Изборът на подарък за мъж може да бъде труден, но с тези съвети със сигурност ще намерите нещо, което ТОЙ ще хареса. Подбрали сме няколко идеи за забавен подарък за мъж, подходящи за съпруг, гадже, приятел, баща, близък или далечен роднина.

Как да изберем забавен подарък за мъж?

Мъжете могат да бъдат изключително трудни за избор на подарък, но справянето със задачата да поднесем перфектния подарък не трябва да бъде кошмар. С малко мисъл и креативност можете да измислите някои забавни подаръци, които ще срещнат неговото одобрение. Ето няколко съвета, за да започнете:

Забавен подарък за мъж спрямо хобита и интереси 

Преди да купите забавен подарък за любимия мъж, помислете за неговите хобита и интересофроуд разходка . Какво обича да прави в свободното си време? Обича ли спорт, видео игри, коли или нещо съвсем друго? Помислете от какво се интересува и потърсете подарък, в който той да открие част от себе се. 

Идеи за забавен подарък за мъж

Ако си пада по автомобилите, може да го изненадате с нещо необичайно като Офроуд разходка. В категорията ще откриете още каране на трактор, бъгита, АТВ и дори смарт автомобили, пригодени за офроуд приключение. Возилата може да се подкарат до София, Велико Търново, в района на Родопите и Велинград. Наистина е незабравимо изживяване. 

Ако пък напоследък му се е насъбрало повечко напрежение, има как да го накарате да разпусне с оригинално и различно преживяване – Стая на гнева или Rage Room, където влизаш, за да изпуснеш парата и да изпочупиш всичко около себе си. Идеята на Rage Room е да даде поле за изява на потиснати емоции, тъй като според психолозите да си излееш гнева действа отпускащо и по-лесно може да преминеш към вземане на важни решения, например.

Забавен подарък за мъж спрямо стила му

Обърнете внимание на стила му. Той предпочита класическия стил на обличане или по-модерни дрехи? По-небрежен или официален външен вид? Познаването на неговия вкус ще ви помогне да се ориентирате към перфектния подарък. И тук дори не е нужно да говорим винаги за дрехи – стилът на обличане може да се пренесе във всеки един аспект от ежедневието.

Забавен подарък спрямо възрастта

Добрият забавен подарък трябва да съответства на годините му. Имайте предвид възрастта и етапа от живота, в който се намира. Младият мъж може да оцени различен тип подарък от по-възрастния. Ако пък е женен или има деца, неговите нужди и желания може да са съвсем, съвсем различни от този на един свободен младеж… Една страхотна идея, която се харесва на мъже на всякаква възраст, е играта в ескейп стая. Това е групово преживяване, което дава възможност да развихрите детективските си умения, логиката и наблюдателността си и да разрешите загадка!  

Оригинален забавен подарък за мъж

Помислете за това, което той вече има. Ако той е човек, пълен с технологични джаджи, може да няма нужда от поредното дигитално устройство. Помислете дали наскоро ви е споделял за някоя своя нова страст или нещо, от което се нуждае, но все още не притежава. Ако пък искате просто нещо АБСУРДНО и НЕЛЕПО помислете за нестандартна изненада като например…  копаене с багер или каране на трактор. 

Каране на трактор

Да, това е 100% истинско преживяване. Хайде стига, всеки мъж е виждал голямата машина и си е казвал: “Какво ли е да я подкарам?”. Сега имате възможност да подарите наистина забавен подарък за мъж и да му дадете шанс да управлява този селскостопански звяр! Карането на трактор е забавно преживяване, което се харесва на всеки мъж! Предизвикай го с нещо лудо. Подходящо само за хора с чувство за хумор и авантюристичен дух!

Съобразявайте се с бюджета си

И накрая, не забравяйте да вземете предвид бюджета си. Не е нужно да харчите много пари, за да направите страхотен подарък, но също така не искате да фалирате след този подарък. Колко сте готови да похарчите? Имайте предвид, че е важна идеята, а не цената. Намерете нещо, което е на достъпна цена и което знаете, че той ще хареса.

Не се притеснявайте да бъдете нестандартни

Преди да бързате да закупите нещо, помислете добре за чувството му за хумор. От типа хора ли е, които оценяват добрата шега? Какъв тип шеги харесва? Със сигурност не искате да прекрачите някоя граница. Потърсете подаръци, които ще го разсмеят – поводът за усмивката е най-доброто, което можете да поднесете. Това може да бъде чудесен начин да покажете своята привързаност и със сигурност ще предизвика положителни емоции. Насърчаваме ви да мислите “извън рамките”. Ако не можете да се сетите за нищо, което конкретно е свързано с неговите хобита или интереси, не се страхувайте да проявите креативност. Понякога най-добрите подаръци са тези, които са най-неочаквани.

Имайки предвид тези съвети, със сигурност ще намерите идеалния подарък за специалния мъж в живота си! Дерзайте!

Вижте още преживявания от категория Нестандартен подърък - изненада