Идеи за подаръци за сватба: За младоженци и гости

Знаете ли колко хора казват, че искат прост, но символичен подарък, избран с много мисъл и любов? Това е популярно изказване, което вероятно сте чували хиляди пъти и истината е, че то важи с особена сила, когато става въпрос за избор на подарък за сватба. Независимо дали сте от страната на организаторите на сватбата (младоженците) или сте гост, който търси нещо уникално за булката и младоженеца, тази статия ще ви помогне в избора на оригинален подарък за специалното събитие.

Не забравяйте, че сватбите представляват празник на любовта и признателността към всичко, което е скъпо в живота и носи смисъл. Затова и подаръкът ви трябва да внушава точно това - да носи със себе си символика за връзката между двама души и любовта им един към друг. Затова сега ще разгледаме най-уместните и добри идеи за подаръци за сватба: подаръци за младоженци и подаръци за гости:

Идея за подарък за сватба: Подаръци за булка и младоженец

Може би най-добрият подарък, който една булка и младоженец могат да получат от своите гости е подаръкът с кауза. По този начин гостите ще имат възможност да  подкрепят различна благотворителна дейност или нещо значимо за целия свят. Пример за подарък с кауза е инициативата “Осинови кошер”, която подкрепя пчеларите и развитието на биоразнообразието чрез отглеждане на пчели. Получавайки подарък с кауза, младоженците имат възможност да станат съпричастни към една страхотна и благородна идея.

Една друга добра идея за подарък за за булка и младоженец е семейната фотосесия. В нея влюбените могат да увековечат своите най-щастливи моменти на споделена любов! Заснемете пеперудите в стомаха. Тази фотосесия може да се проведе и по време на техния меден месец. Персонализирайте ваучера за семейна фотосесия с послание. Закупувайки ваучер младоженците имат време да преценят сами кога да заснемат семейната фотосесия.

Почивката и ваканцията са страхотни идеи за подарък на булка и младоженец. Ако сте гост, кум или кума, поднасяйки ваучер за почивка, вие ще можете да поднесете най-доброто – да организирате меден месец или поне да подпомогнете в организацията на медения месец, удължавайки неговата продължителност със спа уикенд и специални релакс пакети. 

Полетът с балон е изключително и неповторимо преживяване, което всеки трябва да сподели с любим човек. Затова той е една страхотна идея за подарък за булка и младоженец. Подарете им гледка от птичи поглед и спиращи дъха природни красоти!

Дегустация на скъпо вино, страхотно уиски и невероятна селекция от деликатеси –  това е перфектната оригинална идея за подарък на младоженци. Супер среща за влюбени! С този оригинален подарък за сватба няма да сгрешите.

Идеи за подаръци за сватба: Подаръци за гости на сватба

Подарете на своите гости на сватбата фотосесия на моминско парти. Така ще имате възможност да допринесете за увековечаването на най-страхотните моменти преди сватбата – последните дни в които сте свободна госпожица! Защо да не си направите специална фотосесия на определена тематика? Благодарение на ваучера за фотосесия за моминско парти, подаръкът за гостите на сватбата е много лесен за организация – от вас се изисква само да закупите ваучера. Впоследствие ще имате възможност да уточните дата на фотосесията.

Елегантна кошница, пълна с шоколади или бонбони е едно от най-добрите решения за подарък за гости на сватба. Това е отличен начин да направите дълготрайно положително впечатление на своите гости и да оставите у тях един сладък спомен за своята любов.

Сватбите са вдъхновяващо събитие, затова и гостите усещат дълго еуфорията от специалния ден. Затова може младоженците да подарят на своите гости вдъхновяващ подарък с аромат на любов като ароматни свещи, ароматерапия или друга идея със символика за топлина и домашна хармония.

Вечните рози са оригинална идея за подарък за гости на сватба, защото те олицетворяват вечната любов на младоженците. Освен това розата е един от най-универсалните символи на обичта. Нейните листенца се подреждат в безкрая и се разрастват като живота на семейството. Покажете на своите гости, че са важни за вас и им дайте частица от своята любов под формата на този оригинален подарък!

Идеи за подаръци за сватба: Подарък за сватба на добра цена от GiftTube

В интернет има множество идеи за подаръци за сватба, но какво всъщност е оригиналният подарък? Той трябва да хем интересен, хем да вкарва елемент на изненада, хем да бъде на добра цена. 

Трудно е да се вземе решение кой е най-оригиналният подарък за сватба на дорба цена, но едно е сигурно – преживяването и подаръците със символика са много по-добри идеи за подарък отлкото сервиз от чаши и чинии. 

Няколко неща, като изборът на подарък, просто  се нуждаят от специално внимание, за да се получат както трябва. Затова бъдете различни и помислете, преди да вземете такова важно решение. Например, трябва да знаете за какви хора купувате подаръка, колко официален или неформален е повода, каква ще е обстановката на сватбата, ще имате ли възможност да оставите лично послание или да кажете няколко думи при поднасянето. Не забравяйте и картичката, особено ако сте от страната на гостите! Тя може да ви изглежда малко старомодна, но повярвайте, след сватбата, младоженците няма да имат спомен за подаръците, които са получили и е много вероятно да забравят кой подарък от кого е. Е, освен, ако подарите преживяване, тоава всички със сигурност ще помнят от кого е...

Освен това човек трябва да има предвид кое е подходящо или неподходящо за личния бюджет. Темата за това “Колко пари се подаряват на сватба” е изключително деликатна, тъй като няма правилен отговор. Това, което е от значение е желанието ви да подарите нещо и уважението, което сте оказали, присъствайки на сватбата. И все пак, ако искате да подарите нещо изгодно, можете да го направите през GiftTube.  Затова и нашият екип се старае да предлага най-добрите цени.

Това са нашите идеи за сватбени подаръци – за младоженци, за гости, за кумове, шаферки и кого ли още не. Преживяванията са изключително добри и не на последно място, изгодни. Все пак трябва да имате предвид сумата, която сте готови да похарчите за сватбените подаръци. Не купувайте нищо, което не искате или не можете да си позволите да купите. Събрали сме ви някои страхотни съвети и ви уверяваме, че с GiftTube сватбеният подарък ще се вмести в рамките на вашия бюджет.