Как да поръчам ваучер за подарък?

1

ИЗБЕРИ ВАУЧЕР

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор от 6-те ценови категории Gift Tube: Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200. Или избери тематичен ваучер на стойност - за масаж, урок, ресторант, стая за загадки, дегустация. 

Посочи вида на ваучера – по имейл или в безплатна опаковка.

2

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ ВАУЧЕРА

Напиши името на получателя и пожелание до него, които ще се отпечатат върху самия ваучер.

Когато купуваш ваучер на стойност, получателят сам избира преживяване. Ако искаш да му предложиш твоя избор, добави го полето за пожелание. Върху ваучера не се изписва цената, а името на категорията Gift Tube - Basic, Popular, Medium, Classic, Superior, Premium или името на тематичната категория  - Ваучер за масаж, Ваучер за музикален урок, Ваучер за ресторант.

3

ИЗБЕРИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Може да заплатиш избрания Gift Tube с банкова карта, наложен платеж или на място в офиса ни с предварителна уговорка или по банков път. Данните за банков превод са:

Райфазен Банк АД, IBAN: BG13RZBB91551009625599
BIC CODE:RZBBBGSF

В основанието за плащане се посочва номер на поръчката.

4

ИЗБЕРИ ВИДА НА ДОСТАВКА

Ваучерът може да получиш веднага по имейл или с доставка до куриерски офис или адрес на следващия работен, ако поръчката е направена до 16.00 ч. Работим със СПИДИ.

Избирайки доставка с куриер, получаваш ваучера в безплатна елегантна опаковка - тубус. Доставката се заплаща от клиента.

Как да резервирам преживяване?

1

ИЗБЕРИ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Въведи кода от ваучера си в секцията МОЯТ ВАУЧЕР на сайта.

Разгледай и избери преживяване от твоята ценова категория, от по-ниска категория или направи комбинация от услуги до стойността на твоя ваучер. 
В случай че си избрал комбинация от услуги в различни ценови категории, ще получиш нов ваучер/и на имейла си. Същите стъпки важат и за тематичните ваучери.

След като избереш услуга, попълни формата за резервация с 2 удобни за теб дати. Ще получиш потвърждение с всички необходими детайли на имейла.

2

ПРЕДСТАВИ ВАУЧЕРА НА МЯСТО

Носи своя ваучер и го покажи на организаторите на услугата.

3

КОМБИНАЦИЯ И ЗАМЯНА

Може да комбинираш 2 или повече услуги с един ваучер. Например с ваучер Medium 100, може да вземеш 2 преживявания BASIC по 50 лева.

Как? Купуваш 2 ваучера Basic50 и в полето Код за отстъпка въвеждаш кода от твоя ваучер за 100 лв. Получаваш нови ваучери с нови кодове. Ако избереш ваучер на по-висока стойност, доплащаш само разликата. Не се възстановяват суми.

Опцията не е валидна за ваучерите за конкретни преживявания от категорията SINGLE.

4

ДОПЛАЩАНЕ

Може да доплатиш за ваучер Gift Tube от по-висока ценова категория. За целта направи нова поръчка като избереш желанoто преживяване, а в полето Код за отстъпка въведи кода от ваучера.

Цената ще бъде приспадната автоматично ще доплатиш само остатъка от сумата.