Как да поръчам ваучер за подарък?

1

ИЗБЕРИ ВАУЧЕР

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор от 6-те ценови категории Gift Tube: Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200.

Или избери ваучер за конкретно преживяване

Посочи вида на ваучера – по имейл или в безплатна опаковка.

2

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ ВАУЧЕРА

Напиши името на получателя и пожелание до него, които ще се отпечатат върху самия ваучер.

Когато купуваш ваучер на стойност, получателят сам избира преживяване. Върху ваучера не се изписва цената, а името на преживяването или на категорията Gift Tube - Basic, Popular, Medium, Classic, Superior, Premium. Получателят може да провери стойността на ваучера си като въведе кода в полето Моят Ваучер 

3

ИЗБЕРИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Може да заплатиш избрания Gift Tube с банкова карта, банков път, наложен платеж, в брой на място в офиса ни на адрес: София, ул. Бачо Киро 5А от 9 до 18 часа в работен ден. Данните за банков превод са:

Райфазен Банк АД, IBAN: BG13RZBB91551009625599
BIC CODE:RZBBBGSF

В основанието за плащане се посочва номер на поръчката.

4

ИЗБЕРИ ВИДА НА ДОСТАВКА

Ваучерът може да получиш веднага по имейл или с доставка до куриерски офис или адрес на следващия работен, ако поръчката е направена до 16.00 ч. Работим със СПИДИ.

Избирайки доставка с куриер, получаваш ваучера в безплатна елегантна опаковка - тубус. Доставката се заплаща от клиента.

Как да резервирам преживяване?

1

ИЗБЕРИ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Регистрирай кода от ваучера си в МОЯТ ВАУЧЕР, за да получиш сертификат с контактите на изпълнителя и направи резервация. Регистрацията на кода не те ангажира да използваш услугата веднага. 

Ако имаш ваучер на стойност, разгледай и избери преживяване от твоята ценова категория. Ако имаш ваучер за конкретно преживяване, само попълни формата и получи сертификат. 
Всеки уникален код от ваучер работи като код за отстъпка. В случай, че искаш да замениш преживяване добави в количката избраната от теб нова услуга/продукт. Въведи кода в поле Код за отстъпка. Сумата ще бъде приспадната. Може да доплатиш. 

 

2

СВЪРЖИ СЕ С ИЗПЪЛНИТЕЛЯ

За да запишеш ден и час за избраната услуга, се свържи с изпълнителя ѝ. Информация за контакт с изпълнителя на услугата ще намериш в получения сертификат. Носи своят ваучер и го покажи на място. 

3

ЗАМЯНА

Използвай уникалния код от ваучера си като код за отстъпка в размера на неговата парична стойност. Стойността на твоя ваучер може да провериш като въведеш кода му в МОЯТ ВАУЧЕР. Избери услуга/продукт от платформата и го добави количката. В поле код за отстъпка въведи кода от ваучера си. Сумата ще бъде приспадната, а ако надвишава стойността на стария ваучер, може да доплатиш. 

Опцията за замянат е валидна за всички ваучери. 

4

ДОПЛАЩАНЕ

Може да доплатиш за ваучер Gift Tube от по-висока ценова категория. За целта направи нова поръчка като избереш желанoто преживяване, а в полето Код за отстъпка въведи кода от ваучера.

Цената ще бъде приспадната автоматично ще доплатиш само остатъка от сумата.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.