Ваучер за подарък за музикален курс

Филтрирай по
Подходящо за

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

Тематичен ваучер за подарък:  Музикален курс

Подари тематичен ваучер за музикален курс по:

  • Китара
  • Пеене
  • Барабани
  • Пиано
  • Саксофон, Флейта, Гайда
  • Други музикални инструменти

Открий таланта в себе си!

Помощ от професионалист и репетиции в оборудвано студио

Цени, стартиращи от 75 лева!

Музикални уроци: Ваучер за подарък – преживяване 

 

 

Сбъдни мечта – направи първата стъпка с музикален урок! Зарадвай себе си или свой приятел с ваучер за подарък – преживяване. Тематичният ваучер за музикален урок ти дава достъп до един от много курсове по пеене и свирене на музикални инструменти.

 

Тематичният ваучер за музикален урок е страхотен подарък за всеки!

Ти купуваш ваучера – той избира музикалния урок

Страхотна идея за феновете на музиката или онези, които обичат да си подпяват под душа. Уменията не са от значение – професионалистите ще ви помогнат независимо от това в коя степен сте от своето развитие. Предназначено за всеки. Добра идея за подарък за онези, пред които предстои участие пред публика или имат нужда от усъвършенстване на уменията. 

 

Купи тематичен ваучер за урок по пеене от Gift Tube

Не можеш да пееш? Е, все трябва да започнеш от някъде. Научи своя музикален слух да разпознава правилните тонове и направи първите стъпки – купи тематичен ваучер за музикален курс по избор. Пеене, свирене на китара, музикални уроци, ти избираш.

Нашата цел е да предоставим голямо разнообразие от висококачествени услуги за музикално курсове, които се провеждат в професионално студио. Студиата са оборудвани, затова не се притеснявай – всичко от което се нуждаеш е добро настроение.

Всеки да може да вземе участие в магията на музикално представление или урок по пеене. Уроците нса структурирани така, че ученето да бъде бързо, лесно и по разбираем начин. Урок след урок, ще имаш възможност да прогресираш и да ставаш все по-добър в това, което обичаш – пеене, свирене на китара, пиано, барабани или друг музикален инструмент.

Запиши себе си или любим човек на уроци по музика на достъпни цени днес! Открий таланта си и тествай музикалните си умения. Не се притеснявай, нашите специалисти знаят точно как да подходят към всеки индивидуален курсист, за да открият пълния му потенциал. Те са опитни и са помагали на хиляди души! Цени от 75 лева и 100 лева. 

Купи тематичен ваучер за уроци по китара

Купи тематичен ваучер за уроци по китара или уроци по пеене на достъпни цени, стартиращи от 75 лева и 100 лева. Ние предлагаме най-достъпните възможности за музикално обучение, отворено за всички под формата на курс, включващ няколко урок по пеене и / или свирене на музикален инструмент. 

Не е случайно това, че всеки обича китарата! Този музикален инструмент е много изящен, многофункционален и лесен за научаване. Довери се на специалистите ни, които ще ти покажат как се свири.

Музикални уроци за всички с тематичен ваучер от GiftTube!

Непрекъснато усъвършенстваме класовете си по музика и уроци по пеене, като обогатяваме партньорската си мрежа от музикални професионалисти. Мисията ни е да предоставим най-добрите услуги на всички, в достъпен ценови диапазон. Купи сега лесно – онлайн на цени от 75 лева и 100 лева. Подобри своите музикални умения днес!

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.