В тази статия ще ви дадем няколко идеи за подарък за Свети Валентин за него. Зарадвайте любимия мъж в празника на влюбените с оригинална изненада.

Какво да подаря на мъж за Св. Валентин?

Чудите се какво да подарите на любимия мъж?

Празникът на влюбените наближава и вие искате да изненадате любимия си с оригинален подарък за Свети Валентин – да това е познат сценарий за всеки от нас. Броени дни преди крайната дата, всяка жена скролва в интернет в търсене на идеалния подарък за него. Изненада, с която още веднъж ще покаже на избраника на сърцето си колко е важен и колко много го обича. И това е ненапразно – мъжете също заслужават специално внимание и най-вече. А добрият подарък е гаранция да се почувстваме щастливи в Деня на влюбените.

Но кой е най-оригиналният и подходящ подарък за Свети Валентин за мъж? Подбрахме за вас разнообразни предложения за романтични и уникални подаръци, с които да ви помогнем в избора и да ви спестим търсенето, мисленето и времето, прекарано в разглеждане на магазини и поръчки.

Идеи за подаръци за мъже за 14 февруари 

Когато говорим за подаръци за Свети Валентин, трябва да вземем предвид, че мъжете имат различни интереси и вкусове от жените. Онова, което ще направи една жена истински щастлива, може да разочарова мъжете. Затова трябва да подходим много внимателно. Ето някои от по-интересните предложения, които можете да имате предвид

Ваучер за екстремно преживяване - Разходка с балон за двама, тандемен скок с парашут, полет с хеликоптер или друго преживяване по ваш избор, което ще направи връзката ви още по-силна.

Безжични слушалки или някакъв друг геймърски аксесоар, ако вашият партньор е запален по компютърните игри. Да, не е най-романтичният подарък, но бъдете сигурни, че ще бъде приет много добре. 

Чанта или раница за лаптоп - удобна раница за лаптоп е още един подходящ подарък за мъжете, които не се разделят никъде с личните си компютри.

Мъжки халат за баня. Защо не? Почти сме сигурни, че има нужда.

Очила за виртуална реалност - още едно геймърско предложение. Мъжете обичат електронните джаджи и се радват да получават всякакви иновативни подаръци

Преносима тонколонка. Ако половинката ви обича да слуша музика навсякъде, то този подарък е точно за него. 

Това са само част от нашите предложения – продължавай да четеш, за да откриеш и останалите…

Сантиментален подарък: “За теб, любов”

Искаш да поднесеш нещо оригинално и различно за Свети Валентин? Предлагаме ти картите с дописване “За теб, любов” – идеално предложение за Празника на влюбените!

Твоят любим човек ще получи 30 карти, свързани с халка в оригинална кутийка тубус. Всяка карта носи твоето послание. Ние ще помогнем, давайки началото на изречението. Така дори и да не си творец, ще можеш да създадеш твоята персонализирана книжка от карти по най-добрия начин. 

Припомни най-хубавите ви моменти заедно, покажи отношението си по романтичен начин и остави следа в сърцето на любимия човек. Персонализираната книжка с карти „За теб, любов“ позволява свобода да изразиш своята емоция.

Идеи за подарък за Свети валентин за него: Преживяване по избор

Все още се чудите какво да измислите… Търсите подарък за Свети Валентин за него?

Предлагаме ви да обмислите за варианта да поднесете преживяване на любимия човек.

Помислете добре за екстремни преживявания във въздуха като полетът с балон и бънджи скокът. Това е един оригинален екстремен подарък, подходящ за всеки мъж! Идеална изненада за половинките, които обичат да поемат рискове и да създават емблематични истории. Страхотна идея за разчупване на ежедневието!

Друга предпочитана оригинална идея е закупуването на спортно преживяване, което може да бъде под формата на ваучер за тестване на нов спорт като гребане с каяк, тренировки, режими, танци, вело преходи или друго допълнение към здравословния начин на живот. Струва се да се обмисли и тази идея за по-активните момчета, които обичат да спортуват.

Възможностите са много – всичко, което се изисква от вас е въображение!

Изненади за мъж за 14 февруари

На Свети Валентин любовта сякаш витае във въздуха. На този ден влюбените по цял свят празнуват своята любов и си поднасят подаръци, с които засвидетелстват чувствата си.

И ако ви изглежда, че на мъж по-лесно се избира и подарява подарък – грешите! 

За мъжете е много по-лесно да изберат романтичен подарък за дамите на сърцето си, тъй като опциите при нас са толкова много.... Но мъжете! Всеки иска да подходи една идея по-оригинално отколкото колан, портфейл или плик с пари. И понеже 14 февруари е все пак празник на вашата обща любов най-добрият подарък за мъжа до вас е именно времето прекарано с него. Споделените моменти на щастие и любов.

Вашият любим е единствен и неповторим за вас. Ето защо той заслужава подарък, също толкова уникален колкото е и самият той. Подарък, с който не просто му показвате чувствата си, а сякаш казвате на висок глас пред света "Обичам те".

Изборът на идеалния подарък обаче е най-труден. Надяваме се с предложенията ни по-горе да улесним вашата задача. За съжаление няма готова формула за идеалния подарък. Той е различен за всеки един от нас, защото зависи от вкуса, интересите, хобито ни.

В платформата за преживявания на GiftTube ще намерите идеи за подаръци, които мъжете гарантирано обожават! А ако те не са ви достатъчни, хвърлете едно око и на статията ни за сантиментален подарък за мъж.

Това беше нашият списък с подаръци за Свети Валентин за него. Силно се надяваме да сме ви дали свежи идеи, които ще направят вашия празник на любовта още по-специален. За да е още по-голям изборът ви от предложения за подаръци, предлагаме да погледнете също нашия уебсайт, където предлагаме над 400 предложения за незабравими изненади. Всяка идея може да бъде поръчана онлайн и да пристигне до вас под формата на ваучер в най-кратък срок – онлайн или до адрес. Физическата версия на подаръка е облечена в стилна опаковка тубус, която е напълно БЕЗПЛАТНА. Опция да поръчате и предплатите, а той сам да избере преживяването!