Да кажеш „Обичам те“ невинаги е лесно, но по-трудно е да изразиш обичта си с подходящ подарък, който да впечатли и да се хареса.

 

Думите имат сила и често ни е трудно да намерим най-подходящи. Затова ти предлагаме лесен, но идеен начин хем да направиш персонализиран подарък за любимия, хем да изразиш обичта си и да разкажеш историята на вашата любов. 

Персонализираната книжка „За теб, любов“ от Gift Tube e добра идея за подарък за мъж, който ще остане за спомен и ще разтопи мъжкото му сърце.

Това са 30 карти, събрани в книжка. Всяка карта започва с изречение, което ти трябва да допишеш. Книжката пристига в оригинална опаковка тубус -  много симпатична и супер подходяща да поднесеш и съхраниш подаръка за години напред.

Ако пък искаш да направиш оригинален подарък, с който да изненадаш с нестандартно преживяване, можеш да го направиш с ваучер за вечеря на тъмно. Гарантираме ти, това ще е най-запомнящата се вечеря. Ще се насладите на времето заедно, без телефони, без да се разсейвате с маловажни неща. Само вие двамата и 5-степенното фюжън меню, което се поднася от персонален незрящ сервитьор. Той е вашият домакин и е на ваше разположение през цялата вечер. Защо на тъмно? Защото през цялото време вечеряте в абсолютно затъмнен ресторант. Сетивата ви се изострят, усещанията са различни и да – свиква се с тъмнината. Е, може и да се поизцапате, но това е част от забавлението. Какво точно ядете? Ще разберете в края на вечерта, когато ще ви презентират отделните менюта, които сте избрали още при резервацията на вечерята на тъмно.
БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК? ДА! Какво ще кажеш за любовен хороскоп? Най-хубавото е, че го получаваш безплатно с всеки закупен ваучер за преживяване от Gift Tube през целия м. февруари.
За тези, които обичат адреналина предлагаме предизвикателство, което отново си заслужава да бъде споделено – каране на моторна шейна. Забавно, сред природата и на едно от най-красивите кътчета в България – Рила. Насладете се на зимата по различен начин, посетете кътчета, до които не можете да стигнете само пеша или със ски и се любувайте на шеметните гледки – заедно. Направи подарък преживяване с ваучер за подарък.
Както е Свети Валентин, ако няма вино? Ами да, виното разпалва страстите, отпуска съзнанието и настройва сърцето ни на честотите на любовта. Предлагаме ти споделено преживяване в света на виното и място, което приютява не само актьорите от новия сериал по БНТ „Вина“, но и любителите на качественото българско вино. Направете си разходка до Мелник и специално посетете Вила Мелник с ваучер за винена дегустация за двама. Оригинален подарък за мъж, който няма как да не бъде оценен. Една прекрасна вечер е винаги хубаво да започне с качествено вино и любов. Не е задължително да посетите винарната през февруари. Ваучерите са валидни 1 година и може да запазите удобно време чак до догодина.
Ако не можеш да отделиш голям бюджет за Свети Валентин и търсиш подарък до 50 лв. предлагаме ти нестандартен подарък, с който отново ще бъдеш оригинален. Подари ваучер за Range Room – място на което човек може да отпусне парата и да чупи предмети с всички сила. Шантаво е – да, но се харесва, защото всеки има нужда понякога да се позабавлява, дори ако това означава да даде воля на гнева. Е, да не си му пред очите, ако се разгневи. Затова – нека яростта да се канализира в това нестандартно преживяване.

 

 

Разгледай още идеи за подарък за Свети Валентин тук.

С Gift Tube сбъдваш мечти!