Gift Tube подарява безплатна процедура за лице за всеки, закупил ваучер за преживяване през май! Редовната цена на терапията е 100 лв., но за клиентите ни този месец тя е подарък, благодарение на партньорството ни със Спа Деметра. Купи преживяване или ваучер на стойност! 

Приятелството е безценно, имаш ли го - радвай му се и се грижи за него като за цвете! А ако твой приятел има празник, покажи му, че го цениш, обичаш и познаваш с подарък, който ще остане в сърцето! Разгледай едни от най-добрите идеи за подарък за рожден ден на приятелка. Виж оригинални изненади, събрани на едно място. Предложения на достъпни цени, с които няма да сгрешиш.

Какво да подаря на най-добрата си приятелка?

Рожденият ден е отлична възможност да подарите нещо оригинално и подбрано с вкус за приятели и приятелки! 

Специалният ден на любимата приятелка е важен, защото това е моментът, в който показвате, че тя значи много за вас. Перфектният подарък не е непремнно скъп, а е този, който тя оцени и хареса. Подготвили сме няколко любими предложения за подаръци за рожден ден. 100% оригинални идеи, с които ще бъдете сигурни, че тя ще е истински доволна. Разгледайте нашите идеи за подаръци на приятелка и се вдъхновете!

Идеи за подарък за рожден ден на приятелка

Случвало ли ви се е - прекарваме часове, претърсвайки онлайн сайтовете за търговия на дребно в търсене на перфектния подарък. И напразно! После обиколка по магазините и отново нищо, което да отговори на представата ти за готин и оригинален подарък, на който тя ще се изкефи! Най-накрая отиваш на празника с празни ръце, букет и пари в плик. Е, май е време за друг подход и ние ти даваме няколко страхотни идеи, с които повече няма да се налага да попадаш в подобна ситуация. 

Една страхотна идея за подарък за рожден ден на приятелка е преживяването. Подарявайки преживяване, показваш специално отношение, уважение и любов. Това е жест от сърце, който може да сбъдне мечта, да откъсне твоята приятелка от ежедневието, да ѝ донесе ново хоби, нови емоции и запознаства. Какво по-хубаво, нали?

Топ оригинални подаръци за рожден ден на приятелка

Ето и нашите топ идеи за оригинални подаръци за рожден ден на приятелка:

Арт и хоби подарък за приятелка

Този тип изненада е подходящ за момичетата, които обичат изкуството. Дори тя да няма талант в рисуването, или да не е особено сръчна с четката, преживяването ще й хареса. То е отпускащо и много приятно, защото те изважда от всекидневния поток да бързаш, да гониш задачи и цели. Тук просто релаксираш, без от теб да се очаква да си перфектен. И накрая се получава нещо наистина перфектно! Разгледай предложенията в тази секция и избери по твой вкус или се допитай за съвет. Идеите са доста – рисуване и вино, творчески уроци и работилници, рисуване върху различни типове повърхности, текстил и още.

Ваучер за козметична процедура по избор

Не знаеш от каква козметична процедура има нужда? Не е и нужно! С ваучер за козметична процедура по избор ти подаряваш, а тя избира. Твоята приятелка има възможност да избира между различни услуги за красота – за лице, тяло, нокти, мигли, лазерно подмладяване, отслабване, процедури за оформяне на тялото, грим. Зарадвай я с грижа за външния вид или за здравето. 

Екстремно преживяване за смелите красавици

Ако твоята приятелка е смела, екстремното преживяване е страхотна възможност за подарък. Дай ѝ повод да предизвика себе си, развълнувай я и осигури повечко адреналин в кръвта. Ако не си сигурна кое от преживяванията ще се престраши да изпробва, просто подари ваучер на избрана от стойност и остави момичето само да избере. За един незабравим рожден ден!

Кутия с подаръци – за всекиго по нещо

Кутията с подаръци е една от изненадите за приятелка, която винаги носи емоции и вълнения! Зарадвай я с gift box на различна тематика – разполагаме с козметика, кремове за лице и тяло, свещи, вкусотии, алкохол и какви ли не други изкушения. Страхотна идея за подарък за рожден ден на приятелка, когато познаваш вкуса ѝ, дома ѝ, нуждите ѝ и знаеш, че ще се изкефи повече на някое добре опаковано подаръче, а не на предизвикателство.

Масаж и спа пакет за всяка дама

Масажът и спа пакетите от GiftTube са подаръкът, който всяка жена заслужава. Подбрана селекция от релаксиращи преживявания за тялото и съзнанието. Подари на твоята приятелка време, в което да се наслади на спокойствието, на мислите си, на своя ден. Ако има до себе си човек, с когото иска да сподели рождения си ден, подари ѝ романтично спа преживяване за двойки! Какъв по-добър начин да прекара рождения си ден?

Урок по танци за приятелка

Урокът по танци е подходящ за всеки – независимо от уменията и това бива ли те в танците. Избери стил на танци и я вдъхновете да последва ритъма. Ако смятате, че приятелката ти ще се притесни да посети първия урок сама, може да закупиш ваучер за двама, за да се забавлявате заедно. 

Подари ѝ почивка

Отпразнувайте рождения ден на вашата приятелка с почивка с цялата компания или в по-камерен състав. Това е може би най-добрият начин, по който можете да я накарате да се чувства специална! Отидете на ново място, създайте нови спомени, направете си снимки. Вдъхновете се с нашите преживявания.

Купи подарък за рожден ден на приятелка

Това са само част от предложенията, които можете да откриете в платформата на GiftTube. Разгледайте нашите оригинални подаръци за рожден ден на приятелка, с които няма да сгрешите! Направете я щастлива, създайте нови спомени, сбъдвайте мечти. Преживяването е изненада, която няма нужда от допълнителни обяснения и пожелания.

Сега имате възможност да закупите подарък за рожден ден на приятелка онлайн, в рамките на минути. Онлайн поръчка, подарък – луксозна кутия тубус.