В Skapto не просто ти правят бургер, а те гмурват в пристрастяващо преживяване! Затова и си казахме: Skapto и GiftTube са един за друг! И се взехме! 

Сигурно знаете, че в Skapto правят зашеметяващо вкусни и честни (разбирай с истински съставки) бургери. За Gift Tube със сигурност знаеш, че сме кралете (кралици, ако трябва да сме честни) на зашеметяващо готините и оригинални подаръци - преживявания! Е, как да не се вземем!  

И го направихме, без много да му мислим! Вече имаме пръст в ексклузивния Skapto бургер на месец февруари, който носи името Gift Tube!  Сервират го във всяка от локациите на Skapto в София и Пловдив!  

Малката вкусна тайна в супер специалната рецепта на февруарския Gift Tube бургер From Atlanta with Love е ….ммм, майонезата с трюфел.

В Gift Tube бургера има от неподражаемото телешко на Skapto, за което говорят през девет планини в десета и още по – фамозните бриош питки, които пекат всяка нощ, за да изчезнат като топъл хляб на другия ден. Разбира се, всеки себеуважаващ се бургер не е преживяване за сетивата, ако в него няма още топящ се чедър, хрупкав пържен лук, свеж айсберг и от онези, ах онези, сладки кисели краставички. Споменахме ли за трюфел майонезата? О, да! Пробваш ли я, ще ѝ носиш и ти славата през морета и океани!

Добро преживяване ще излезе от това наше партньорство, казахме си още в самото му начало. Skapto му викат колаборация, тъй като са си американски възпитаници, от най-добрите и предприемчивите. Ние от Gift Tube сме си чисто български, но пак сме възпитани. Затова побързахме да уважим усилията на Skaptо да правят от бургерите истинско преживяване и още докато хапвахме на „Искър“ 11 по един шеметен бургер по съседски (все пак офисът ни е метри по-нагоре, колко удобно!) включихме в нашите ваучери още 3 невероятно сочни, хрупкави и все така честни предложения, които да подариш на себе си или приятел с ваучер от Gift Tube.    

С ваучер от Gift Tube вече можеш да подариш Skapto преживяване за двама, четирима и за цялото семейство. 

Не е само вкусът, хора! Преживяването е в основата. И обстановката е важна. А В Skapto я разбират обстановката. Където и да отидеш – на Искър, Сан Стефано, Шишман, Черни връх, Бизнес парка, Мол София, България или Дъ Мол, както и на Капана в Пловдив, те посрещат с усмивка.  

Затова излез от тоя офис, хоумофис или zoom и ела да видиш колко приятно и непретенциозно може да бъде едно Skapto място. Защото мисията на Skapto е простичка (като повечето хубави работи на тоя свят) – да има място в града без излишна претенциозност. Място, на което хората да се чувстват повече себе си. Това е Skapto – място за бургери, бири и приятели. Без изключения.

Виж предложенията, които се родиха и които може да закупиш още сега:

Burger Lover - Skapto меню за двама с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Едно неустоимо предложение специално за феновете на бургера и виното/бирата

  • Два единични бургера по избор с картофки
  • Бутилка Skapto вино или вместо вино 2 крафт бири + 2 десерта (мъфин или брауни)

Skapto Burger 4 Friends - бургер преживяване от Gift Tube на най-добра цена!

Специално за приятелите, които обичат да прекарват време заедно и да споделят любимата си храна. Едно неустоимо предложение - Skapto Burger за четирима!

  • 4 двойни бургера
  • Картофки към всеки бургер

Skapto Burger FAMILY MENU 2+2 - бургер преживяване от Gift Tube на най-добра цена!

Подари семейно преживяване и направи традиционната вечеря или обяд един малък празник!

  • 2 двойни бургера по избор с картофки за големите
  • детски менюта с напитка и играчка за малките
  • 2 чаши вино или бира
  • 2 десерта (брауни или мъфин)