Дори гаджето ти да не е най-големият романтик на света, едва ли ще остане безразличен към специален подарък за Деня на влюбените. Подарък, който си избрала с любов, опазила си в тайна до празника на любовта и си го поднесла с много внимание и усет към неговия характер и предпочитания. Универсални рецепти няма, но списъци като този по-долу могат доста да помогнат в лутането за подарък за любимия мъж.     

1. Персонализиран подарък - симпатична книжка 30 карти, с които да кажеш "Обичам те, любов"

Да кажеш „Обичам те“ невинаги е лесно. Думите имат сила и често ни е трудно да намерим подходящите слова, за да изразим емоцията и отношението си към партньора си. Затова ти предлагаме лесен, но идеен начин да направиш персонализиран подарък за любимия, а и да пресъздадеш историята на вашата любов с думи в малка и симпатичмна книжка.

Персонализираната книжка „За теб, любов“ от Gift Tube e добра идея за подарък за мъж, който ще остане за спомен и ще разтопи мъжкото му сърце.

Това са 30 карти, събрани в книжка. Всяка карта започва с изречение, което ти трябва да допишеш. Книжката пристига в оригинална опаковка тубус -  много симпатична и супер подходяща да поднесеш и съхраниш подаръка за години напред.

Какви са изреченията, които трябва да попълня?

За да придобиеш представа за съдържанието на книжката, ето и част от изреченията, които трябва да довършиш:

За мен ти си …
Когато те видях за първи път,
Три неща, с които ме спечели
След първата целувка, си казах
Караш ме да се смея всеки път, когато
Правиш най-хубавите ...

 Дизайнът е едновременно стилен и забавен като всяка карта има уникални герои, които подсилват чувството, което искаш да предадеш.

Както попълването на картите, така и тяхното поднасяне и четене е преживяване, с което ние от Gift Tube искаме да ти помогнем да направиш уникален подарък за приятел.

Ако пък искаш да направиш оригинален подарък, с който да изненадаш с нестандартно преживяване, можеш да го направиш с ваучер за вечеря на тъмно. Гарантираме ти, това ще е най-запомнящата се вечеря. Ще се насладите на времето заедно, без телефони, без да се разсейвате с маловажни неща. Само вие двамата и 5-степенното фюжън меню, което се поднася от персонален незрящ сервитьор. Той е вашият домакин и е на ваше разположение през цялата вечер. Защо на тъмно? Защото през цялото време вечеряте в абсолютно затъмнен ресторант. Сетивата ви се изострят, усещанията са различни и да – свиква се с тъмнината. Е, може и да се поизцапате, но преживяването "Вечеря на тъмно" си струва дори да изцапаш любима дреха. Пригответе се за пълен мрак и се насладете на момента, храната, общуването. 

За тези, които обичат адреналина предлагаме предизвикателство, което отново си заслужава да бъде споделено – каране на моторна шейна. Забавно, сред природата и в прекрасните български планини – Рила и Стара планина. Насладете се на зимата по различен начин, посетете кътчета, до които не можете да стигнете само пеша или със ски и се любувайте на шеметните гледки – заедно. Направи подарък преживяване, което ще се помни дълго.

С ваучерите за подарък от Gift Tube правиш изненада и създаваш страхотни спомени. Всички ваучери са валидни 1 година, така че всеки получател има достатъчно време да се наслади на сво подарък. Не чакайте последния момент, за да се впуснете в приключенията. Когато става дума за сняг, имаме няколко месеца в годината, така че резервирайте бързо своето преживяване и направете зимата по-вълнуваща. С ваучерите от Gift Tube може да управлявате моторна шейна под наем на Паничище и Петрохан. Вашето приключение може да се съчетае с обяд високо в планината, да бъде едночасово и дори целодневно. Изберете според времето, с което разполагате и предпочитанията си! 

 

Ако се притеснявате, че подаръкът няма да се хареса, знайте, че винаги има опция за замяна - бързо и напълно безплатно. Имаме 800 приключения за всяко настроение или вкус! 

Както е Свети Валентин, ако няма вино? Ами да, виното разпалва страстите, отпуска съзнанието и настройва сърцето ни на честотите на любовта. Предлагаме ти споделено преживяване в света на виното и място, което приютява не само актьорите от новия сериал по БНТ „Вина“, но и любителите на качественото българско вино. Направете си разходка до Мелник и специално посетете Вила Мелник с ваучер за винена дегустация за двама. Оригинален подарък за мъж, който няма как да не бъде оценен. Една прекрасна вечер е винаги хубаво да започне с качествено вино и любов. Не е задължително да посетите винарната през февруари. Ваучерите са валидни 1 година и може да запазите удобно време чак до догодина.

Ако не можеш да отделиш голям бюджет за Свети Валентин и търсиш подарък до 50 лв. предлагаме ти нестандартен подарък, с който отново ще бъдеш оригинален. Подари ваучер за Range Room – място на което човек може да отпусне парата и да чупи предмети с всички сила. Шантаво е – да, но се харесва, защото всеки има нужда понякога да се позабавлява, дори ако това означава да даде воля на гнева. Е, да не си му пред очите, ако се разгневи. Затова – нека яростта да се канализира в това нестандартно преживяване.

Виж и специалната ни опаковка за влюбени! 

 

 

Разгледай още идеи за подарък за Свети Валентин тук.

С Gift Tube сбъдваш мечти!