Трябват ли ти идеи за подарък за абитуриент? Нека ти помогнем в избора, за да направиш подарък, който няма да потъне в прах и забрава, а ще донесе емоции и хубави спомени! 

Какво да подарим на абитуриент?

Задава се един от най-хубавите сезони в годината -  абитуриентските балове! Пролетно и пъстро е, улиците приличат на моден подиум. Има от всичко - пищни рокли, оскъдни рокли, алтернативни рокли, смели и екстравагантни решения, тук-там намигване към българското и традицията. Наред с облеклото, гримът и прическите са не по-малко атрактивни. С една дума - панаир на младостта и красотата. Суетата не подминава вече и момчетата - с всяка година аксесоарите и мъжкият аутфит стават все по – разнообразни и заслужаващи внимание.

Насред суетнята намирането на оригинален подарък за абитуриент може да се окаже доста трудно. Направете нещата доста по – лесни, като вземете предвид тези 5 полезни съвета за избор на перфектния подарък за бала, без значение за кого пазарувате!

5 съвета и идеи за подарък за абитуриент. 

Дори сезонът на баловете все още да не е в разгара си, това не означава, че не трябва да започнете да мислите за него отсега! Колкото по-рано започнете, толкова по-високи са шансовете да успеете да изберете нещо добро, запомнящо се и със стойност!

Ако сте в ролята на родител или близък и сте въвлечени в организацията на специалната вечер, може и да не е чак толкова трудно да разберете какво харесва или очаква като подарък за бала вашето момче или момиче. Но ако очаквате покана от роднини или приятели, тогава със сигурност ви трябват насоки. Независимо дали искате да направите добро впечатление пред родителите на абитуриента или да зарадвате най-вече него, ето пет полезни съвета за избор на перфектния подарък за бала:

За начало: Нека бъде лично, защото всеки персонализиран подарък прави добро впечатление! Ако нямате идея какво да подарите на абитуриент, а търсите готин подарък, който и финансово е по силите ви, помислете за нещо лично и с персонализация. Създадено за конкретния човек и носещо вашия почерк, послание, дух. С бижута и парфюми залагате на сигурно, но не вреди да положите повече старание като например да отпечатате послание върху дреха, чанта, калъф или да поръчате дори портрет на абитуриента. Кой не би се зарадвал на такова внимание! А ако младежът обича да пътува, подарете почивка през уикенда на място, което отива на характера и мечтите му! Този страхотен жест никога няма да се забрави.

Избягвайте клиширани подаръци!  Ако не познавате абитуриента добре, си е трудна работа да изберете подарък за бала, който ще резонира с нагласите и интересите му. Един клиширан подарък (като обичайните парфюми) много бързо ще се изгуби сред останалите подаръци, така че се пазете от тези изтъркани идеи. Вместо това изберете подарък, който е забавен или има специално значение, свързан е с хобито на момичето или момчето, с живота, който му предстои скоро, ако планира да заживее самостоятелн в България или в чужбина. Ако обича музиката, подарете му музикални уроци или тематичен музикален подарък! 

Подарете преживяване!

      

Разбира се, че може да купите и рокля, вместо преживяване, но само си помислете сигурни ли сте, че вашият подарък ще пасне изцяло на стила и на модата, такава каквато е тя в очите на днешните дванайсетокласници. Ако искате да постигнете ефект, подарете преживяване. По-лесно е да предположиш дали младежът би се качил на рафтинг лодка, отколкото да отгатнеш любимите цветове и модели дрехи... Така че разрови се и виж колко много възможности за забавления и приключения има в България, а и не само в нея. 

Помислете за стила!  Преди да изберете подарък окончателно, помислете за стила на вашата абитуриентка или абитуриент. Тя е пищна и смела в избора си на дреха или е сдържана, с предпочитания към минималистичните дизайни? Харесва ли герданите с големи мъниста или предпочита малките обеци? Би предпочела да пътешества или пък е фен на шумните заведения? Той пък е активен спортяга или не обича чак толкова динамиката и това определя и стила му? Аксесоарите ли са тяхното нещо или дори не носят такива? Помислете какво знаете и за гардероба, и за личността, за да решите кой тип подарък ще бъде най-специален. 

Помислете за целите на абитуриента! Когато избирате подарък за абитуриентка или абитуриент, не гледайте просто уменията и интересите им, каквито са сега. Помислете малко по-сериозно по темата – какви мислите, че ще бъдат те след десет години? Например, ако той или тя обича да пише, след време може да поиска да бъде писател. Елегантната писалка ще напомня за вас.

 И все пак кой е най-добрият подарък? За нас е да сбъднеш мечта на абитуриент с Преживяване!

Ако все още се чудите какво да подарите, съветваме ви да спрете да мислите и просто да действате - няма нищо по-добро и  подходящо от преживяването. Така вие превръщате мечтите в реалност и давате възможност на завършващия ученик да се  превъзмогва, да опитва нови и нови неща.

 Преживяванията са оригинална изненада за абитуриентски бал. Те дават свобода на избор - можете да подарите ваучер на   стойност, избрана вас и да го подарите. Така абитуриентката сама ще може да избере за какво да изразходва парите от   ваучера. Възможностите са много и различни, разпределени в категории от преживявания:

 

В Gift Tube има много добри идеи за подаръци за абитуриенти. Най-хубавото е, че приключенията очакват своите смели получатели, като резервацията и покупката се случват по възможно най-лесен начин!

Осмели се да бъдеш различен и подари нестандартен подарък на този абитуриентски бал. Подари преживяване, с което ще се отличиш от всички останали и ще дадеш нещо смислено, за разлика от клишираните подаръци! Поднеси мечтаното преживяване в елегантна опаковка “тубус”, която е идеалният завършек на специалния момент. И най-вече… сбъдни мечтата на абитуриентката или абитуриента!

Купи лесно от GiftTube! Подаръкът пристига до теб веднага (онлайн ваучер) и до 24 часа (в красива подаръчна опаковка)! Страхотна визия, празнично насторение, луксозен вид. За да поднесете подаръка с увереност и да изненадате, както никой досега!

Намирането на перфектния подарък за бала може да бъде трудна задача, особено ако искате да подарите нещо, което вашата абитуриентка ще помни дълго и ще обича завинаги! За щастие, ако искате да направите перфектния подарък, има начини да улесните себе си с тези пет полезни съвета. Те ще ви помогнат да се ориентирате в процеса на избор на подходящия подарък за бала. 

Не забравяйте, че можете да персонализирате подаръка като добавите лично послание към ваучера. Там можете да изкажете своите най-съкровени пожелания!

Идеите са много подходящи и за подарък за дамата или кавалера на бала. Гарантираме, че те ще останат впечатлени от избора ви на подарък!