Зарадвай с подарък преживяване

Тиймбилдинг с дегустация на три вина за осем участници

Тиймбилдинг с дегустация на три вина за осем участници

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Тиймбилдинг с дегустация на три вина за осем участници - Знакови Мавруди с ваучер за преживяване от Gift Tube на най-добра цена!

Организирай нестандартен тиймбилдинг с дегустация на вино. Дегустацията е едно различно, интригуващо и запомнящо се преживяване, особено ако е споделена с колеги. По време на дегустацията ще бъдат поднесени три специално селектирани вина от сорта Мавруд, а за тях в приятна обстановка ще ви разкаже винен експерт WSET Certified.

Какво включва този ваучер за преживяване:

 • Дегустация на три вина от сорта Мавруд
 • Брой участници - осем
 • Продължителност - 45 минути

По време на дегустацията ще бъдат поднесени три специално селектирани вина от сорта Мавруд, а за тях в приятна обстановка ще ви разкаже винен експерт WSET Certified.

Мавруд е уникален български червен сорт грозде. Една от теориите за името е свързана с гръцката дума „Мавро“ или черен на български, като това е един от най-старите и ценни сортове грозде по нашите земи. Вината от него са концентрирани и силни с потенциал за отлежаване. В най-честите случай са с високи нива на танин и дълбок плътен цвят, с освежаваща киселинност и се повлиява добре от отлежаване в дъб. Може да се бутилира чисто сортово, като има и много успешни примери за блендиране с международни сортове като Каберне Совиньон и Мерло.

Услугата се предоставя от Apollowine- независим онлайн вино магазин, специализиран винен експерт. Младият екип зад идеята е приел за своя мисия да бъдат доверен източник за всеки винен ентусиаст без значение дали купува вино за себе си или иска да направи подарък. Дават всичко от себе си, за да поддържат най-добрата селекция от високо оценени вина и информация, така че всеки смело и уверено да се наслаждава на виното.

 * Необходимо е да направиш резервация една седмица преди желаната дата на дегустация. При анулиране на резервацията 3 и по-малко дни до датата за дегустация, сумата по ваучера се задържа като неустойка.

Локация: гр. София, кв. Света Троица 

Не пропускай да разгледаш още предложения за тиймбилдинг от Gift Tube.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

А ето и хората, които ще те отведат на едно вълнуващо пътуване в света на виното:

Донка Костурска-Николова
Креативна, учтива и не само, дори много повече аналитична, винаги с внимание към детайла и следване на установени принципи, когато организира винени събития, разговаря с клиенти или бизнес партньори.
 
 • WSET Level 3 Certified, London
 • Masters Degree in Marketing, Sofia University

Димитър Николов

Винен професионалист, вдъховяващ лидер, визионер - това е всичко, което описва Митко. Фантастичните концепции, които циркулират във вените му, непрекъснато поддържат неговата страст към виното. 

 • международен съдия на едни от най-големите и престижни световни конкурси за вино - Decanter World Wine Awards, Mundus Vini, The Balkans International Wine Competition
 • преподавател в WSAB ( Wine & Spirits Academy Bulgaria) - първият сертифициран филиал на световно известната WSET ( Wine and Spirits Education Trus) в България
 • винен консултант, байер, сомелиер,

 

Повече информация
Брой участници: 8
Продължителност: 45 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

300,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.