Изненада за годишнина от сватбата (6 оригинални идеи за подарък)

В този блог пост сме ви подготвили 6 оригинални идеи за изненада за годишнината от сватбата. Изберете оригинални идеи за подарък за този специален повод и отбележете празника на любовта си подобаващо!

Подарък – изненада за годишнина от сватбата

Подаръкът за годишнина трябва да се избира много внимателно, защото той е начин да изразите своята любов и признателност към партньора си. Най-добрите изненади за годишнина от сватбата са измислени, забавни и запомнящи се, те трябва да отразяват специалните моменти в една връзка или да създават нови такива! Традиционните подаръци също могат да бъдат сполучливи, но те бледнеят пред оригиналните подаръци и преживявания.

Тази статия е в помощ на всеки, който иска да направи незабравима изненада за годишнина от сватбата. 

ТОП 6 оригинални идеи за изненада – подарък за годишнина от сватба
(Организацията отнема 2 минути*)

Да пренимен и към нашите топ 6 оригинални идеи за изненада – подарък за годишнина от сватба:

Изненадай половинката си с чиста доза щастие и адреналин! Подари едно незабравимо приключение- полет с жирокоптер и полети в облаците! Полетът с жирокоптер е нова и интересна летателна машина, която е абсолютен хит сред почитателите на полетите и приключенията. Смени гледната точка и виж света отвисоко!

Отпразнувайте годишнината от сватбата сред природата с релаксиращо преживяване. Изненадай него/нея с ваучер за почивка, туризъм или екскурзия. Насладете се на спокойствието и останете насаме със своя партньор в деня на специалния празник.

Най-добрата и оригинална изненада за годишнина от сватбата е именно Адвенчър уикенда за двама. Какво е това? Това е прекрасно уикенд преживяване, което обединява екстремни приключения и 2 нощувки в уютно място. Всичко това се случва на страхотна локация – Еко селище Дебели Даб, село Стара Кресна. Освен това, разполагате и с избор за екстремно преживяване между рафтинг или каякинг за двама. Комбинирайте адреналина с любовта и спокойствието.

Е, какво по-добро от добре заслужена почивка. Погледнете се ЗАЕДНО. Споделените мигове на щастие са най-приятни. Няма нищо по-хубаво от това да прекарате уикенда в пълен покой. Поглезете се, заслужавате го!

Ако нямате възможност да си пътувате през уикендите или пък остава още много време до почивката, то ви предлагаме да направите нещо ново в града. Урокът по танци за двама е страхотно градско приключение – на помощ идва професионален инструктор, който ще ви покаже стъпките и ще ви забавлява. Танцът, езикът на любовта, е изключително подходяща изненада за годишнина от сватбата

Последното ни предложение е също изключително оригинално! Вечерята на тъмно за двама е страхотна изненада, която можете да организирате лесно в деня на годишнина от сватбата. Вечерята на тъмно е пътешествие на сетивата от ново поколение – насладете се на храната по различен начин, за който дори не сте подозирали.

Подаръци и изненади за различните видове сватба (видове сватби и годишнини)

Има много двойки, които отпразнуват различните видове сватба със специален ден, в който отпразнуват любовта си по различен начин. В тази страница сме ви подбрали подходящи подаръци и изненади за годишнина от сватба:

  • 1 година – Памучна сватба
  • 5 години - Дървена сватба 
  • 7 години - Медна сватба 
  • 8 години - Тенекиена сватба
  • 10 години - Сватба на розите
  • 13 години - Дантелена сватба
  • 15 години - Стъклена сватба
  • 20 години - Порцеланова сватба.
  • 25 години - Сребърна сватба
  • 30 години - Перлена сватба
  • 35 години - Ленена сватба
  • 40 години - Рубинова сватба
  • 45 години - Сапфирена сватба
  • 50 години - Златна сватба
  • 60 години - Диамантена сватба
  • 70 години - Благодатна сватба
  • 75 години - Коронна сватба

Отпразнувайте специалния повод с нашите изненади за годишнина от сватба – заслужава си!

Защо е нужна изненадата за годишнина от сватбата?

Eдна от причините сватбените подаръци и изненади за годишнината от сватбата да са важни е, че те помагат на булката и младоженеца да пробват нещо ново, за което може би дори не са си и помислили. Освен това добрите изненади могат на влюбените да пробват нещо, което по принцип не се вмества в бюджета им. Изненади са изключително подходящи за по-възрастните двойки, които живеят заедно от десетилетия и не винаги мислят за нови преживявания или излизане от зоната на комфорт.

Надяваме се, че нашата статия за изненада за годишнината от сватбата ви е дала добри идеи, с които да зарадвате своята половинка или празнуваща двойка приятели. Бъдете добри, подарявайте добро, правете стойностни подаръци с мисъл!