Сантиментален подарък за мъж

Имате годишнина, рожден ден или вече търсиш подарък по специален повод? Със стотиците ваучери за преживявания в платформата Gift Tube ще намериш перфектното решение за подарък, с който няма как да сгрешиш.

Емоцията започва още със самото избиране и персонализиране на ваучера с име и пожелание. В пожеланието можеш да изразиш емоциите, спомените които ви сближават или пожеланието, което искаш да отправиш към любимия мъж.

Не е лесно да направиш подарък за мъж, който същевременно да е сантиментален.

С Gift Tube обаче се получава, защото имаме стотици предложения, с които да развълнуваш приятел, любим, колега, брат или баща.

За да направиш перфектния персонализиран подарък за мъж е важно да познаваш неговите интереси, да знаеш кое е това, за което мечтае или което много е искал, но не е осъществил. 

С подаръчен ваучер от Gift Tube всичко това е възможно. Ориентирай се по цена, категория, локация и ето, че подаръкът е готов. 

Едно от основните предимства на платформата е, че освен всичко всеки ваучер може да се заменя.

Така рискът от грешка се елиминира, тъй като дори и да не си успял да уцелиш най-подходящото преживяване, стойността от ваучера винаги може да бъде използвана за закупуването на друго забавление от платформата. 

 

Какво представлява ваучерът от Gift Tube и защо е идеалният сантиментален подарък за мъж?

На първо място, защото не е материална вещ, на която ще се порадва известно време и която ще подреди сред множеството други вещи, дрехи и сувенири.

Да създадеш спомен, да дариш някому щастие, да сбъднеш мечтите му е подарък, който не може да се сравни с който и с най-скъпите физически подаръци.

Чрез подаръчния ваучер, вложеното отношение и написаното послание ще изразиш своята любов, признателност и грижа към близките си.

А как ще го поднесеш? Разбира се – с любов. Но освен с отношение, подаръкът ти ще бъде завършен и на външен вид. 

Ваучерите от Gift Tube изглеждат като папирус, който се навива и поставя в подаръчна кутийка - тубус. Стандартната опаковка на Gift Tube, която познават и обичат нашите клиенти, е  безплатна.

Платформата ни обаче предлага и специални опаковки, които може да закупиш за специален повод – да покажеш любовта си към любимия или да добавиш още блясък към подаръка с луксозната опаковка. 

След като искаш да направиш различен, персонализиран подарък за мъж – нека и опаковката е различна за този специален момент.  

Сантиментален подарък за мъж

Видове сантиментален подарък за мъж

Всеки се е сблъсквал с големия избор от какви ли не подаръци, които се предлагат. Кога ще пристигне, дали ще му хареса, дали ще му стане, как ли ще го възприеме? Хиляди въпроси, които ни объркват и карат да се чувстваме неуверени. 

С ваучерите от Gift Tube ти спестяваме притеснението и ти предлагаме широка гама от уникални видове подаръци за мъже.

 

Полет с балон

Едно от емблематичните преживявания, което може да подариш с ваучер от Gift Tube е въздушна разходка с балон. 

Локациите, от които предлагаме полети с балон са много.

Сред които:

  • София;
  • Пловдив;
  • Белоградчишките скали;
  • Локация по твой избор.

 Бъди смел в избора, няма да сгрешиш.

 

Книжка за дописване „За теб, любов“

Книжките за дописване са възможно най-сантименталният подарък, който можеш да поднесеш, а в комбинация с преживяване получаваш и отстъпка от ваучера.

Какво представлява книжката „За теб, любов“?

30 уникални карти за дописване, които поднасяш отново в Gift Tube тубус. От едната страна на картата е изписано изречение, което ти трябва да довършиш, пишейки на ръка от другата страна. 

Ние, от Gift Tube създадохме този подарък, за да добавим още повече емоция към подаръка, да добавим максимална персонализация и да покажем личното си отношение.

 

Романтична вечеря

Изненадай своя партньор с ваучер за романтична вечеря на тъмно – неповторимо усещане, което в България може да се изпита само на едно място – ресторант Тенебрис.

 

 Ваучер за уикенд

В Gift Tube ще намериш голяма колекция с предложения за делнични и уикенд пакети на прекрасни места, които обещават незабравимо преживяване. 

Кой не обича да пътува? А защо не с ваучер за спа уикенд в комбинация с винена дегустация, конна езда или разходка с лодка по залез?

 

Кулинарни уроци

Дай възможност на любителя на готвенето да научи нови рецепти и техники на готвене от професионалисти. Това е идеалният начин да се създадат специални моменти в кухнята.

 

Спа и релакс

Подари подаръчен ваучер за спа почивка на любимия, където той може да се отпусне и релаксира в уютна обстановка с масажи и специални терапии.

 

Приключенски спортове

За любителите на адреналина, заложи на ваучери за спортни и екстремни активности.

Сред които:

  • парашутизъм;
  • рафтинг;
  • планинско колоездене;
  • скок с парашут;
  • летене с парапланер или делтапланер;
  • каране на дрифт коли и много други.

Тези преживявания ще предложат незабравими моменти, истинско вълнение, впечатляващи снимки и впускане в нови предизвикателства.

 

Културни преживявания

Ако получателят обича изкуството и културата, изненадай го с ваучер за посещение на театър, рисуване с чаша вино или урок на музикален инструмент по избор. 

Може би той мечтае точно за това?

 

Винени дегустации

Ако получателят обича да опитва нови вкусове, въведи го в света на виното по нов начин с ваучер за посещение на винарна или участие във винена дегустация. 

Това  може да бъде перфектният сантиментален подарък за мъж. Това е възможност да се насладите на ароматите и вкусовете на различни видове вино и да научите повече за тях.

Независимо от избрания вид сантиментален подарък, ваучерите за преживявания от Gift Tube създават още по-дълбока емоционална връзка между поднасящия подаръка и неговия получател. 

Те ни позволяват да споделим специални моменти и емоции със своите близки, създавайки неповторими спомени, които ще останат в сърцата ви и за които ще си спомняте дълго.

Ваучерите за преживявания от Gift Tube са несъмнено сантиментални подаръци, които носят много емоция.

Те дават възможност да подарим не само активност или преживяване, но и специални моменти, които ще запомним завинаги. 

С подаръчните ваучери за мъжки подаръци от Gift Tube ще създадеш връзка и ще споделиш емоция с любимия човек, което прави този вид подарък изключително специален и значим.

 

Защо да изберем Gift Tube?

Ваучерите за преживявания от Gift Tube са несъмнено сантиментални подаръци, които носят много емоция. Те дават възможност да подарим не само активност или преживяване, но и специални моменти, които ще запомним завинаги. 

С подаръчните ваучери от Gift Tube ще създадеш връзка и ще споделиш емоция с любимия човек, което прави този вид подарък изключително специален и значим.

Спести време, но не спестявай от качеството на подаръка си

С Gift Tube ще спестиш време, защото сме подбрали огромна палитра от възможности, която може лесно да се разглежда и филтрира през функционалностите на платформата. 

При нас ще откриеш стотици забавления, с които да покажеш, че правенето на подаръци е сантиментално и приятно занимание.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.