Вкусни подаръци

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Търсиш идеалният подарък?

Зарадвай някого с подаръчните кутии и кошници GiftTube

Подарък гифт бокс с храна: Мезета за вино и бира

Искаш да купиш нещо различно? Подарък, който със сигурност да се хареса? Избери кутия с храна – гифт бокс с  храна. Купи лесно и бързо от нашата платформа. Разполагаме със сладки и солени изкушения, които ще задоволят претенциите на дори най-капризното небце! Подаръкът е подходящ и за “хора, които си имат всичко”. 

 

Подготвили сме ви селекция от мезета за вино и бира, които са висококачествени. Тези празнични миксове са много ефектни и подходящи при организация на фирмено парти, тиймбилдинг, коледно парти на фирма или друг тип отпразнуване на празник на компанията. Във формална или неформална обстановка, gift box с мезета за вино и бира е задължителна част от трапезата!

Бутиков подаръчен комплект и кошница за шеф или колега

Сега имаш възможност да закупиш идеалния подарък за шеф или колега на работа. Работата понякога може да те кара да се почувстваш сякаш не знаеш какво точно да купиш на своите колеги. Подаръчните комплекти от Gift Tube разрешават този проблем и ти дават идеалното решение. Че кой не обича храна? Виж нашата селекция от деликатеси – мезета за вино и бира. Разполагаме с разядки, месо, шоколади, наденички, чипсове, ядки, сирена и какво ли още не. Дори мед! 

Вие сте цял отдел? Разгледайте нашите възможности за бутиков подаръчен комплект, с който ще изглеждате представително. Поднесете своята благодарност и уважения. Идеално за коледни партита, фирмени партита, подарък за колега, който напуска, за шеф, за мениджър, за колега или колежка. Освен това, разполагаме и с празнични миксове от от различни видове алкохол, вина и разядки. Така ще поднесете вкусни изкушения в красива и атрактивна визия. 

Купи бутиков подаръчен комплект или купи кошница – подарък за шеф или колега. За кого и да е, изборът ти е правилен! Поръчай бързо. Лесна поръчка онлайн, бърза доставка до посочения от теб адрес.

Купи подаръчен пакет с деликатеси и шоколади

Купи подаръчен пакет с деликатеси и шоколади от GiftTube. Изключително лесна поръчка и бърза доставка. Ние ще се погрижим да дойдат при теб възможно най-скоро. Освен това гифт боксовете ти ще изглеждат просто ослепително! Не само вкусотия, но и разкош, поднесен с любов и почитание! Можеш да добавиш и персонализирано послание, име, пожелание, дата. За всеки повод! Добра идея за подарък за служители, фирмен подарък, подарък – спомен от тиймбилдинг, годишнина на фирма и още. Нещо различно, което ще се хареса на всички служители, защото е вкусно и висококачествено.

Купи подаръчен пакет с деликатеси и шоколади от нашата платформа – поръчката отнема само няколко минути. Разполагаме с кошници със сладки и със солени неща, Ако пък знаете, че получателя на подаръка е фен на сладкото, то със сигурност е добре да му/й подготвите една кошница с шоколад – ръчно изработен и невероятен. Пътешествие на сетивата в много форми!

Купи сега лесно – гифт бокс с храна. Авторски и бутикови подаръчни комплекти, мезета, шоколади, бира, вино, чипс, ядки и разядки.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.