Подготвихме ви оригинални идеи за коледен подарък за жена – до 50 лева. Използвайте тези идеи за вдъхновение и изберете нещо оригинално, с което да я зарадвате на достъпна цена. 

Подарък за Коледа за жена – предизвикателството да я зарадваме!

Коледа е време за празнуване със семейството, приятелите и хората, които обичаме. За съжаление, това е и време, в което много хора са тотални изтощени от всички купони, накоито са посетили и знаем, че за всеки от нас портфейлът има нужда от почивка!

И все пак.. Нищо не е по-лошо от това да получите празна кутия като подарък. Затова няма как да лишим любимата жена от живота си от подарък. Това, което ще ви предложим, са уникални идеи за подарък, с които можете да подарите нещо на достъпна цена, което ще я зарадва! 

Идеи за подаръци до 50 лева:

В тази статия ще откриете няколко оригинални идеи за подаръци за жена до 50 лева. Това са подаръци, които са евтини и щадят вашия джоб, но НЕ ИЗГЛЕЖДАТ ЕВТИНО И НЕ СЕ УСЕЩАТ ЕВТИНО. Идеята е да покажете нужното уважение със стилен подарък с усещане за лукс, който същевременно изглежда добре и е на достъпна цена.

Ръчно изработен шоколад

Ръчно изработени шоколадови бонбони с надпис “Обичам те!” или кутия с шоколадови изненади и вкусотии са прекрасна изненада.

Виното – най-добрият приятел на жената

Обича ли вино? Със сигурност! Това е друга страхотна идея.

     

Имате два варианта да поднесете вино по оригинален начин:

  1. Подарете вино, като го опаковате елегантно и изискано в добавка с шоколад 
  2. Подарете й ваучер за дегустация, с който няма да сгрешите!

Идеята за ваучер за дегустация е подходяща като изненада на любимата жена в живота ви.Много често двойките използват ваучерите за дегустация заедно и ги посещават като преживяване – изненада, която ви сближава с половинката. 

Щастие и усмивки за всеки повод! Ваучерите за дегустация на шоколад, уиски или вино са оригинална идея за подарък за жена за Коледа. 

Персонална арт релаксация

Персоналната арт релаксация е страхотно преживяване за жена, което дава възможност тя да  даде свобода на емоциите. Преживяването помага за освобождаване от стреса, за мотивация и стимулиране на човек да използва потенциала си и да работи с качествата, които притежава. Чрез арт релаксация човек може да работи за промяна на гледната си точка, да релаксира ума и тялото си. 

Ваучер за подарък – преживяване за 50 лева

Вместо да купите евтино изглеждаща вещ за 50 лева, ние ви препоръчваме да закупите ваучер за преживяване на същата стойност. Така вие зареждате ваучера със сумата, а любимата жена в живота ви може сама да реши какво преживяване иска, както и при нужда, да доплати, за нещо по-скъпо.  

 

Ваучерът може да се използва за: 

  • Множество козметични процедури 
  • Уроци
  • Уроци по ски
  • Подаръчни комплекти
  • Спа процедури
  • Разходка с АТВ 
  • Терапии
  • Рисуване и вино
  • Още...

Как да изберем идеалният коледен подарък за жена?

При избор на коледен подарък за жена е важно да следвате 4 най-важни стъпки:

  1. Оригинална идея
  2. Сантименталност в подаръка
  3. Елемент на лично отношение
  4. Стилна опаковка

За щастие, GiftTube предлага най-добрата идея за подарък за жена, който е НА ДОСТЪПНА ЦЕНА. 

Запознайте се със селекцията За теб, която включва продуктите:

    

За теб, любов и За теб, мамо

Възползвайте се от тази страхотна изненада на достъпна цена от само 29.99 лв. Това са оригинални коледни изненади, които представляват 30 КАРТИ С ДОПИСВАНЕ. Добавете своите персонализирани пожелания и създайте идеалния коледен подарък за жена, който е от сърце. Всичко това се поднася в елегантна и изискана опаковка “тубус”. Сантиментален подарък за жена и идеална изненада за коледните празници!

Коледен подарък от сърцето, а не от джоба!

Магията на коледните подаръци не е в това колко пари сте дали за тях – евтини или не, важното при тях е да са поднесени с любов и уважение. С GiftTube можете да направите точно това, затова не се колебайте да разгледате нашата платформа с уникални предложения. В нея са събрани селекция от преживявания и оригинални подаръци, от които можете да изберете. Всички те са подходящи за коледен подарък за жена. Предимството на нашата платформа е, че ваучерите ви дават възможност и да поднесете по луксозен начин подарък, който тя сама избира! Така ще бъдете сигурни изцяло, че идеята ще се хареса от любимата жена! 

В платформата на GiftTube можеш да закупите подарък или  ваучер за коледен подарък за жена на добра цена. Сподели преживяването с нея и създай спомен, който ще топли сърцето цял живот! Уникалното е, че така можеш да я накараш да се чувства специална. Потопете се заедно в едно ново измерение, изпълнено с емоции и любов! Ваучерите са с опция за лесна поръчка през онлайн платформата на GiftTube. Бърза доставка по електронната поща, както и до адрес.