Шезлонгите са прибрани, летните коктейли - изпити. И това лято си отиде, въздишаме всички по морето и късните залези, докато вадим есенния гардероб... Да, температурите сутрин могат сериозно да поохладят ентусиазма ни! И само като си помислиш, че и пътуванията ще се поразредят!

Стоп. Всичко хубаво свършва, за да даде път на нещо ново! И тази есен е така, защото предстои нещо много, много хубаво!

Щастливи сме да ви поканим на най-големия уиски фестивал на Балканите - Whiskey Fest Sofia 2022. В тазгодишното девето издание на феста Gift Tube е партньор и нямаме търпение за среща с ценителите на подбрани колекции от уиски, ром и коняк. Сигурни сме, че тази любопитна за вкусове и нови преживявания публика, ще се радва и на срещата и с нашата платформа за преживявания, в която избираш не просто подарък, а създаваш спомен!

Обиколи света на уискито за три дни от 7 до 9 октомври в Sofia Event Center

Над 200 вида уиски от цял свят, специална селекция на ром и коняк, образователни лекции и майсторски класове за най-запалените уиски фенове от топ специалисти в областта. Един ще спечели голямата награда "Пътуване до уиски дестилерия”, а Gift Tube ще подари на двама души полет с балон. 

„Щастливи сме, че след две нулеви години, се завръщаме! Ще пием по уиски, ще си говорим и ще се забавляваме. Уиски фестът е много повече от щандове с различни напитки. През всичките тези години се стремим да изграждаме вкус и хората истински да се наслаждават на поредната глътка. За любопитните имаме лекции и майсторски класове, в които всеки ще може да опита специална селекция уиски, да научи интересни факти за производството или просто да опита напитки, които ще бъдат ексклузивно на фестивала “, споделя Младен Василев, организатор на Whiskey Fest 2022, Sofia.

Купи билети за уиски феста 

Очакваме повече от 3000 посетители и ще посрещнем всеки гост с настроение за пътешествие и ще събудим любопитството му да открива нови “уиски дестинации”. На всеки щанд, клиентите ще могат да опитат различни видове напитки, да се запознаят със световни класики и бутикови уискита, да научат повече за уиски традициите и да спечелят награди.

Мястото е SOFIA EVENT CENTER

Датите са от 7-9 октомври.

Очакваме ви: петък: 17:00 – 24:00, събота:15:00 – 24:00, неделя: 15:00 – 22:00

На входа, гостите ще получат и еко-раница за многократна употреба, собствена чаша за уиски и поименен паспорт - книжка, който представя всички изложители на феста. Всеки щанд ще притежава печат, за да “удря” печати в паспортите на клиентите, които осъществят покупка. Стимул за клиентите да събират печати ще бъде възможност за участие в томбола за награди по време на събитието, от които голямата награда ще е “Пътешествие до европейски уиски фест”.

На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено.

Билети за събитието ще намерите тук.