Ако търсите забавен подарък за шефа, добре дошли на правилното място! Специално избрахме за вас страхотни идеи, които със сигурност ще накарат вашия мениджър да се засмее и да задържи усмивката на лицето си.

Как да изберем забавен подарък за шефа?

Когато става въпрос за избор на подарък за шефа, важно е да се спрете на решение, което е добре обмислено и забавно едновременно. Забавните подаръци са подходящи за ръководители, които демонстрират чувството си за хумор на работното място, които са скъсили дистанцията между себе си и служителите. Добре е да имате това предвид, когато обмисляте с какво да зарадате мениджъра си. 

Ето няколко съвета, които да ви помогнат да направите перфектния избор:

Неговите интереси са на първо място при избора 

Какво обича да прави вашият шеф в свободното си време? Ако е запален по готвенето или експериментите в кухнята, потърсете нещо, свързано с любимото му хоби. Например, можете да поръчате специална престилака, да я брандирате със забавно послание към вашия “MasterШеф” и да допълните със сет с екзотични подправки или инструменти за барбекю.  

Помислете как протича ежедневието му и дали вашият подарък ще се впише в него!

Вашият шеф пътува ли често? Обича ли да шофира сам? Можете да си спечелите страхотни овации и (спокойствие в офиса), пращайки го на офроуд приключение по избор. То може да се случи блидо до града или да съчетаете преживяването му с почивка в страната.

Придържайте се към разумен бюджет. 

Важно е да намерите подарък, който отговаря на вашия бюджет и с който не се изхвърляте прекалено много. Няма нужда да обирате банка, когато избирате подарък за шефа. Ако, например, искате нещо скромно – но символично, можете да се пошегувате с нещо като Устройство за вземане на решения. То може да стане повод за шеги или разпускане в офиса. 

Идеи за забавен подарък за шефа

Бъдете креативни. 

Ако не ви хрумва нищо оригинално, но държите на нестандартен подарък, защото вашият мениджър също си пада по оригиналните идеи, време е да помислите "out of the box" и да си позволете да бъдете наистина различни. Бъдете смели с нещо напълно нестандартно като копаене с багер или подарък – каране на трактор.

Копаенето с багер е едно наистина необичайно преживяване, с което за 1 час се забавлявате като багерист. Представете си колко готино би било да видите шефа си с каса върху багер, докато получава инструктаж от професионален багерист, а после подкарва и копае с багер. Не се притеснявайте, всичко е под контрол, защото истинският професионален багерист помага и ще се погрижи за безопасността на по време на преживяването.

Ако пък смятате, че на шефа му отива повече да бъде тракторист, то вторият вариант е по-удачен. Преживяването “каране на трактор” се случва само на 40 км. с кола от София, сред прекрасната природа на Стара Планина в землището на с. Гинци. Идеята е особено подходяща за проектните мениджъри, които са свикнали да раздават команди – време е малко и те да поработят, нали!

Забавни персонализирани офис подаръци за шефа

Това е чудесен начин да покажете на шефа си, че го оценявате, с изработена по поръчка чаша, на която има неговото/нейното име или инициали, наред със забавно послание тип “По-вдъхновяващ и от Юли Тонкин”, “Най-добрият тиймбилдинг организатор”, “Вождът” и т.н. Друга популярна идея за забавен подарък е поднасянето на сертификат в същия духовит стил.

Помислете и за възможността да изненадате шефа със забавен аксесоар за бюро. Вземете нещо, което да украси бюрото му, като преспапие със забавно послание върху него. Например, забавен настолен календар. Вземете на шефа си настолен календар със забавни снимки или цитати, за да му помогнете да остане организиран и мотивиран през цялата година.

Друга идея е да купите уникален комплект писалки. Ако вашият шеф е голям фен на големите сделки и бонуси, то вземете му хубав комплект, който да може да използваза да подписва документи – и му пожелайте да подпише няколко тлъсти бонуса през следващото тримесичие. С правилния подход можете да превърнете дори най-клиширания подарък в истински забавна изненада.

А защо не го изненадате с подарък, който може да се ползва от цяла група приятели или колеги? 

Като на каяк с шефа! Звучи ли ви добра идея? Ако вземете ваучер за групово преживяване, ще може да се включите заедно с отдела и да си спретнете един импровизиран тиймбилдниг заедно. В крайна сметка шефът може да си позволи всичко, включително и да ви заведе на приключение със своя подарък, нали така? Така ще смъкнете от плещите му и задължението да мисли за следващия тиймбилдинг. Ако идеята ви допада, може да запазите дата и час и дори да го изненадате. Има много възможности, освен каяк, с които да се забавлявате заедно - да отидете на рафтинт, на игра на еърсофт, пейнтобол, да играете заедно футбол в надуваеми топки или да стреляте с лъкове с дунапренен връх. Разгледайте идеи за приключения и преценете на какво да се спрете. 

Бариста обучение за любителите на кафето

Ако шефът ви е от хората, които постоянно пият кафе и работят до късно, то може би е време да го "срещнете" с кафето по нов и различен начин. Идея за забавен подарък е бариста обучението за любителите, които обичат кафето и искат да научат повече за любимата си напитка и да усвоят тънкостите на 5 модерни метода за филтрация. Подаръкът е подходящ за хора, които обичат да учат нови неща, които са изкушени от кафе - културата.  

Не бъркайте лошия вкус с чувството за хумор

Съветваме ви да бъдете деликатни в избора на забавен подарък за шефа. Не прекалявайте, защото колкото и близки да сте със своя ръководител, все пак има определена дистанция, която не бива да скъсявате. Помислете добре какво ще поднесете и внимавайте да не бъде обидно или цинично, тъй като това би довело до неудобна ситуация.

Видът е от значение

Винаги отделяйте време да опаковате добре подаръка си. Това показва, че сте вложили мисъл и в презентирането, както и в самия подарък. Ако решите, че искате да изненадате шефа със забавен подарък под формата на ваучер, то не се тревожете – GiftTube се грижи за луксозния вид на всяка изненада. Друго удобно преимущество на подаръците под формата на ваучер е това, че можете лесно да изберете какво да подарите в обедната почивка и да получите подаръка веднага – онлайн, без да се налага да ангажирате определен колега със сложна организация по покупка и получаване на ваучера.

Какво по-добро? Win-Win!

Съветваме ви добре да обмислите възможността за покупка на забавен подарък за шефа от Gift-Tube. Следвайки нашите страхотни съвети, вие със сигурност ще намерите идеалния подарък за всеки ръководител, независимо от неговите/нейните предпочитания! Разгледайте и нашата секция с ваучери на стойност. Там можете да подарите нещо, което той сам да избере!

Очакват ви множество изненади, положителни емоции и презареждане с добро настроение! Вие решавате – лесна поръчка онлайн и бърза доставка!