Всеки клиент на #GiftTube, който закупи ваучер за преживяване през месец май, получава подарък – луксозна грижа за лице от партньорите ни от Спа Деметра Студио.

Без значение от сумата на ваучера за преживяване, който закупиш, на имейла си ще получиш сертификат за безплатна процедура, която може да използваш в следващата една година. Въпреки че на сертификата ще бъде изписано името на купувача на ваучера, услугата може да се преотстъпи и ползва от друг. Така например, ако купуваш ваучер за подарък на приятел, ще получиш козметичната процедура като жест към теб, но няма пречка да я предоставиш за ползване и на получателя на ваучера.

 

    

       ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ. ТИ КУПУВАШ - ТОЙ/ТЯ ИЗБИРА                                                                  КУПИ ВАУЧЕР ЗА КОНКРЕТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ 

 

Запази ден и час за процедурата, като се обадиш на телефоните, посочени в сертификата, който ще получиш на имейла си след поръчката на ваучер за преживяване.

Какво представляа луксозната терапия – подарък?

Избери дали терапията за лице да бъде с диамант, рубин, злато или сапфир. Общата ѝ продължителност е 40 минути.

Диамантената терапия за лице съчетава лукса и блясъка на скъпото бижу с експресна грижа против стареене. Луксозна грижа за лицето е с цялостен антиейдж ефект.

Рубинената терапия за лице е много подходяща при парене, лющене, сърбеж, зачервяване, купероза. Това са най-често срещаните оплаквания на жените с чувствителна кожа. Тази деликатна серия е подходяща за клиенти с нежна, чувствителна и бързо реагираща кожа.

Златната терапия за лице съчетава блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Златна терапия за лице подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото.

Сапфирената терапия за лице съчетава лукса и блясъка на сапфира в най-съвременните процедури за овлажняване и регенерация. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи съдържащи се в сапфира.

Услугата се предоставя от Спа Деметра в гр. София. Студиото се намира на бул. Сливница 115