Ваучери на стойност Gift Tube

Купи ваучер за подарък - преживяване на стойност!

Остави избора на преживяване на получателя.

Ти купуваш - Той избира!

 

Купи ваучер за подарък от Gift Tube като избераш от 6 ценови категории:

Gift Tube Basic 50, Gift Tube Popular 75, Gift Tube Medium 100, Gift Tube Classic 125, Gift Tube Superior 150 I Gift Tube Premium 200

 

Правим подаряването смислено занимание!

Как става изборът на ваучер за подарък?

 

1.     Избери ценова категория ваучер за подарък  

2.     Избери вида на подаръчния ваучер – по имейл или в безплатна опаковка – тубус

3.     Оформи избрания ваучер за подарък с име на получателя и пожелание към него.  Тази стъпка не е задължителна.

4.     При покупката на ваучер можеш да добавиш и удължаване на срока на валидност на твоя ваучер за подарък. Активните опции за удължаване са с допълнителни 3 или 6 месеца.

 

Какви преживявания са включени подаръчните ваучери?

 

Силата на Gift Tube e в голямото разнообразие от услуги. Не залагаме само на екстремен подарък, нито само на сантиментален подарък! При нас ще откриеш приключения, градски преживявания, масажи и спа пакети, кулирани уроци, дегустации, терапии за здраве, красота и лично усъвършенстване.

 

Опаковка

 

Безплатната опаковка, в която доставяме Gift Tube ваучерите, е красив завършек на твоя подарък. Тубусът е рециклируем и изработен от картон, за чието производство не е унищожено и едно дръвче. Предпочетохме и метални пред пластмасови капачки.

Нашият елегантен тубус може да се използва многократно след като веднъж е стигнал до теб като подарък. Винаги може да съхнавяш в него малки, но любими спомени!

 

Доставка

 

Подаръчният ваучер може да поръчаш с доставка до адрес в цялата страна. Поръчан в работен ден, ваучерът ще бъде при теб на следващия работен ден.

При поръчка на електронен ваучер и успешна транзакция с банкова карта, ще получиш подаръчния ваучер на твоя имейл до минути.

При плащане по банков път, ще обработим и изпратим ваучера след получаване на банковия превод или на копие от платежното нареждане на имейла ни office@gift-tube.com

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.