В тази статия даваме формула в 8 стъпки, с помощта на която ще откриете как сами да изберете и закупите оригинален подарък за своята учителка. Защото всеки преподавател заслужава уважение и благодарност! 

Идеи за уникален подарък за учителка 

Коледа е, идва 8 март или учебната година е към своя край и вие сте изправени пред въпроса какъв подарък да подарите на учителката. 

Изборът на подходящия подарък за учител може да бъде труден. Особено, ако сте се събрали повечко хора и търсите решение, което да удовлетвори всички, същевременно да е идеен, да покаже отношение и да впечатли любимата учителка. Никога не е удачно да попиташ учител за предпочитанията му за подарък, така че тук се играе "на сляпо" или безкрайно изтъркани подаръци, с които сигурни сме, че преподавателите са заринати. Саксии, шалове, сервизи... Не. Този блог пост ще ви предложи няколко страхотни съвета как да изберете правилния подарък и идеи за подаръци въз основа на различни събития или поводи, които могат да се случат през цялата година.

Независимо дали искате да покажете своята признателност или просто искате да подарите на учителя си нещо малко в знак на благодарност, това кратко ръководство по подаряване на оригинали подаръци за учителки, ще ви помогне да изберете страхотен подарък, който да се хареса, а и да остави спомен след себе си.

Изберете оригинален подарък за класен ръководител (госпожа) с GiftTube в 8 стъпки

Преди да преминете към избор на конкретен подарък, ето 8 стъпки за това как да изберете оригинален подарък за класен ръководител. Гарантираме ви, че госпожата (или господинът ви) ще остане очарован!

Какви хобита има учителят ви?

Учителите обикновено харчат от собствените си пари за консумативи, книги, компютри и други неща, които са жизненоважни за образованието на учениците. Това е така, защото те трябва винаги да бъдат информирани и да не пропускат най-важните неща от своята сфера на преподаване. Ако искате да им подарите нещо хубаво, защо да не е нещо, свързано с предмета или хобито? Любителят на музиката ще оцени компактдискове или билети за шоу на живо. 

Малките подаръци трябва да бъдат смислени

За учителите малките знаци на признателност често означават повече от скъпите и пищни предмети. Учителите ценят времето, личните разговори с учениците и дори жестовете, прости като ръчно изработена картичка. Вместо да давате парите си за скъпа стока или услуга, за която не сте сигурни, че ще бъде полезна, намерете нещо, което наистина докосва сърцето на вашия учител. 

Пригответе нещо домашно. 

Нищо не показва вашата благодарност повече от домашно приготвена храна. Има толкова много опции: бисквитки, браунита, торти, кексчета. Просто се уверете, че приготвяте лакомствата си с цялото си сърце! Този жест стопля сърцето и е особено подходящ за Коледа. Представете си, ако целият клас подготви по нещо и го поднесете заедно! Страхотно, а? Още по-готина идея би било да подарите кулинарен урок, който да посетите всички - целият клас, заедно с учителя!

Аксесоари за четене и писане

Макар че повечето учители не очакват подаръци за празници, да дадете на любимия учител малък подарък в знак за признателност, никога няма да навреди. Разделител за книга, настолна лампа за четене, текстилна подвързия за книги е подходящ подарък за всеки четящ човек. Практична идея, която ще бъде много оценена от дори тези, които обикновено не държат да получават подаръци.

Тези страхотни малки подаръци могат да се използват навсякъде, във всяка класна стая и всеки офис. Може и да са малки, но са особено полезни. Друга идея е да добавите симпатични канцеларски материали, с които учителите организират работния процес в клас. Имайте предвид, че учителите са затънали в документи. Магнитен бележник, красиви класьоари в любича цветова гама - на пазара има различни забавни опции, които си струва да разгледате.

Ароматни подаръци

Защо не подарите на преподавателя  си нещо, с което да се отпусне, като ароматни свещи с етерични масла или ваучер за ароматерапия? Това са две страхотни идеи, които презареждат. Комплектът от свещи може да се използва докато чете, медитира или просто се опитва да се отпусне след напрегнат ден.

Почивка

Толкова много шум през цялата учебна година, че всеки учител ще се зарадва на тишина и почивка. Подарете уикенд за двама на преподавателя си, за да релаксира. Повярвайте, ще уцелите м десетката.

Чаши за кафе

Чашата за кафе може да ви се стори неоригинална идея за подарък, но когато е персонализирана би била хубав спомен от класа. Междучасията са кратки, затова често преподавателите носят кафето или чая си в класната стая. Изберете креативно персонализирана чаша с послание, картинка, с името на учителя и може ежедневно да подобрявате настроението на учителя си. Потърсете онлайн уникални чаши за кафе със забавни надписи или дизайни, за да сте сигурни, че сте избрали нещо подходящо и полезно. Още по-добре е, ако добавите обща снимка на класа. Това е супер идея за класна/класен ръководител.

Вкусотии за небцето

В сезона на изпити и тестове учителите нямат много време за обяд и излизания извън училище. Защо не го изненадата с малко вкусна храна, пакетирана с отношение и стил. Прегледайте възможностите за комплекти със сладки и солени деликатеси. И не забравяйте за лакомствата от вкъщи, които можете да добавите! Бисквитките на мама винаги са по-вкусни от закупените от магазина.

Как да изберем подаръци за преподаватели?

Ако не можете да намерите точно това, което искате в магазина или онлайн, не забравяйте, че правенето на подаръци с подръчни материали, винаги е добре дошло! Така ще демонстрирате и уменията си да творите със собствените си ръце.  

Вашите учители са направили толкова много, за да ви помогнат да успеете и през тази учебна година, че просто няма как да не кажете “Благодаря!”. Сега е време да им благодарите с жестовете на уважение, които заслужават! 

Ако се затруднявате как да кажете благодаря или какво да им дадете, разгледайте платформата на GiftTube където са представени над 500 идеи за подарък. Освен това блог постът за това как да изберете подарък за вашия учител, събира в себе си 8 идеи за подаръци за учители от всякакъв тип. 

Нека учителите си да очакват следващата учебна година с нетърпение, като им подарите нещо полезно, запомнящо се или забавно!