Зарадвай с подарък преживяване

Хюман дизайн анализ на партньорство - ваучер за подарък

Хюман дизайн анализ на партньорство - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Хюман дизайн анализ на партньорство - ваучер за подарък от Gift Tube на най-добра цена!

Системата за дизайн на човека – Хюман дизайн – е наука за диференциацията. Тя дава ясни очертания на нашата уникалност. Но какво се случва, когато 2 уникални човешки същества се срещнат във взаимоотношение? Всеки престава да бъде себе си и се появява нещо трето, което живее чрез двамата и има своите специфични динамики на функциониране.

В рамките на Партньорския анализ на композитната карта на двама души можете да получите повече яснота за характера на връзкатазаложените ѝ особеностинеизменяеми характеристикиподкрепящи и ограничаващи страни - както съвкупно, така и от гледна точка на всеки от партньорите.

Хюман дизайн Партньорският анализ е обективен инструмент, който дава възможност връзката да бъде погледната от обективната гледна точка на устройството ѝ.  

Партньорският анализ позволява на партньорите да развиват осъзнаването си и начина, по който се свързват на съвсем друго ниво- в пространство на любов и уважение, където няма място за обвинения и нужда някой да бъде променян.

Партньорският анализ е подходящ както за интимни връзки, така и връзки от типа "родител-дете", "брат-сестра", "приятелства", "бизнес партньорства".

Ваучерът Хюман дизайн анализ на партньорство включва:

 • 120 минути анализ за двама участници (на живо или онлайн)
 • Аудиозапис от срещата

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Запознай се с Гергана Мантова - Human Design анализатор.

В периода 04.2020 - 02.2022 г. се обучава при международен преподавател, акредитиран от International Human Design School, с 25 г опит в системата, топ анализатор, пряк ученик на основателя на системата Ра Уру Ху, към официалното Human Design училище в България - Human Design Bulgaria. С успешно завършено професионално обучение във всички 4 модула – Индивидуален анализ, Партньорски анализ, Анализ на Инкарнационен кръст и Анализ на жизнени цикли. И покрити всички Общообразователни нива в периода 2018-2019 г. Активно практикува анализаторска дейност от 02.2021 г.

Възпитаник е на Софийска математическа гимназия, където получава стабилна образователна основа. Обучението там подкрепя многопластовите й интереси, които впоследствие се развиват в хуманитарна посока - Икономист HR мениджмънт и Бизнес администрация в Университета за национално и световно стопанство.

В професионален план - професионалист с повече от 10 г разнообразен опит в големи международни компании в различни направления в областта на човешките ресурси (HR).

Скритата нишка, която я отвежда и към Human Design, е вътрешната й потребност да опознава, разбира, приема и насърчава човешките същества в техните вариации и безконечни търсения, както и да учи повече за взаимодействията между хората.

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 120 мин.
целогодишно
София, В цялата страна, Онлайн

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

175,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.