Зарадвай с подарък преживяване

Рефлексотерапия на ходила - ваучер за масаж

Рефлексотерапия на ходила - ваучер за масаж

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Рефлексотерапия на ходила - ваучер за масаж с ваучер от Gift Tube.

Изненадай любим човек или поглези себе си с масаж на ходила, който ще ти помогне да изправиш стойката и да се почувстваш като нов човек.

Какво включва ваучерът:

 • Масаж - рефлексотерапия на ходила 
 • Продължителност - 20 мин.

Рефлексотерапия на ходила е древната китайска практика добре позната oт векове в цял свят. Рефлексологията, наричана още рефлексотерапия или зонова терапия разделя човешкото тяло на десет вертикални зони, подобно на меридианите.

Според китайската медицина в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система посредством точки в областта на стъпалата, ръцете и ушите.

Точков масаж – Точковият масаж се базира на биологично активни точки в тялото, практикувал се е и продължава да се използва и към момента в много страни. В Китай преди 6000 години е създадена система, която да избавя от болките, състояща се от две допълващи се части: акупунктура и акупресура.

Акупунктурата – иглотерапията се явява един от малкото ефективни методи за лекуване, които се използват в целия свят.

Акупресурата или точковият масаж е натискане на акупунктурните точки с палци. Целта на акупресурата е да поддържа равновесие в жизнената енергия и възобновяване на естественото й течение, когато то е нарушено.

Услугата се предоставя от Спа Деметра

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Още за това какво е рефлексотерпия на ходила:

Рефлексотерапия е картографиране на отраженията на всички органи върху стъпалата и дланите. Защото определени участъци на дланите и стъпалата са енергийно свързани с други участъци на тялото. И както се нуждаем от географска карта, за да определим накъде да се движим, така и се нуждаем от карта на рефлексните точки по краката и дланите, за да стимуираме точките, които искаме.

Рефлексотерапия е въздействие чрез оказване на натиск върху определени участъци на стъпалата и дланите, които стимулират свързаните с тях органи.
Болезнените зони обикновено са свързани с органи с бавна функция. Тези болезнени зони изискват по-продължително въздействие. Рефлексните зони може да са болезнени, защото в дадения момент в организма са налице натрупани токсини, които включват отпадъчни продукти от клетъчната обмяна, пикочна киселина, пестициди и други химикали, които тялото не може да изхвърли. Токсичните отпадъци се натрупват вътре в организма. Когато заседнат в определени рефлекторни зони пречат на енергийния поток към останалите органи. Заради гравитацията по-тежките отпадъчни вещества в телата ни се утаяват в края на нервните окончания по ходилата (в стъпалата ни има 30 хил. нервни окончания). Тези области често се превръщат в депа за отлагания (боклуци).

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 20 мин
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

50,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.