Нашият блог пост ще ви даде страхотни идеи за организацията на оригинално детско парти. Събрахме на едно място най-уникалните възможности за забавление на детски рожден ден.

Страхотно детско парти: Как да го организираме?

Сезонът на рождените дни е през цялата година! Рождените дни са възможност да съберете на едно място всичките си приятели, да празнувате по всякакви начини, да направите най-лудото детско парти и да получите десетки подаръци. Но винаги има толкова много работа при подготовка за детски партита – храна, настаняване, транспорт, локация, забавление, игри, играчки – не е лесно да се забавляват деца. А ако партито включва повече от 3 деца, задачата става още по-трудна за възрастните. За радост, GiftTube е тук, за да помогне. 

Затова събрахме в тази публикация нашите най-добри идеи за организация на детско парти, с които няма да съжалявате. Много идеи, лесна и бърза организация от нашите страхотни партньори! Целта е да спестим време и усилия. Детското парти е страхотно, както за малчуганите, така и за възрастните, защото им помага да прекарат един страхотен ден, без нуждата да се притесняват за сигурността на децата. Всеки от подрастващите ще участва в игрите и ще се забавлява. С GiftTube купонът е гарантиран – всички ще танцуват, ще пеят, ще се играят и ще се веселят!

Идеи за организация на детско парти

Детски рожден ден – Неоново парти

Организирайте двучасово ефектно забавление на деца в неонови цветове. Истински купон, красиви оттенъци и страхотни снимки за спомен. Забавлявайте се и вижте реакциите на малчуганите. Включено в пакета:

  • DJ с озвучителна техника
  • Професионален актьор водещ
  • Ултравиолетово осветление
  • Светещи аксесоари
  • Украса със светещи балони
  • Рисуване на лице с неонови боички

Шоу с големи сапунени балониНяма дете, което може да устои на магията на големите, красиви сапунени балони. Те нежно отразяват цветовете на дъгата и изглеждат като истинско изкуство. Очакват ви огромни балони във всякакви форми. Върхът на магията е един любим на всички деца номер, а именно, затваряне на човек в балон – парти трик за деца, познат като “портал към мечтите”.

Рожден ден на конна езда Искаш да изненадаш своето дете и същевременно да прекараш време сред природата? Ами какво чакаш?!Направи един оригинален подарък и се наслади на урок по конна езда заедно със своето дете в Боровец! Вашето дете ще научи процеса на конната езда и ще преоткрие любовтта към конете! 

Други идеи за детско парти:

 

И още идеи за детско парти

Оригинални преживявания: Забавен детски рожден ден с GiftTube.

Бонус съвети от GiftTube:

  • Направете контролен списък за всички неща, които трябва да направите.
  • Планирайте предварително. Това ще направи времето за подготовка много по-малко стресиращо и ще се погрижите да не забравите нещо важно.
  • Подгответе голяма купа сладкиши, от които децата да си хапват. Обикновено предлагаме различни видове, от които те могат да избират, и ги насърчаваме да си помогнат от купата, вместо да искат сладкиши и от непознати ...
  • Малки купички, които децата да използват на своите маси, за да не цапат прекалено много

Това са нашите страхотни идеи за организация на оригинално детско парти.