Твоята приятелка има рожден ден и много искаш да ѝ подариш впечатляваща изненада за празника? И определено искаш всичко да е перфектно, оригинално и да ѝ донесе страхотни емоции? Всички искаме това и мислим, че имаме решението! В тази статия ще намериш изключително полезни предложения как да организираш бързо, лесно и изгодно най-добрата изненада за рожден ден на близка приятелка. Уникални, забавни и оригинални идеи за парти изненада!

Изненада за най-добра приятелка: Страхотна идея за всеки повод!

Изненадата за най-добра приятелка е вълнуващ начин и за двете ви да покажете привързаността и обичат си една към друга. Кой друг, ако не най-добрата ти приятелка, ще се нагърби с организацията на парти – изненада за рожден ден, а на всичкото отгоре ще е приготвила и най-хубавия подарък за теб! Разбира се, трябва да внимаваш и да заложиш на оригинален начин да запазиш тайната, без да събудиш подозрение в твоята приятелка или в някой неин близък.

Най-лесният начин за организация на изненада е за ѝ купиш ваучер за подарък – преживяване. Единият вариант е да ѝ избереш конкретно изживяване – такова, за което си сигурна, че си мечтае! Вторият варииант е да ѝ поднесеш ваучер за подарък – преживяване на стойност. Така ти ще определиш цената на подаръка, а най-добрата ти приятелка ще може да избере едно от над 500 преживявания в различни категории.

Как става избора на изненадата?

  1. Избираш вида на ваучера – изненада и ценовата категория
  2. По желание персонализираш ваучера с име на получателя и пожелание към него
  3. Получаваш ваучер в безплатна опаковка с куриер или електронен ваучер на имейл
  4. Подаряваш изненадата, а най– добрата приятелка сама избира преживяване, както и датата, на която е свободна да използва ваучера!

Е, със сигурност няма по-лесен начин от това, нали?

Най-добрата приятелка, онази сестра по душа, която понякога ни е по-близка от всеки на света. С нея може да сподели своите радости и проблеми, защото знаеш, че може да разчиташ на разбиране, съвет и подкрепа! Освен това, тя винаги е в готовност да се притече на помощ, защото знае, че и ти ще си до нея. Затова е важно да показваме винаги колко много да държим на хората около нас, дори това да означава да инвестираме време, усилия и средства от бюджета си! Важното е нашите близки да се чувстват добре! 

Организирайте парти изненада за най-добра приятелка

Едно от другите ни предложения е да организирате парти изненада за вашата най-добра приятелка!  Започнете с добър график, за да сте сигурни, че имате достатъчно време: 

  • Планирайте поне три седмици предварително
  • Определете дата (уверете се, че е свободна на този ден и не си е уредила ангажимент или пътуване)
  • Помислете какъв вид парти искате да организирате – в по-тесен или по-широк кръг, с всички от компанията или само с най-близките приятели
  • Решете къде ще организирате купона – вкъщи, на открито, в заведение, в хотел или зала? 

Не забравяйте, че партито изненада е предназначено за вашата приятелка, а не за вас. Поради тази причина се уверете, че избраното от вас съвпада с нейните интереси и предпочитания. Важно е тя да си прекара добре!

ОПРЕДЕЛЕТЕ БЮДЖЕТА!

  • Помислете колко пари може да си позволите, сама ли ще се наемете със сметката или ще делите с други приятели

ПОДГОТВЕТЕ СПИСЪКА С ГОСТИ

  • На първо място отбележете всички близки приятели и познати
  • Ако решите да организирате само хората в тесния приятелски кръг, тогава се убедете, че не пропускате някого, който е важен за нея
  • Не забравяйте да информирате гостите навреме, да съобразите плановете им с вашата организация
  • Направете група във вайбър или някъде, където на всички е удобно и и изпратете покани. Ако предпочитате може да направите електронна покана или дори печатна и да я раздадете на гостите. Всичко това трябва да стане поне седмица предварително
  • Не забравяйте да им кажете, че е „изненада“ – затова трябва да пазят тайната!

ТОРТАТА!

  • Не може да организирате парти изненада без торта – изберете нещо, което ще й хареса не само визуално, но и на вкус
    • Решете дали да я поръчате или да я направите сами
    • Вземете предварително необходимия брой свещи

ДЕКОРАЦИЯ!

Доброто парти изненада за най-добра приятелка се нуждае и от хубава декорация:

  • Уверете се, че сте намерили всички необходими декорации за партито
  • Можете да вземете шапки, балони, гирлянди и панделки
  • Помислете добре за подходящо място за снимки, особено ако приятелката ви си пада инфлуенсър и е луда по Instagram

Ако имате нужда от помощ в организацията на партито, винаги можете да прегледате платформата на GiftTube и да си помогнете с наема и организацията!

Подаръци: Идеи за изненада за най-добра приятелка

Помислете много добре за възможните подаръци – трябва задължително да изберете най-добрите изненади за най-добра приятелка, които ще я оставят без думи. Това, например, могат да бъдат:

И какво ли още не…

Ако сте група приятели, които са още в училище и нямате достатъчно пари, за да купите впечатляващ подарък, не се притеснявайте – в интернет има и по нещо за вас! Истината е, че и без много пари можете да организирате и елегантна изненада, която ще помните дълго време – продължавайте да четете за следващото ни предложение:

Бонус изненада: За теб – изненада с уникални послания за най-добра приятелка

Друга страхотна идея за изненада за най-добра приятелка са картите с дописване “За теб”, подходящи точно за такива поводи! Създадена и поднесена с много любов за хората, които най-много заслужават в живота ни…

 Персонализираният подарък за най-добър приятел от GiftTube представлява 30 карти с послания, които дописваш ти. Картичките са свързани с халка в оригинална кутийка тубус, като всяка от тях носи твоето послание. 

Този тип изненада за най-добра приятелка е по-специален, защото ти можеш сам/а да създадеш твоята персонализирана книжка. Припомни най-щурите ви моменти или пък тези, в които си получил незаменима помощ, покажи възхищението си или просто се избъзикай с нея – ще й хареса! 

Е, това са само част от нашите идеи за изненада за най-добра приятелка, които можеш да организираш по всяко време. Надяваме се, че са ти харесали – всичко е в твоите ръце. Изисква се креативност, а изобилието от идеи за вдъхновение ще го намериш в нашия уебсайт за ваучери за подаръци и преживявания. Успех! Сигурни сме, че ще се справиш отлично!