Зарадвай с подарък преживяване

Флайборд на язовир Батак - ваучер за преживяване

Флайборд на язовир Батак - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Ваучер за Флайборд – подарък преживяване! Екстремно преживяване във въздух и вода с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Усети стихията и тръпката да овладееш 255 коня на височина от 10 метра над водата. Гмуркане, превъртане, завиване и достигане на хоризонтална скорост до 40 км в час.

Ваучерът за флайборд включва: 

 • Флайборд преживяване на яз. Батак за един участник
 • Продължителност: 10 минути.
 • HD видеозапис – ПОДАРЪК!

* Доплати за 20/30 мин. в процеса на поръчка 

Екстремно преживяване за теб, за приятел или за двама. Флайбордингът (от английски: FlyBoarding) е нов екстремен спорт, който съчетава удоволствията от сърфирането и енергията на джет-ските.

Идеята е да се осмелиш да подкараш въздушния борд (воден борд) над езеро, река или море. По време на преживяването имаш възможност да достигнеш височина до 10 метра или повече над земята. Става благодарение на две неща: система с въздушни възглавници, която поддържа ездача върху флайборда и мощен водоструен двигател отдолу, който задвижва възглавниците със скорост, достатъчна да “излетиш”.

Прекрасна възможност за страхотен уикенд с приключение.

* Максимално тегло на участника - 90 кг.

Разгледай още забавления с воден адреналин 

С Gift Tube сбъдваш мечти!

 

Дори ако досега не сте пробвали никога екстремни спортове, щом се научите да владеете флайборда, вече ще бъдете една крачка по-близо до една пристрастяваща тръпка! Усети пеперудите в стомаха и се отдай на разтърсващ адреналин! Флайборд в България на топ цена.

Флайбордът не е просто поредната лятна лудост –  този нов екстремен воден спорт е причината за множество вълни и забавления по целия свят! Можете да откриете преживяването в най-големите тематични аквапаркове, дори да намерите курсове за FlyBoarding в някои курорти. Благодарение на ваучерите за преживявания от GiftTube вече можете да усетите адреналина и на достъпна цена. Екстремен воден и въздушен спорт за хора, които искат да овладеят нови луди трикове, съчетаващи в едно летене и гмуркане. Не е за изпускане!

Мнозина считат флайбордът „най-запомнящото се преживяване“ – довери се на тези, които са го изпитали и изпробвай и ти. Разбери за какво говорят всички!

Купи ваучер за Флайборд на топ цени от GiftTube

Сега имаш възможност да закупиш ваучер за Флайборд на яз. Батак. Подари оригинално преживяване. Щурото ни предложение е вече налично онлайн в нашата платформа най-добра цена. Предизвикваме те да овладееш 255 коня на височина от 1 до 10 метра над водата! Извиси се над водата и се наслади на уникалния хоризонт и отражението във водата.

Сега имате възможност при покупка на ваучер от GiftTube да получите и подарък HD видеозапис, за да увековечиш адреналина. Гледайте записа и си припомняйте преживяването години наред. Гмуркане, превъртане, завиване и достигане на хоризонтална скорост до 40 км. в час. Прекрасна възможност за страхотен уикенд с приключение и страхотна идея за изненада, която можете да споделите със своите близки и приятели. Продължителността на това щуро преживяване е 10 минути, през които забавлението е гарантирано. Искаш още? Няма проблем, ако ти хареса, може да доплатиш за 20 или 30 минути в процеса на поръчката. Преживяването се предоставя от приятелите ни от Аватар Екстрийм Спорт – България.

Как се купува? Избери ваучера, посочи за кого е и добави персонализирано послание. Можеш да добавиш и друг подарък към ваучера. След това ще е нужно да посочиш метод за плащане и адрес за доставка. Ваучерът ще дойде при теб веднага под формата на електронен файл в PDF (на електронната поща). Ако си го поръчал с доставка на място, до посочения от теб адрес, гоочаквай на следващия работен ден. Подготвили сме ти подарък – красива кутия тубус, в която ще намериш ваучера от GiftTube. Купи на добра цена и подари емоция! Флайборд в България на супер цена.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 10 минути
15 юни - 15 септември
яз. Батак

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

99,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.