В тази статия виж 8-те стъпки, с помощта на които ще откриете как да изберете оригинален подарък за своята учителка. Защото всеки има по един любим преподавател, който заслужава уважение и жест на благодарност! 

Идеи за уникален подарък за учителка 

Учебната година е към своя край, идва Коледа или 8 март и вие сте изправени пред въпроса: Какъв подарък да подаря на класната или на любимия учител? 

Изборът на подходящ подарък за учител невинаги е лесна задача. Особено, ако сте се събрали повечко хора и търсите решение, което да удовлетвори всички, в същото време да е идейно, да покаже отношение и да впечатли любимата учителка, която със сигурност не за първи път ще получи подарък. Никога не е удачно да попиташ учител за предпочитанията му за подарък, така че тук се играе "на сляпо" или на безкрайно изтъркани подаръци, с които сигурни сме, че преподавателите са заринати. Саксии, шалове, сервизи... Не! Този блог пост ще ви предложи няколко страхотни съвета как да изберете правилния подарък и ще даде идеи за подаръци въз основа на различни събития или поводи, които могат да се случат през цялата година.

Независимо дали искате да покажете своята признателност или просто искате да подарите на учителя си нещо малко в знак на благодарност, това кратко ръководство по подаряване на оригинални подаръци за учителки, ще ви помогне да изберете страхотен подарък, който да се хареса, а и да остави спомен след себе си.

Изберете оригинален подарък за класен ръководител с GiftTube в 8 стъпки!

Преди да преминете към избор на конкретен подарък, ето 8 стъпки за това как да изберете оригинален подарък за класен ръководител. Гарантираме ви, че госпожата (или господинът ви) ще остане очарован!

Какви хобита има учителят ви?

Учителите обикновено харчат собствени срества за консумативи, книги, компютри и други неща, които са жизненоважни за образованието на учениците. Така е, защото трябва винаги да бъдат информирани и да не пропускат новостите в своята сфера, ако искат да задъжат вниманието на учениците. Ако искате да им подарите нещо хубаво, защо да не е, свързано с предмета или хобито? Любителят на музиката ще оцени музикален подорък или билети за концерт на живо. 

Малките подаръци трябва да бъдат смислени!

За учителите малките знаци на признателност често означават повече от скъпите предмети и претенциозните подаръци. Учителите ценят времето, личните разговори с учениците и дори простите жестове като ръчно изработена картичка. Вместо да давате парите си за скъпи вещи или услуги, за които не сте сигурни, че ще с хареса, намерете нещо, което наистина докосва сърцето на вашия учител. 

Пригответе нещо домашно! 

Нищо не показва вашата благодарност повече от домашно приготвена храна. Има толкова много опции: бисквитки, браунита, торти, кексчета. Просто се уверете, че приготвяте лакомствата си с цялото си сърце! Този жест стопля сърцето и е особено подходящ за Коледа. Представете си, ако целият клас подготви по нещо и го поднесете заедно! Страхотно, а? Още по-готина идея би било да подарите кулинарен урок, който да посетите всички - целият клас, заедно с учителя!

Подаръци за свободното време

Да покажем на учителя, че ценим личността и интересите му, както и правото на лично време и хоби е знак, че сме пораснали! В този случай какво по-подходящо от и арт и хоби преживяване, което сам да избере? Живопис, грънчарство, декупаж, рисуване и вино и още десетки оригинални преживявания, които да подарите с ваучер. Няма нужда да се ангажирате с избор на дата и час. Вашият преподавател ще има време от 1 година, за да използва своя подарък, ако решите да го изненадате с ваучер от GIftTube!

Разчупете шаблона на подаръците и изнедайте учителя си с екстремно преживяване! 

И учителите са хора като всички нас и искат да се забавляват, да се предизвикват и споделят радостта си от нови преживявания! Защо пък да не ги зарадвате с полет с балон, с конна разходка или стрелба?

Почивка

Толкова много шум през цялата учебна година, че всеки учител ще се зарадва на тишина и почивка. Подарете уикенд за двама на преподавателя си, за да релаксира. Повярвайте, ще уцелите м десетката.

Аксесоари за четене и писане - защо не?

Макар че повечето учители не очакват подаръци за празници, да дадете на любимия учител малък подарък в знак за признателност, никога няма да навреди. Разделител за книга, настолна лампа за четене, текстилна подвързия за книги е подходящ подарък за всеки четящ човек. Практична идея, която ще бъде добре оценена от дори тези, които обикновено не държат да получават подаръци.

Тези страхотни малки подаръци могат да се използват навсякъде, във всяка класна стая и всеки офис. Може и да са малки, но са особено полезни. Друга идея е да добавите симпатични канцеларски материали, с които учителите организират работния процес в клас. Имайте предвид, че учителите са затънали в документи. Магнитен бележник, красиви класьоари в любиматга цветова гама - на пазара има различни забавни опции, които си струва да разгледате.

Чаши за кафе

Чашата за кафе може да ви се стори неоригинална идея за подарък, но когато е персонализирана би била хубав спомен от класа. Междучасията са кратки, затова често преподавателите носят кафето или чая си в класната стая. Изберете креативно персонализирана чаша с послание, картинка, с името на учителя и може ежедневно да подобрявате настроението на учителя си. Потърсете онлайн уникални чаши за кафе със забавни надписи или дизайни, за да сте сигурни, че сте избрали нещо подходящо и полезно. Още по-добре е, ако добавите обща снимка на класа. Това е супер идея за класна/класен ръководител.

Вкусотии за небцето

В сезона на изпити и тестове учителите нямат много време за обяд и излизания извън училище. Защо не го изненадата с малко вкусна храна, пакетирана с отношение и стил. Прегледайте възможностите за комплекти със сладки и солени деликатеси. И не забравяйте за лакомствата от вкъщи, които можете да добавите! Бисквитките на мама винаги са по-вкусни от закупените от магазина.

Как да изберем подаръци за преподаватели?

Ако не можете да намерите точно това, което искате в магазина или онлайн, не забравяйте, че правенето на подаръци с подръчни материали, винаги е добре дошло! Така ще демонстрирате и уменията си да творите със собствените си ръце.  

Вашите учители са направили толкова много, за да ви помогнат да успеете и през тази учебна година, че просто няма как да не кажете “Благодаря!”. Сега е време да им благодарите с жестовете на уважение, които заслужават! 

Ако се затруднявате как да кажете благодаря или какво да им дадете, разгледайте платформата на GiftTube където са представени над 500 идеи за подарък. Освен това блог постът за това как да изберете подарък за вашия учител, събира в себе си 8 идеи за подаръци за учители от всякакъв тип. 

Нека учителите си да очакват следващата учебна година с нетърпение, като им подарите нещо полезно, запомнящо се или забавно!