Ламиниране на мигли

Филтрирай по

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

Казват, че очите са прозорец към душата, а дамите най-добре знаят това, използвайки редица козметични хитринки, за да подчертаят точно тази зона. 

Спиралите за мигли предлагат извиващ и удължаващ ефект, а изкуствените мигли добавят допълнителен обем и реална дължина. Не по-малко популярни са и миглоизвивачките, които „накъдрят“ миглите, постигайки ефект на по-отворено око.

Тези методи обаче придават по-скоро кукленски вид, а за тези дами, които са почитатели на по-естествените резултати, съществува друго решение, наречено ламиниране на мигли.

Ламинирането на мигли постига този така мечтан естествен, обаятелен и пленителен поглед, придаващ щипка загадъчност и очарование на цялостната визия.

Подаръчните ваучери за преживяване от Gift Tube са прекрасен начин да зарадваш себе си, приятелка, колежка или всяка специална дама в живота ти. 

Ламиниране на мигли

Какво представлява процедурата ламиниране на мигли?

Ламинирането е процедура за удебеляване, дълготрайно извиване, хидратация и заздравяване на естествените мигли. 

Ламиниращият продукт е разработен въз основата на кератин, витамини и пептиди, които проникват в естествените косъмчета и нежно ги подхранват. 

В резултат на процедурата, миглите увеличават обема и подобряват структурата си като стават видимо по-плътни. 

Процедурата не включва добавяне на допълнителни косъмчета. Резултатът се постига само с естествените мигли. 

Ламиниране на мигли

За какво служи и за кого е подходяща процедурата ламиниране на мигли?

Процедурата е подходяща за дами на всяка възраст, които искат да запазят своето естествено излъчване, изглеждайки стилно и ненатрапчиво.

Ламинирането е подходящ метод за подчертаване при всякакъв вид мигли:

 • тънки;
 • плътни;
 • светли;
 • тъмни;
 • къси;
 • дълги.

Как протича процедурата: правила и стъпки

Преди процедурата клиентът и козметикът обсъждат желаното ниво на извиване на миглите. То се определя според естествената дължина на ресничките, формата на очите и лицето.

Процедурата за ламиниране на мигли следва няколко стъпки.

1-ва стъпка

Миглите биват много добре почистени и обезмаслени, за да се улесни проникването на хранителни вещества в косъмчетата.

2-ра стъпка

Покриване на долните мигли с колагенова подложка, а на горния клепач се поставя специално проектиран валяк, придаващ желаната форма на миглите.

3-та стъпка

Нанасяне на лосион, който "отваря" структурата на косъма и го подготвя за придобиване на новата форма

4-та стъпка

Нанасяне на лосион, който фиксира миглите в предварително избраната от клиента форма.

5-та стъпка

Подхранване на миглите със специален серум, богат на витамини, пантенол, колаген и аминокиселини, който хидратира косъмчетата в дълбочина.

6-та стъпка

Нанасяне на кератин по всяка мигла за придаване на сила и обем.

След процедурата по ламиниране, по желание на клиента, миглите могат да бъдат боядисани с безвредна къна за още по осезаем ефект, особено при по-светли косъмчета.

Ламиниране на мигли

Опасна ли е процедурата за ламиниране на мигли? 

Процедурата за трайно извиване на миглите е нежна, щадяща и напълно безопасна ако се извършва от квалифициран специалист, с висок клас продукти и в максимално стерилни условия.

Колко дълго трае ефектът от ламиниране на миглите?

Ефектът от ламинирането на миглите е видим веднага след процедурата, но на въпроса колко дълго време трае той, не бихме могли да отговорим еднозначно, тъй като това основно се определя от моментното състояние на всяко косъмче по време на процедурата.

Нека да обясним по-подробно.

Миглите, също като косъмчетата в други части на човешкото тяло, се обновяват непрекъснато. 

Този процес е цикличен и всяко косъмче се намира в различна фаза на своето развитие:

 • анаген (фаза на активен растеж);
 • катаген (междинен период);
 • телоген (фаза на покой). 

По време на процедура по ламиниране на миглите, всички видими косъмчета биват обработени. 

Нормално от миглите падат по едно до пет косъмчета на ден и за около 5 седмици от 30% до 40% от ламинираните мигли ще бъдат изхвърлени, като на тяхно място ще се появят нови, но в естественото им състояние.

Това означава, че най-красивият и забележим резултат ще се задържи през първите четири-пет седмици след процедурата, а цялостният резултат ще се запази от 8 до 12 седмици, в зависимост от темповете, с които растат миглите на всеки клиент.

Нужна ли е допълнителна грижа след процедурата ламиниране на мигли?

Първите 48 часа са ключови за отличния краен резултат от процедурата. Миглите не бива да се мокрят и намачкват по никакъв начин, за да се запази постигнатата красива извивка.

През посочения период нанесените козметични продукти все още се „развиват“ върху косъмчетата и всяка влага би била предпоставка за промяна на резултатите, 

След 48 часа структурата на косъмчетата се „затваря“ напълно и клиентът може да извършва своите нормални дейности.

Колко често трябва да се повтаря процедурата за ламиниране на мигли?

Козметичната процедура може да се повтори отново, след като миглите са се отпуснали. Но това не може да се случи по-рано от 30 дни след последното ламиниране. 

Има ли противопоказания за извършване на процедурата ламиниране на мигли?

Ламиниране на миглите не може да се извършва в следните случаи:

 • Алергии към някоя от съставките на козметичните продукти, използвани по време на процедурата.
 • Следоперативна интервенция на очите.
 • Процедурата не се препоръчва ако клиентът има текущи офталмологични заболявания като конюнктивит, ечемик, блефарит или друго очни раздразнения.
 • Ламинирането на мигли е противопоказно по време на бременност или кърмене, поради специфичния хормонален баланс по време на този период.

Колко време продължава процедурата?

Процедурата за ламиниране на мигли продължава около час. Ако клиентът иска боядисване се добавят още 15 - 20 минути към общото време.

Защо да вземем ваучер от Gift Tube?

В Gift Tube ще откриеш широк спектър от оферти на топа цена. Ние работим с висококвалифицирани специалисти по ламиниране на мигли, които притежават всички необходими сертификати да извършват разкрасителната процедура.

Мечтаеш за страхотни мигли или имаш специален повод и искаш да изглеждаш страхотно? Или търсиш специален подарък за близка приятелка, дъщеря, майка или сестра? 

Вземи подаръчен ваучер за ламиниране на мигли от Gift Tube и достави удоволствие на себе си и на дамите в живота си. Вие го заслужавате.

Можеш да направиш поръчката буквално с няколко клика, а ние ще ти доставим ваучера в стилна опаковка “тубус” - запазената марка на Gift Tube.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.