Оригинални подаръци за моминско парти

В този блог пост сме ви подбрали най-оригиналните подаръци за моминско парти. Подходящи изненади за подарък от шаферките за булката или обратното. Незабравими преживявания и уникални идеи, за които дори не сте подозирали… 

Идеи за оригинални подаръци за моминско парти

Друга оригинална идея за подарък е наемането на яхта под наем в Гърция. Така ще имате възможност да вдигнете супер добър купон под небето! Организирайте наема на яхтата и се радвайте на най-доброто моминско парти. Тази идея е добра изненада за булката от шаферките. Луксозен подарък и страхотна изненада за бъдещата булка!

Зарадвайте шаферките с фотосесия за моминско парти – професионална фотосесия ще запамети красивите усмивки и страхотни визии на шаферките. Преживяването включва снимки на участничките в моминското парти в 150-200 обработени кадъра с уникална визия. Професионално изпълнение и оригинален подарък!

Искате да организирате моминско парти? Сега можете да го направите с ваучер – оставете организацията на нас. Подаръкът включва: 

- 10-местна лимузина 

- личен шофьор

– оборудван автомобил (лимузина) с вграден бар

– аудиосистема

– телевизор и DVD

– специално участие на стрийптизьор или стрийптизьорка!

Масажите и спа пакетите са най-добрата споделена изненада, на която можете да се наслаждава булката в компанията на своите бъдещи шаферки. Друга идея е да започнете моминското парти с масаж и спа процедури, след което да продължите с купона вечерта.

Стаите със загадки са добро споделено преживяване за моминско парти – организирайте нещо забавно, в което могат да се включат всички. Представете си, че сте в ролята на детектив, който трябва да разкрие мистерия! Как ще го направите? Работете с общи усилия – екипната работа ще ви спаси!

Искате нещо, което ще се хареса на всяка бъдеща булка и шаферка? Няма да сбъркате, ако организирате почивка. Разгледайте предложенията за туризъм и екскурзии и се насладете на времето, прекарано сред природата. Почивайте си, релаксирайте, пробвайте вкусна храна и качествен алкохол.

Подарък за моминско парти: Какво се подарява на моминско парти?

Моминските партита са едно от най-готините събития, на които можете да се радвате с вашите приятели. Насладете се на страхотния ден! Подгответе добър подарък за бъдещата булка, който ще й хареса. Не се чудете какво се подарява на моминско парти, а направо разгледайте нашите предложения – всички те са уникални и много, много оригинални.

Историята на моминските  и ергенските партита не е известна със сигурност, но се смята, че те датират от древна Гърция, когато мъжете са празнували с пиене и извършване на ритуали в чест на Дионис преди брака им с някой друг. Тогава Дионис и бракът са тясно свързани, затова „моминското парти“ е било всъщност празник на свободата от оковите на връзките със семейството и брака.

С течение времето тази традиция за организиране на момински партита се превръща в много по-нормално и “трезво” тържество, тъй като и отношенията започват да стават моногамни, а сватбата – веднъж в живота (за разлика от преди). Тъй като концепцията за моминските и ергенските партита започва да се оформя с течение на времето, те стават все по-популярни и формализирани. За да организирате нещо, което е различно от общоприетото и истински оригинално, ви съветваме да разгледате нашите идеи за оригинални подаръци за моминско парти. Бъдете креативни!

В повечето случаи гости на моминското парти са нейните приятелки, които играят и роля на шаферки по време на сватбата и кумата, която по правило е основният организатор на купона. През лятото моминското парти може да се организира на морето, през останалото време дамската група може да отиде на спа курорт. Каквото и да изберат момичетата, посещението на нощен клуб или бар е задължително. Идеи за разчупване на партито - колкото искате - плажно парти, спа купон, стрийптиз изненада и пр. А подаръците? Те могат да са далеч по-оригинални от рамка с колаж от снимки, алоха венец и секси закачки! Разгледайте нашите предложения за оригинални подаръци, с които ще направите истинска изненада.

Подарък от шаферките за булката 

Подготвили сме ви уникални и оригинални подаръци, които могат да бъдат от шаферките за булката или от булката за шаферките. Насладете им се заедно! Добра компания, хубаво време, споделени емоции и щастие! Организирайте незабравимо преживяване през последните дни на свободен и необвързан живот за бъдещата младоженка.

Вместо да подарявате вещи, препоръчваме да разгледате нашите идеи за оригинални подаръци за моминско парти – за булки, гости на сватба, за роднини, за кума, за шаферки. Топ идеи и подаръци, които си струват парите!