Зарадвай с подарък преживяване

Шифър на щастието - персонална прогноза чрез нумерология

Шифър на щастието - персонална прогноза чрез нумерология

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Шифър на щастието - персонална прогноза чрез нумерология с ваучер от Gift Tube.

Вземи ваучер за персонален нумерологичен хороскоп за теб или подарък. Какви отговори можеш да получиш чрез метода нумерология?

• Кое е числото, което определя твоята съдба?
• Как да се справиш с трудностите, които срещаш по пътя си?
• Кои са щастливите периоди и кога трябва да се отдадеш на почивка?
• Кои са твоите силни страни?
• Кои са твоите тайни оръжия?

Услугата може да се предостави в лична среща в приемната на Теменужка Спасова (идеален център на София) или онлайн.

*Ако желаеш да получиш анализа в писмен вид след срещата, може да доплатиш за тази услуга допълнително в процеса на поръчката

**Продължителност на анализа - 50 мин.

Кодовете на твоята карта разказват за основната ти задача и цел в този живот, твоите таланти и потенциал. Анализът ще ти покаже и каква е твоята лична година и какво можеш да очакваш във всеки един от месеците, както и кои са силните ти дни. Остави числата да говорят. Те носят информация, която чака да стигне до теб.

За какво можеш да се довериш на числата? Те никога не бъркат.

1. Изчисляване на числото „Път на живота“ - това е числото, което показва смисъл на човешкия живот, каква е посоката, целта на съответното прераждане, на къде отива всичко и защо се случва. То определя основната емоция на живота. Това е времева перспектива, която определя живота по години, какво се случва и как протича, какви са нашите ценности и мироглед, защо реагираме по определен начин на трудностите и как се справяме с тях и със всичко останало.


2. Анализ на задачите в живота - всеки човек се ражда със определен брой задачи в живота, които са резултат от няколко предишни прераждания на душата.


3. Силни и слаби страни страни - кои са областите, в които можем да се развиваме и кои са тези, в които да дадем възможност да ни се помогне, за да се развием.


4. Кармичните уроци - показват кое е водещото и най-важно в живота ни, което следва да бъде реализирано в това прераждане задължително.


5. Годишен и месечен нумерологичен анализ за текущата година - годишният нумерологичен анализ показва какъв е планът за развитието на живота ни тази година и кои са най-важните аспекти. Месечният показва същото но за месеца.


6. Изчисление и определяне на успешните дни за месеца и годината, това са дни, в които цялата Вселена ни чува какво искаме и ни помага както и критичните дни, в които следва да намалим темпото и да обърнем внимание на себе си.

Ако търсиш разрешение на въпроси свързани с твоя брачен партньор или приятел вземи ваучер за Синастрия – анализ за двойки чрез нумерология.

Запознай се с Теменужка Спасова и прочети повече за нея по-долу:

Теменужка Спасова е нумеролог с дългогодишна практика. Успешната и 18 годишна кариера на банкер дължи на любовта си към числата, магията на математиката и изкуството да виждаш светове отвъд познатата ни реалност.
Неин учител и ментор в необятният свят на числата е единственият в България съдболог и нумеролог Снежана Стефанова - " случайна им среща", отваря както сетивата така и желанието за познанието, което е необятно, безгранично и в същото време полезно, точно и практично.

Нейните клиенти са от различни сфери на бизнеса, изкуството, образованието и хора, които търсят своето призвание и смисъл.

Анализите, които изготвя помагат за това да бъдем по- успешни, да използваме силните си страни и да привличаме любов, радост и повече светлина в дните си.

Теменужка ще ви разкрие тайните на числата около вас, кодовете на любовта и успеха ви.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 50 мин.
целогодишно
София, В цялата страна, Онлайн

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

73,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.