Зарадвай с подарък преживяване

Основен индивидуален хюман дизайн анализ - ваучер за подарък

Основен индивидуален хюман дизайн анализ - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Основен индивидуален хюман дизайн анализ - ваучер за подарък от Gift Tube на най-добра цена!

Погрижи се за себе си или любим човек по специален начин с индивидуален анализ на Дизайн на Човека (Хюман дизайн). Резултатът е уникално себепознание и осъзнаване на силните страни и характера на човека!

Системата за Дизайн на Човека – Хюман дизайн– е Наука за диференциацията. Тя показва как всеки от нас има свой неповторим дизайн и е устроен да бъде различен от останалите.

Хюман дизайн ни припомня как да вземаме решения, осланяйки се на автентичния себе си. Тази система ни предоставя Стратегия, начин, техника, която да използваме при вземане на решения, продиктувани от истинната ни същност и интелигентната система на тялото ни. Дава ни по-дълбоко разбиране за това кои сме наистина, както и кои НЕ сме, а сме се научили да бъдем и може би това ни разрушава по малко всеки ден.

Основният Индивидуален Хюман дизайн Анализ дава достъп до „Ръководството за употреба“ на всяко уникално човешко същество. Като диференцирани създания, ние хората изискваме специфичен индивидуален подход и отношение. Ключово е да осигурим на себе си знанието в чистия му вид за тези наши специфики.

Индивидуалният анализ е несравним инструмент, който окрилява всеки да живее повече като себе си и потенциално подпомага в това:

 • Да познава себе си
 • Да цени това, което е
 • Да се грижи за себе си
 • Да защитава границите си
 • Да осъзнава по-ясно нуждите си
 • Да развива умениета си за себерефлексия
 • Да трансформира уязвимостта си в мъдрост по темите, за които е създаден/а да е възприемчив/а за влияние отвън.
 • И в крайна сметка, да обича себе си поне една идея повече!

Ваучерът за основен индивидуален Хюман Дизайн Анализ включва:

 • 120 минути анализ за един (на живо или онлайн)
 • Аудио запис от срещата

* За изготвянето на самия анализ, при уговорка за срещата е необходимо е да бъдат предоставени рождените данни на участника (дата, час и място на раждане. И трите компонента са важни и необходими!).

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Запознай се с Гергана Мантова-Human Design анализатор.

В периода 04.2020-02.2022 г. се обучава при международен преподавател, акредитиран от International Human Design School, с 25 г опит в системата, топ анализатор, пряк ученик на основателя на системата Ра Уру Ху, към официалното Human Design Училище в България-Human Design Bulgaria. С успешно завършено професионално обучение във всички 4 модула – Индивидуален анализ, Партньорски анализ, Анализ на Инкарнационен кръст и Анализ на жизнени цикли. И покрити всички Общообразователни нива в периода 2018-2019 г. Активно практикува анализаторска дейност от 02.2021 г.

Възпитаник на Софийска Математическа Гимназия, където получава стабилна образователната основа. Обучението там подкрепя многопластовите й интереси, които в последствие се развиват в хуманитарна посока-Икономист HR мениджмънт и Бизнес администрация в Университета за Национално и Световно Стопанство.

В професионален план - професионалист с повече от 10 г разнообразен опит в големи международни компании в различни направления в областта на Човешките ресурси (HR).

Скритата нишка, която я отвежда и към Human Design, е вътрешната й потребност да опознава, разбира, приема и насърчава човешките същества в техните вариации и безконечни търсения, както и да учи повече за взаимодействията между хората.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 120 мин.
целогодишно
София, В цялата страна, Онлайн

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

150,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.