Зарадвай с подарък преживяване

Чуй себе си - пакет с четене на карти Таро, хипноза и рейки сеанс

Чуй себе си - пакет с четене на карти Таро, хипноза и рейки сеанс

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Избери специален подарък - пакет "Чуй себе си" - четене на карти Таро, хипноза и Рейки сеанс в едно! Подари с ваучер от Gift Tube!

Ако търсиш отговор на важен за теб въпрос, този комбиниран пакет от три персонални консултации ще ти бъде изключително полезен. Пакет "Чуй себе си" включва четене на карти Таро, персонален рейки сеанс и хипноза.

Чрез картите Таро много бързо и точно се определя с какъв точно проблем се е сблъскал човек. В този процес излизат много от нещата, които са на сърцето ти и подсъзнанието ти се подготвя, за да може чрез хипнозата темата да бъде разгърната и преодоляна.

Много често това, което ни тревожи или занимава мислите ни е свързано със силна емоция, именно тук е нуждата от Рейки, която хармонизира процеса и позволява по-плавното преминаване през вътрешните бури!

Какво включва ваучерът:

 • Индивидуална сесия с четене на карти Таро, хипноза и рейки сеанс
 • Продължителност 90 мин. 

Чрез Таро можем да придобием яснота за много аспекти от живота си. Като например как ще се развие годината, какво да очакваме, къде са силните ни страни и къде - слабите, как да се реализираме по-пълноценно в отношенията с другите, как да открием пътя си и да реализираме по-добре себе си.

Рейки е универсална енергия, която тече във всяко живо същество. По време на сеанс се отстраняват голяма част от блокажите, които сме натрупали в забързаното ежедневие и се дава вътрешен импулс на клетките за възстановяване.

През последните десетилетия трансът е подробно изучаван от учените! Посветени на тази тема са милиони изследвания, които доказват, че състоянието на транс е естествено за ума! В това състояние умът си почива, черпи вдъхновение, получава прозрения, отговори, разбирания. Хипнозата е един контролиран начин да влезем в това състояние и да използваме ресурса му, за да подобрим и обогатим живота си!

Разгледай още предложения от категория личностно развитие.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

За терапвета:

Добромир Иванов е холистичен терапевт. Занимава се с лечебни практики и масажи повече от 15 години. От 20 годишен се занимава с медитация и личностно развитие. От 2010 година се занимава професионално с хипноза и рейки. Инструктор по танцова медитация и йога на смеха. Приема сериозно максимата "Здрав дух в здраво тяло" и е воден от нея в работата и живота си.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 90 мин.
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

100,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.