Зарадвай с подарък преживяване

Ветроходство с катамаран на яз. Искър - ваучер за преживяване

Ветроходство с катамаран на яз. Искър - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Ветроходство на яз. Искър с катамаран с ваучер от Gift Tube! Купи на добра цена.

Обичаш водата, слънцето и силните усещания? Това преживяване е за теб. Предлагаме ти приключение, което може да се превърне в следващото ти хоби. Можеш да се пробваш да управляваш катамарана под насоките на професионален шпикер и да усетиш силата на вятъра в ръцете си.

Ролята на шпикера е да следи за настройването на платната и за правилния курс на катамарана.

Този ваучер за преживяване включва:

 • разходка с катамаран на яз. Искър за един участник
 • продължителност:  1 час

* Можеш да добавиш допълнителни участници в процеса на поръчката

Катамаранът е двукорпусен плавателен съд, който с помощта на вятъра може да достигне завидни скорости. Hobbie cat e подходящ както за тихи и спокойни води, идеален за дневни семейни разходки, така и за състезателно бързо каране при силни ветрове. За начинаещите ветроходци и семейни разходки скоростта се съобразява с възможности. Преживяването включва и разглеждане на природата около язовира.

При добър вятър ще висиш извън катамарана закачен с въже и ще усещаш вятъра в косите си. Тази емоция, с която имаш усещането, че летиш във водата, не може да се сравни с друго екстремно преживяване.

Важни детайли за преживяването:

 • Капацитета на катамарана е до най-много трима души, без инструктора
 • Преживяването е подходящо за деца над 8 годишна възраст
 • Носи удобно спортно облекло и обувки, бански и кърпа, защото е възможно да се намокриш

С Gift Tube сбъдваш мечти!

 

Купи ваучер за преживяване с катамаран на добра цена от GiftTube

Катамаранът е дълъг и тесен ветроходен кораб, който често има две палуби. По определение е многокорпусна лодка с два корпуса, един отпред и един отзад, свързани с централна повдигната платформа, която може да побере пътници или товари. Катамараните обикновено имат три или повече мачти, разположени в триъгълник. Използват се най-често за круизи, офшорни състезания/ветроходни състезания и океанографски изследвания. Те се използват и като спасителни лодки и развлекателни занаяти по езера и реки. 

Сега благодарение на GiftTube имаш възможност да купиш ваучер за преживяване с катамаран на добра цена. Наслади се на разходката по вода. Приготви се за възможността да се намокриш поне малко докато се наслаждаваш на вълните и вятъра. Истинска наслада! Подходяща за феновете на ентусиастите, които искат да пробват нещо ново. Дори да не си падаш по щурите неща, това е нещо, което със сигурност би искал/а да опиташ. Не е особено екстремно, а по-скоро приятно преживяване, което е подходящо за деца дори за деца (над 8-годишна възраст).

Ако искаш да споделиш преживяването на катамарана с твои приятели, имай предвид, че е възможно да се качите най-много трима души, без инструктора. Подаръкът е изключително добра идея за изненада за рожден ден или друг важен празник. Ти купуваш ваучера и избираш стойността му – получателят избира кога и къде да се повози. 

Ветроходство с катамаран  – оригинален подарък

Ветроходство с катамаран – да, това е възможно! Оригинален подарък. 

Ветроходството с катамаран е страхотно преживяване. Сега с GiftTube и с нашите страхотни организатори – партньори, можеш да се пробваш да управляваш катамарана под насоките на професионален шпикер и да усетиш силата на вятъра в ръцете си. Предлагаме това преживяване и по река Искър, където ще се насладиш на супер зрелищни природни гледки.

Катамаранът е чудесна идея за вашата следваща почивка с приятели или роднини. В Гърция, например, е много по-вероятно е да видите катамаран, отколкото да видите много други платноходки – първо, защото е на достъпна цена и второ, защото гарантира страхотно преживяване. Сега имате възможност да изпитате усещането от вълните и в България. Катамараните осигуряват усещане за лукс, забавление и безопасност – всичко това в един пакет за водно преживяване. Разбира се, има много видове катамарани. Някои от тях заемат много малко място във водата, но ви позволяват да спите удобно на лодката, защото имат вградени легла. Това ви дава възможност за едно лесно за организиране пътуване, което е релаксиращо както за възрастни, така и за деца. За по-екстремните хора сме подготвили и ваучер за ветроходство на катамаран – страхотна идея и адреналин за всекиго!

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
май-октомври
яз. Искър

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

100,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.