Зарадвай с подарък преживяване

Урок по чигонг за двама - китайска енергийна гимнастика - ваучер за подарък

Урок по чигонг за двама - китайска енергийна гимнастика - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Изберете интересен и запомнящ се подарък - урок по чигонг за двама! Подарете елегантно с ваучер от Gift Tube!

Изненадайте свои близки с оригинален подарък за двама - Въвеждащ урок по чигонг практика, която ще им донесе хармония, осъзнаване, здраве и спокойствие.

Чигонг и традиционната китайска медицина са двете системи навлезли най-дълбоко в тайнството на човешката жизнена сила. С помощта на чигонг, човек може да постигне не само истински добро здраве, но да развие качества и умения, които да му помогнат да насочи живота си в посока, водеща към все по-висока хармония с обществото, природата, космоса, и най-важното – със самия себе си.

Юан Гонг (Юан Чигонг) е съвременна чигонг система, която въздейства благотворно върху тялото, жизнената енергия (чи) и съзнанието и същевременно създава солидна основа за развитие на духовните качества на човека.

Какво включва ваучерът:

 • Уводен урок по системата Юан Чигонг за двама (само вие двамата и инструктора)
 • Продължителност на практиката - 90 мин.

Чигонг е събирателно име за стотици на брой практики за здраве, себепознание и самоусъвършенстване, някои от тях – на повече от 5,000 г. Общото за всички чигонг практики е, че в основата им стои един от най-значимите принципи на древно-китайската култура на мъдростта - разбирането, че един от най-важните елементи на човешкия живот е нашето „чи“, или с други думи – нашата жизнена сила.

Какво да очаквате от урока:

 • Заедно ще научите последователност от движения, които са в основата на първия метод на Юан Гонг и съчетани със съответната мисловна дейност могат ефективно да раздвижат Вашето чи и да Ви помогнат да се отворите към първичното чи (юан чи) на вселената.
 • Въздействието на практиката е дълбоко освежаващо, успокояващо и зареждащо. Редовната практика може да доведе по постепенно подобряване на здравето, проясняване на съзнанието и постигане на повече хармония и радост в живота.
Важни детайли за преживяването:
 • Урокът по чигонг (китайска енергийна гимнастика / подвижна медитация) може да се провежда присъствено или онлайн. Онлайн практиките се осъществяват чрез платформата Zoom.
 • Локация: Студиото на фондация Рен Шюе България в гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 236, вх. 4, ет. 3, ап. 11 (тролейбус № 5, автобуси № 4 и № 413, 8-10 мин пеша от спирката на метрото „акад. Александър Теодоров-Балан”).

Разгледайте още предложения от категория Личностно развитие.

С Gift Tube сбъдвате мечти!

Научете повече за инструктора:

Владо Рашев е сертифициран чи-терапевт и майстор учител по чигонг със солидна практика и международен преподавателски опит в Нова Зеландия, Съединените Щати, Швеция, Франция и България. Владо практикува чигонг от 2002 година.

През 2007 г. основава център за чигонг и самолечение в Уелингтън, Нова Зеландия. През 2020 г. се завръща в България и основава българска школа за здраве, хармония и по-нататъшно развитие на живота (фондация Рен Шюе България).

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 90 мин.
целогодишно
София, В цялата страна

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

120,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.