Зарадвай с подарък преживяване

Рейки терапия 1 час - подарък преживяване

Рейки терапия 1 час - подарък преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Рейки терапия 1 час - подарък преживяване от Gift Tube. 

Рейки е универсална енергия, която тече във всяко живо същество. По време на сеанс се отстраняват голяма част от блокажите, които сме натрупали в забързаното ежедневие и се дава вътрешен импулс на клетките за възстановяване. Тази енергия подобрява и психическото и физическото състояние на човек, а когато е съчетана с добре подбрани хранителни добавки и медикаменти, положителните резултати настъпват много по-бързо и са доста по-трайни. Рейки може да бъде допълваща терапия към всеки вид лечение.

В Рейки са известни пет принципа, които се предават при посвещаването. Те са:

- Точно днес не се гневи- Точно днес не се тревожи- Точно днес бъди благодарен- Точно днес работи усилено(върху себе си)

- Точно днес бъди добър с другите и почитай всяко живо същество.

Какви са ползите от Рейки терапията?

• Енергийно изчистване • Възстановяване на психическото равновесие• Повишаване на жизнения тонус• Подобрява общото състояние на организма. • Спомага за облекчаване на болки от различно естество. • Добри резултати се постигат при хронични заболявания.

Продължителност: 60 минути

Терапевт: Румяна Григорова

Румяна е Рейки мастер: Reiki Usui Shiki Ryoho, Рейки Виолетов пламък, Кундалини Рейки, Златно Рейки.Румяна се заминава с енергийни терапии от 2010 година насам. През 2016 година завършва магистратура по спортна психология в НСА "Васил Левски" с дипломна работа на тема: Въздействието на Рейки върху възстановяването на спортистите.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
Ваучер за подарък за мъж: Преживяване, Ваучер за подарък за жена: Преживяване, Ваучери за спорт и здраве – подарък преживяване от Gift Tube, Здраве

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

74,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А