Идеи за оригинален подарък: Какво да подаря?

Всички сме изпадали в ситуация, в която търсенето на оригинален подарък се превръща в мъка и невъзможна мисия. Приятелите ни си имат всичко, което ние бихме могли да им подарим. Година след година си подаряваме взаимно едни и същи подаръци – книги, козметика, парфюми, дрехи. Не че е лошо, но се повтаряме! Е, какво да купим и да подарим, когато не можем намерим оригинален подарък?

Сагата с търсенето на уникален подарък се случват поне веднъж в живота на всеки човек. Особено ако сте поканени сватба, бал или рожден ден, искате да сте сигурни, че ще подарите нещо, което ще се използва вместо получателят да се захвърли в някой шкаф, без никога да го използва. Но не винаги е задължително изборът на подарък да протича така. Ето няколко идеи как да купите и подарите най-оригиналните подаръци.

Не подарявайте изтъркани подаръци, които се намират под път и над път – бъдете оригинални и подарявайте преживявания!

Това, че сме заобиколени от хиляди различни опции за подаръци онлайн и в магазините, не означава, че не можем да намерим нещо уникално, оригинално и различно. Разбира се, има много оригинални подаръци на клик разстояние, но ако наистина искате да изненадате някого, трябва да проявите креативност и да намерите нетрадиционния подход към задачката “подарък”. 

Креативността е ключовото нещо, което ще ви помогне да намерите онзи специален подарък, който той/тя винаги ще помни и пази. Бъдете оригинални и подарявайте преживявания! 

Как да изберете идеалния оригинален подарък за него/нея?

Все още не знаете какво да подарите? Да, винаги е по-сложна задача да измислиш оригинален и уникален подарък за човек, когото познаваш и обичаш. А още по-трудно е за зарадваш непознат или колега. Като майстори на оригиналните подаръци и изненадите, ние, от GiftTube, ще споделим тайната за това как да изберете идеалния оригинален подарък за него/нея.

Просто следвайте тези прости стъпки!

1) Помислете какъв тип човек е той/тя?

  •  по-емоционален или по-рационален човек

Обикновено по-емоционалните хора си падат по по-символични подаръци, които носят спомен, ново усещане, грижа, отношение. Те с радост биха получили ваучер за ново хоби, за приключение или за забавление. Рационалните хора, от друга страна, са по-целенасочени, и вероятно ще искат да получат нещо, което е доста тясно свързано с интересите и изпълняват текущите им нужди. Тогава е още по – лесно с ваучер за подарък – преживяване на стойност, за да си изберат сами.

2) Разберете повече за хобитата и интересите на човека

  • екстремни, спортни, интелектуални, музикални…

Какво прави той/тя в свободното си време? Може би танцува, рисува, изучава нови езици, спортува, обича да готви или пък свири на музикален инструмент…  Или работи по своето личностно развитие, обича да опитва нови вкусове . 

3) Помислете за неща, близки до хобито на специалния ви човек, но достатъчно различни, за да предизвикат любопитството

Ако специалния за вас човек обича често да пътува със самолет и да посещава нови дестинации в далечни държави, може би той/тя би имал/а интерес към нещо екстравагантно като полет с балон – за да види света от нова гледна точка. Полетите с балон са популярни именно, защото обединяват любовта на хората към пътуването, опознаването на нови светове и лекия прилив на адреналин. 

4) Проверете за най-добрите оферти, преди да купите, за да можете да го купите оригиналния подарък на изгодна цена.

Разбира се, най-важното е подаръкът да си струва парите. Затова в GiftTube създаваме устойчиви партньорства, с които предлагаме ваучери за подаръци – преживявания на много изгодни цени от останалите конкуренти. 

Идеи за оригинален подарък на жена

За много хора намирането на идеалния оригинален подарък за жена (момиче) може да бъде трудно. Независимо дали е за рожден ден на жена, Коледа или просто защото я обичате, намирането на перфектния подарък за нея може да бъде меко казано изпитание. В много магазини има картички и цветя… но наистина ли искате да подарите това?

Ето защо създадохме този списък от 5 уникални подаръка – преживявания, които всяка жена би оценила:

  1. Арт и хоби
  2. Личностно развитие
  3. Кулинари уроци
  4. СПА пакети и масажи
  5. Разкрасителни козметични процедури

Най-хубавото – ти можеш да купиш ваучера, а тя да избере кое от 5-те преживявания да изпита!

Разгледайте преживяванията и изберете точното за нея. Всяка една от категориите, които сме посочили, включва различни оригинални идеи за подарък на жена. 100% ще се хареса на нея. 

Идеи за оригинален подарък на мъж

Ако смятате, че е трудно да откриете оригинален подарък за жена, то нека ви споделим една тайна – още по-трудно е да откриете оригинален и смислен подарък за мъж. При мъжете подаръци като цветя и картички рядко се считат за сериозни и внушителни. За сметка на това, обаче, има някои алтернативи, от които можете да се възползвате. Ето и кои са оригиналните подаръци за мъж, които ви предлагаме:

  1. Спорт и здраве
  2. Музикални уроци
  3. Туристически маршрути
  4. Рафтинг
  5. Офроуд на 4 гуми

Ако някога сте били напълно изгубени сред множеството идеи за подаръци, може би е време да потърсите подарък, който да достави на получателя дълготрайен спомен, вместо да събира прах на рафта. GiftTube разполага със стотици предложения за ваучери за оригинални подаръци на добра цена, които са подходящи за всеки повод, от рожден ден до дипломиране или празници. Затова съставихме и този списък от 10 уникални и оригинални подаръка, които със сигурност ще оставят усмивка на лицето на получателя!

Ти купуваш – Той избира оригиналния подарък!

Идеи за оригинален подарък

Когато мислите за това какво оригинално да подарите, не забравяйте, че искате да направите незабравим подарък. Това, което човек наистина цени, е мисълта, която сте вкарали при избора на изненада. Колкото и идеи да прегледате, ако не познавате достатъчно добре получателя, шансът да направите добър избор не е много висок. Затова се фокусирайте върху човека, а не толкова върху подаръка. Опитайте се да се поставите на негово/нейно място и се опитайте да го/я предизвикате с нещо нестандартно. Нещо, което не биха очаквали! 

Оригиналният подарък е този, който може да зарадва и изненада своя получател. 

С GiftTube можете да подарите перфектния оригинален подарък, с който не можете да сгрешите. Независимо дали търсите идея да купите оригинален подарък на мъж или жена, платформата позволява вие да го купите, а той/тя да избере сам/а преживяването или предмета. Идеалната изненада!

Разпространете тази статия, ако ви харесва! Тези съвети ще улеснят избора на подарък на много хора и ще направят живота на вас и вашите близки много по-лесен! Усмихвайте се и дарявайте!