център?

Ще ни намериш на етаж 1, а ще ни познаеш отдалеч по любимите ни цветове – нежно зелена мента с мляко, бяло и синьо. Намираме се на етажа под FOOD CORNER, срещу H&M, а наши съседи са магазини за бижута.

Какво може да получиш на шанда на Gift Tube

-          Подарък към всяка поръчка  - от Gift Tube промоцията на месеца

-          Консултация какво да подариш – ваучер за конкретно преживяване или ваучер за избрана от теб сума

-          Да поръчаш на щанда и да си вземеш ваучера след минути или да направиш поръчка предварително през сайта и да я вземеш щанда ни  

-          Ако вече имаш ваучер, може да ти помогнем да резервираш или избереш преживяване

-          Да станеш наш корпоративен клиент и да ползваш условия за компании

GIFT TUBE (gift-tube.com) е най-голямата платформа за ваучери за преживявания, която предлага избор от 800+ забавления, с които да направиш оригинален подарък. С универсален ваучер за сума или с ваучер за конкретно преживяване може да зарадваме близките си хора, приятели, колеги.

Разнообразие от услуги:

В Gift Tube ще намериш както пълно разнообразие от приключенски услуги така и богата колекция от преживявания за хора, които не са запалени по адреналина. С Gift Tube ваучер можеш да подариш масаж или спа терапия, арт занимание, дегустация, билет за събитие, преживявания за спорт и здраве, фотосесии, ескейп стаи, готови парти пакети за рожден ден и много ексклузивни и нестандартни услуги, които се предлагат само от платформата.

ПРАВИШ ПОДАРЪК - ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪК КЪМ ВСЕКИ ВАУЧЕР

Купувайки ваучер от Gift Tube клиентът винаги получава и безплатно преживяване - подарък от Gift Tube. Всеки месец подаръкът е различен: разходка с балон, масаж, ескейп игра и др.