Как да не обичаш месец март! Още в първия му ден имаме повод за радостни усмивки - Баба Марта е тук и носи мартеници! На 8 март, накъдето и да се обърнеш, виждаш весели хора и пролетни цветя! След деня на жената идва ред на Първа пролет и Благовещение! Март наистина ни е любим!   

Затова решихме да го отпразнуваме с повече приключения и да дадем на нашите клиенти възможност да (си) подарят емоция и грижа! 

През целия месец март всички клиенти на Gift Tube ще получат подарък. С всяка покупка на ваучер за преживяване даваме една безплатна разкрасителна процедура за лице. Възползвай се от предложението и направи перфектния подарък! На себе си или за любимите си хора! 

Искаш да научиш повече?

Когато направиш поръчка за преживяване от gift–tube.com заедно с ваучера на имейла си ще получиш и сертификат за една безплатна RF лифтинг процедура. Върху сертификата ще бъде изписано името на купувача, но това не те задължава да го ползваш лично, тъй като сертификатът може да се преотстъпва.

Безплатната процедура може да се ползва до края на месец април 2022 г. и важи само за нови клиенти на козметичното студио.

Върху сертификата ще намериш и контактите на студиото, за да направиш резервацията си.

Повече за RF лифтинг процедурата:

Радиочестотният лифтинг или RF лифтинг е апаратна неоперативна терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане на кожата на лицето. След тази терапия активното производство на колаген в кожата продължава още няколко месеца, а това допринася за дългосрочния резултат от RF процедурата.

Резултатът от прилагането на RF лифтинг на лице е стегната, здрава кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка.

Няма възрастови ограничения и сезонни противопоказания. Веднага след процедурата може да се завърнеш към нормалния ритъм на живот.

Продължителност на процедурата: 20 минути

Локация: София, Лозенец, ул. Св. Седмочисленици 9