Ако просто не знаете какъв подарък да купите за Коледа, не се притеснявайте – ние сме тук, за да помогнем. Тази блог статия ще ви даде 11 идеи за оригинален подарък за Коледа. Подбрахме предложения за 100% УНИКАЛНИ ПОДАРЪЦИ, така че вашият специален човек да се зарадва истински и да получи нещо, на което ще се наслади с удоволствие. Време е да се вдъхновите!

Какво да подаря: Как да избера оригинален подарък за Коледа?

“Какво да подаря...” Всяка година, когато Коледа наближи, всички се опитваме да измислим оригинална идея за подарък. А когато това трябва да се случи в последния момент, нещата стават доста сложни. Затова подбрахме за вас, за вашите приятели и партньори в живота най-добрите оригинални идеи за коледен подарък, който можете да закупите за минути. Ние сме тук, за да помогнем! 

Събрахме тази информативна публикация с 11 идеи за оригинални коледни подаръци, които са не само персонални и докосващи, но и 100% оригинални. 

Спа почивка за тези, които имат нужда от ваканция

Че кой няма нужда от ваканция? Спа почивката е добра идея през цялата година. 

Коледа е добро време да изненадата някого с подарък – почивка, тъй като преди празниците винаги работата е по-натоварена. С това преживяване вашите близки ще могат да планират заслужената почивка. Разгледайте предложенията, препоръчвам ви да помислите за термални зони, басейни, сауни, спа процедури – те сгряват не само тялото, но и сърцето през студените зимни дни. Подходящ подарък за Коледа и за двойките.

Най-добрият подарък за Коледа за мъже и за жени: Ново хоби

Независимо дали подарявате на мъж или на жена, най-добрият подарък за Коледа е ваучер за интересно хоби. По този начин каните в живота на своите близки ново начинание, което ще им донесе радост през предстоящата година. Дайте им възможност да открият нова страст и умения, които да развиват. Хобито е страхотна и оригинална идея! 

Спортни и групови тренировки за по-здравословно начало на Новата година

В края на всяка година си пожелаваме следващата да бъде по-добра. Здравето, разбира се, е сред основните неща, от които имаме нужда – затова сега можете да подарите на някого шанс за едно по-добро начало на новата година. Възползвайте се от възможността за оригинален подарък под формата на ваучер за спорт и групови тренировки. Предизвикайте някой да живее по-добре и да постигне своите физически цели!

Подари Романтична вечеря, с която да отпразнувате ваш личен повод

Друга оригинална идея за коледен подарък е романтичната вечеря. Ваучерът за това преживяване може да се използва, когато прецените, но Коледа също е подходящо време да се насладите на гурме кухня, прекрасно обслужване и сетивно преживяване. Оригинален подарък за Коледа, подходящ за двойки – препоръчваме ви да погледнете и опцията за организиране на вечеря на тъмно.

Кулинарен урок – оригинален коледен подарък

Кулинарният урок е оригинална идея, която се харесва от всеки. Преживяването е предназначено за хора с малък или никакъв опит, както и за по-напреднали ентусиасти, които искат да развият кулинарните си умения. Идеята е забавна, преживяването може да се сподели с приятели или други близки, за да бъде готвенето още по-интересно. Най-доброто? В края на урока хапвате вкусотиите и се прибирате вкъщи с една нова рецепта, която да изпробвате и в собствената си кухня.

Оригинален коледен подарък с Ваучер за стая на загадките

Най-хубавото на подаръците е, че понякога можем да им се насладим с близките и да споделим щастието. Такава е и следващата ни идея за оригинален коледен подарък – преживяване за детективи. Превърнете се в експерти по разследванията и изберете сюжетна линия, в която да се включите. С ваучер за стая на загадките можете да се насладите на едно отборно преживяване по следите на мистерията.

Музикален урок за талантливите и феновете на музиката

Не са ви нужни гласови данни, за да се забавлявате с музикален урок! Научете любимата си песен, подобрете музикалната си култура, пейте по-добре илисе научете да свирите на музикален инструмент. С това уникално преживяване можете да сбъднете нечия мечта, или просто да предизвикате някого да излезе от зоната си на комфорт.

Презареждащ масаж за коледните празници

Масажът винаги е добра идея. С този подарък няма как да сбъркате – насладете се не презареждащия танц по кожата ви. Подарете на свой приятел или пък на самите себе си. С ваучера за масаж може да купите преживяването сега и да оставите получателя сам да избере кога да посети масажа и какъв точно да бъде той – за цяло тяло, класически, тайландски, с масла, рефлексотерапия, на гръб и още десетки приятни процедури.

Нещо различно под формата на оригинален подарък за Коледа

Ако дотук нищо не ви се е сторило оригинално, то имаме и други идеи – подарете нещо доста различно и нестандартно под формата на оригинален подарък за Коледа. Този тип идеи са подходящи за феновете на хумора, които не вземат твърде насериозно живота и обичат да се забавляват. Разгледайте идеите за подаръци:

БОНУС ИДЕЯ: Подарете доза адреналин с екстремно преживяване

За разлика от всичко останало в интернет, този списък не е с 10, а с 11 предложения! Това се дължи на страхотната ни единадесета бонус идея – подарък екстремно преживяване. Поднесете емоция под формата на полет, скок, плаване, сърфинг, хеликоптер, балон, дрифт, гмуркане и дори… аква родео! 

Ваучерите са изключително удобни – можете да ги подарите сега, а да се използват, когато получателят се престраши в следващата една година!

Не подарявайте вещи, а преживявания – изберете наистина оригинални подаръци за Коледа!

Преживяването е най-добрият и оригинален коледен подарък. Това е незабравим миг на щастие, който се харесва на всеки! Независимо дали става въпрос за спа процедури, пътувания, романтични вечери или полет в небето, преживяването е нещо, което носи много повече стойност. Освен това споменът ще се пази с любов много дълго време.. Е, какво да иска повече човек?

В платформата на GiftTube можете да откриете оригинални подаръци на най-добри цени. С подарък – преживяване за Коледа вие:

  • Спестявате пари
  • Не се занимавате с организация
  • Купувате онлайн за 1-2 минути
  • Имате опцията получателят сам да избере преживяването, а вие просто да платите ваучера
  • Предоставяте избор от 800+ преживявания – оригинални подаръци за Коледа
  • Получавате безплатна елегантна опаковка, която изглежда луксозно и елегантно

Ваучерът за подарък е най-доброто спасение за моментите, в които не знаете какво да подарите. С него ще бъдете спокойни, знаейки, че получателят сам ще може да си избере преживяването и да му се наслади изцяло. С ваучера за подарък на стойност по избор, не можете да сгрешите!