Зарадвай с подарък преживяване

Енергийна мандала с епоксидна смола - ваучер за подарък

Енергийна мандала с епоксидна смола - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Изработване на енергийна мандала с епоксидна смола - подари (си) преживяване с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Подари (си) зареждащо преживяване  - уникална техника за манифестиране и енергийно зареждане чрез създаване на енергийна кристална мандала! Едно невероятно Сътворяване, комбиниращо енергия и материя за да отвори път към Случването.

Тази уникална комбинация между арт, медитативна практика и манифестиращ ритуал е подходяща за всички които искат да привлекат Любовта, както и за тези които я имат и искат да я задържат, подсилят или да я предадат на скъп за тях човек. 

Ако искаш да изработиш за любимия човек енергийна мандала, можеш да се възползваш от организираните уъркшопи.

График: 

Март 2024: 

22.03 - Енергийна Мандала - 16:00ч.

Април 2024:

18.04 - Мандала 18:30ч.

Ваучерът за изработване на мандала с епоксидна смола включва:

 • Участие на един участник в 1 бр. уъркшоп по изработване на мандала с епоксидна смола
 • Всички необходими материали (основа за мандала 20 см); 1 голям камък около 2-3 см., 12 средни камъка около 1,5-2см., 12 малки камъчета; висококачествена епоксидна смола пригодена за арт цели, без ЛОС (летливи органични съединения!); стойка; бои; структурна паста; шаблони; смола; предпазни материали; магична сила и много позитивна енергия.
 • Основни камъни за мандала Любов, които ще се изпозлват - розов кварц, лунен камък, родонит, тюркит, планински кристал, камъни свързани със зодията на човека, за когото  е мандалата.
 • Времетраене - около 3 часа, в зависимост от индивидуалния темп на работа

Изработването на мандала има положително въздействие и се използва все по-често в психологията и арт терапията. Подобно на светената вода, над която е прочетена молитва и е заредена с нея, така и мандалата сътворена с конкретно намерение и послание, носи и излъчва тази енергия в пространството и зарежда с нея притежателя си.

Естествените камъни и кристали от най древни времена се използват за въздействие върху човешките физика и енергийни полета. Съществуват редица практики за лечение чрез тях. Считат се за силни енергийни предаватели. Това е така поради характера на структурните им решетки, които реагират на електромагнитни сигнали, каквото всъщност са нашите мисли и думи. Ето защо камъните и кристалите могат да бъдат зареждани и да се превръщат в акумулатори на определени енергии и послания.

 

Как протича занятието?

С помощта на шаблон се прави релефна мандала за декорация на гръбчето на основата. Боядисва се с интересна техника за подчертаване на релефа.  След това лицевата част на основата също се боядисва и се рисува геометрична мандала. Следва ритуално зареждане и  подреждане на точно определени камъни - специфична комбинация от камъни за Любов + камъни за конкретната зодия на човека, за когото е мандалата . Така наредната композиция се залива със слой прозрачна епоксидна смола което я фиксира. 

* След занятието картините остават в ателието 24 ч., необходимо време за смолата да втвърди. Получаването им става по индивидуална уговорка.

Оригинален подарък за жена, подарък за колежка или подарък за майка. Разгледай още предложения за незабравими арт преживявания в категория арт и хоби.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 3 часа
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

120,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.