Зарадвай с подарък преживяване

Ергенско парти с игра на еърсофт за 10-ма

Ергенско парти с игра на еърсофт за 10-ма

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Ергенско парти с игра на еърсофт с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

ТОВА НЕ Е ИГРА, ТОВА Е РЕАЛНОСТ! За любители на екшъна! Впуснете се в битка! Изненадайте младоженеца и го предизвикайте.

Еърсофтът (от англ. Airsoft) е симулативна игра пресъздаваща военни действия до максимален реализъм! Играчите се разделят на отбори и използват напълно реалистични реплики на бойни оръжия, изстрелващи 6-милиметрови пластмасови топчета, с които поразяват противниците. 

* Игрището се обновява - информация за стартиране на активностите ще бъде актуализирана допълнително.

Този ваучер за преживяване включва:

 • Игра за десет участника (в обща игра с други участници)
 • Продължителност 3 часа
 • Неограничен брой топчета
 • Защитна екипировка
 • Реплика на карабина

Теренът за еърсофт се намира в София, кв. Полигона.

За терена:

 • Множество сгради и допълнителни постройки
 • Възможност за над 10 игрови сценария
 • Позволява едновременна игра на 60+ души
 • Отворен всеки ден (при наличие на записани играчи)
 • Удобна локация близо до центъра на София
 • Паркинг

Елате и изживейте незабравимото Еърсофт преживяване. Планирай стратегията, която да ви даде надмощие срещу противника. Играйте на живо във всеки от нашите вълнуващи военни сценарии и имайте предвид, че противниците ви са толкова реални, колкото сте и вие.

Ако сте играли пейнтбол, си представете тази емоция умножена по 10. Неограничен брой изстрели с реплики на истински карабини и всичко това на жесток терен, който предполага комбиниции и различни ситуации. 

Виж още идеи за ергенско парти и как оригинално може да предизвикате младоженеца с нестандартни преживявания от Gift Tube!

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Виж повече за терена

ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ЕЪРСОФТ ИГРИ

ОЧИЛА  И ПРЕДПАЗНА ЕКИПИРОВКА

При влизането на терена ще получите чифт защитни очила, които са най-важната екипировка за вашата защита, сложете ги веднага! Очилата трябва да са плътно поставени на лицето ви и не бива да се свалят дори за секунда, при никакви обстоятелства, докато не напуснете терена.

→ Запотяване – В даден момент е силно вероятно очилата ви да се запотят – тъй като не бива да се свалят, може да се преборите със запотяването по няколко начина:

 • Като започнете да се движите, циркулиращия въздух ще помогне за премахване на запотяването;
 • Ако са твърде запотени изтрийте ги с пръст без да ги сваляте от лицето си;
 • Ако предните две стъпки не помогнат, отдалечете се далеч от игровите места, в някой ъгъл на базата или прикривайки се до дърво с гръб към всички играчи и много бързо с наведена глава, свалете за момент очилата и забършете в дрехата си – междувременно може да сложите предпазната телена маска за лице върху очите си, за да ви предпази в краткия момент без очила.

→ Телените маски предпазват долната част на лицето ви от попадения и силно препоръчваме да ги ностие през цялата игра. Маската трябва да сложите след очилата, така че да ги притиска частично и да ги придържа. Ластикът трябва да разположите върху горната част на главата за да ви е максимално удобна при носене.

→ Камуфлажните жилетки и Шапки може да ползвате по желание. Те допринасят за военния ви вид и могат да ви спестят някой болезнен удар от топчетата.

ОГРАНИЧИТЕЛНИ ЛЕНТИ И ОПАСНИ МЕСТА ПО ТЕРЕНА

На различни метса по терена сме сложили ограничителни ленти в два цвята, които обозначават следното:

→ Червено/Бяла лента Червено/Бяла лента  – обозначава и ограниава опасни места по терена или такива, в които не трябва да се влиза или преминава – в никакъв случай не се преминава тази маркировка и не се играе/стои близо до нея

→ Черно/Жълта лента Жълто/Черна лента – обозначава зона на противникова база – напускайки вашата маркирана зона и достигайки до друга зона маркирана с тази лента, нямате право да преминавате отвъд нея, тъй като това е зона на противниковата база.

→ Във и върху големия бункер се играе с повишено внимание

СТРЕЛБА

Репликите на оръжията, които ще ви раздадем, изстрелват 6мм пластмасови топчета и имат далекобойност над 40 метра

→ Стреля се само на единична – едно натискане на спусъка изстрелва едно топче

→ Минималната дистанция за стрелба е 5 метра, по изключение ако се засечете с противник буквално лице в лице, може да стреляте и при по-малка дистанция.

→ От сградите навън се стреля само докато се подавате на ръба на прозореца/вратата на сградата. Забранено е да стреляте от вътрешноста на стаята/сградата освен ако някой не напада сградата и стреля по вас от ръба на прозореца/вратата навътре

→ Автоматичната стрелба е абсолючтно забранена и играч, който я използва дори „без да иска“ се наказва с предупреждение и при повторно нарушение – с напускане на играта

→ Забранена е стрелбата на сляпо – например подавайки репликата извън укритието без да виждате къде стреляте – Стреля се се само по играч, който виждате и след като се прицелите през мерниците на репликата

→ Забранено е да се провира репликата през дребни пролуки и стрелбата през тях.

→ Не се стреля докато сте в базите, на плаца и във всеки момент извън игра. Стреля се само по противник по време на игра! И не „не може само да пробвате как стреля“.

МАРКИРАНЕ

Всяко попадение на топче където и да е по вас или екипировката ви „убива“. Попаденията ще усетите като леко тупване до умерена болка или дори само като звук(ако например ви уцелят в жилетката или репликата). Изключително важно е да си признавате попаденията – неспазването на това правило се наказва с предупреждение и при повторно нарушение – с напускане на играта

→ Когато ви уцелят веднага вдигате високо ръка и извиквате „Ударен/Уцелен“ – важно е да направите и двете, за да може противникът да спре да стреля по вас! Когато сте уцелени от играч от вашия отбор също сте „убити“

→ След като сте уцелени:

 • Веднага се насочвате към базата си като по пътя ходите с вдигната във въздуха ръка или реплика, за да не стрелят по вас
 • Не се застоявате на място, по пътя към базата избягвате местата, в които се води престрелка и не пречите на останалите играчи
 • Мъртвите не говорят – забранено е да говорите с „живите“ играчи по пътя си към базата

→ Забранени са спорове за това дали сте уцелили някой играч, ако имате съмнение, че някой не спазва правилата моля веднага сигнализирайте на някой от съдиите.

→ Ако се чудите дали вие сте били уцелени или дали сте в обсега на гръмнала граната – Уцелени сте! По-важен е феърплея и хубавото прекарване – всякакви спорове са излишни забранени.

ПРЕРАЖДАНЕ

След като се върнете в базата следете времето на поставения в базата часовник. Връщате се в игра на всеки кръгли 5 минути – в и 5, и 10, и 15, и 20 и т.н.

→ Това ще рече, че ако се върнете в базата в 10:01ч, влизате в игра в 10:05ч… Ако се върнете в 10:29ч, влизате в игра в 10:30ч… и т.н.

НАЧАЛО И КРАЙ НА РУНДА/ИГРАТА

За начало и край на рудна или цялата игра се сигнализира с тромба, посредством два дълги последователни сигнала.

→ Между рундовете след сигнала всички се събираме пред входа на Големия бункер в центъра на терена.

→ В края на играта всички се отправят към плаца

→ Между рундовете и след края на играта НЕ СЕ СТРЕЛЯ  и  ОЧИЛАТА НЕ СЕ СВАЛЯТ

ГРАНАТИ

На терена може да се използват звукови гранати, които при „взривяване“ издават звук подобен на пиратки.

→ Ако граната се взриви на открито, близо до вас, всички в радиус от 5 метра от нея са убити – Изключение прави само ако сте зад бетонно укритие

→ Ако граната се взриви в стая, всички в стаята са убити – Изключение е само огромното хале зад бункера

→ Ако граната се взриви в коридорите в бункера – всички на разстояние от 5 метра, както и 5 метра зад завой на коридора са убити.

Повече информация
Брой участници: 10
Продължителност: 3 часа
15.06.2023 - 31.10.2023
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

400,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.