Зарадвай с подарък преживяване

Рисуване на картина с епоксидна смола - подарък преживяване

Рисуване на картина с епоксидна смола - подарък преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Рисуване на картина с епоксидна смола - подари (си) преживяване с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Рисуването с епоксидна смола е несравнимо по вид преживяване. Епоксидната смола е материал с изключително разнообразни възможности, даващи огромна свобода на действие, а крайният резултат е необикновена и неповторима картина-пано, която дълго ще ви радва.

Ваучерът за рисуване с епоксидна смола включва:

 • Участие на един участник в 1 бр. уъркшоп по рисуване на картина с епоксидна смола
 • Всички необходими материали (пано 40 см. х 40 см); окачалка; висококачествена епоксидна смола пригодена за арт цели, без ЛОС (летливи органични съединения!); богата гама от пигменти; декоративни камъни; кристали; кварц;седеф; варак; брокат; контейнери за разбъркване и бъркалки; предпазни материали - престилка и ръкавици; уютна творческа атмосфера; релаксираща музика, приятна компания и много настроение.
 • Времетраене- около 3 часа, в зависимост от индивидуалния темп на работа

* Добави втори участник към ваучера на намалена цена от 280 лв. вместо 300 лв. (след натискане на бутона купи)

Краен продукт – Луксозна картина с галнцов финиш и 3Д ефекти, разнообразни текстури и уникални преливки в наситени/перлени цветове с акценти от злато, сребро или мед. Както и незабравимо преживяване в света на творчеството.

Месечен график:

 • Март 2024: 

  23.03 - 11:00ч.

  30.03 - 11:00ч.

  Април 2024:

  20.04 - 11:00ч.

  25.04 - 18:30ч.

Локация: Уъркшопите по рисуване с епоксидна смола се провеждат в гр. София, кв. Борово. Необходима е предварителна резервация

* Занятията НЕ са подходящи за бременни и кърмачки, както и за деца под 15

Как протича занятието?

В уводната теоретична част ще се запознаете с характеристиките на материала Епоксидна смола, ще разгледате примерни картини, след което ще изградите концепцията за своята собствена творба. Ще подберете желаната цветова гама и допълващите декорации за създаване на текстури и релеф.
Във втората част на занятието ще подготвите основата за работа, ще забъркате смолата и ще я пигментирате. Следва същинската работа и заливане с епоксидната смола. За финал ще декорирате с кристали, камъни, брокат.

* След занятието картините остават в ателието 24 ч., необходимо време за смолата да втвърди. Получаването им става по индивидуална уговорка.

Оригинален подарък за жена, подарък за колежка или подарък за майка. Разгледай още предложения за незабравими арт преживявания в категория арт и хоби.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Виж повече за отделните картини:

Рисуване с епоксидна смола на картина "Космос":
 
От древни времена хората се вълнуват от звездното небе и небесните тела. Изключително силна е магията на мистичната Вселена и нейните неразгадани още тайни. И не случаен е изразът Неземна Красота, защото е трудно да се опише с думи онова което може да се види благодарение на съвременните телескопи. Сега тази красота може да се пренесе лесно върху пано, благодарение на Епоксидната смола. "Космос" е вълнуващо занятие, в което чрез светещи пигменти, разнообразни брокати, и красиви цветове ще сътворите свое лично звездно небе, ще се потопите в пленителна космическа енергия, ще отправите най-съкровените си поръчки към Вселената и ще усетите силата на мисълта и творчеството си.
 
Рисуване с епоксидна смола на картина "Морски бряг":
 
Обичате ли морето? Липсва ли ви то?
Едно морско занятие, на което освен да си спомните за прекрасното лято, ще можете да направите интересно пано, което дълго да ви радва. Може да използвате ваши лично събрани съкровища - миди или да използвате голямото ни разнообразие от такива. Приключенско настроение, разпенени морски вълни, перли и корали изпълват вашият творчески ден.
 
 
Рисуване с епоксидна смола на "Картина с камъни и кристали":
 
Абстрактното рисуване е уникално по своя характер, тъй като няма правила за следване, няма правилно и грешно, всичко е допустимо и насладата от това пълно освобождаване на духа и мисълта е доказано релаксиращо и презареждащо. Колко често ви се случва да се оставите на чувствата да ви водят без притеснения и преследване на точна крайна цел? Готови ли сте да се изненадате от собствените си творчески възможности, дори да сте свикнали да казвате "Аз не мога"? С малко помощ и напътствия ще имате възможността да създадете свой уникален шедьовър, с което ще абсолютно ще засилите вярата в себе си. Ще опитате нещо ново и различно и дълго ще разказвате за него.
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3 часа
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

150,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.