Аква родео и джетове

Ваучер за аква родео и джетове: Джетпак, тяга джет, флайборд

Ще се отдадеш ли на адреналина и водата?

Аква родео – водна струя, която те качва нависоко и предизвиква твоите умения!

Оригинална идея за подарък – преживяване

Купи ваучер за аква родео от GiftTube

GiftTube отново те изненадва с луда идея за преживяване – купи ваучер за аква родео от нашата онлайн платформа. Предизвикваме те да усетиш тръпката! Ще успееш ли да овладееш 255 коня на височина от 1 до 10 метра над водата? Запиши се сега или изненадай твой приятел с този уникален ваучер за преживяване. Запиши се за уникалното преживяване и вземи HD видеозапис – ПОДАРЪК! 

Преживяването е наистина лудо! Само за феновете на адреналина и водните емоции – гмуркане, превъртане, завиване и достигане на хоризонтална скорост до 40 км. в час.

Преживяването аква родео се осъществява на територията на язовир Батак. Прекрасна възможност за страхотен уикенд с приключение. Сега можеш да комбинираш преживяването и с цялостната си почивка – изненадай компанията с незабравим ден на язовира. Продължителността на това щуро преживяване е 15 минути. Може да доплатите в процеса на поръчката за опция с продължителност от 30 мин. Не се притеснявай за сигурността – ще преминеш инструктаж, в който ще ти бъде обяснено много подробно какво точно те очаква, как да запазиш баланс и да практикуваш безопасно. Опитай нещо ново и различно! 

Преживяване с помпа водна струя – тяга джет

Сега можеш да изпиташ преживяването с помпа водна струя. Така нареченият тяга джет е изключително забавен. Той те издига над водата и изстрелва с помощта на силна струя вода. До теб е специален джет с твоя инструктор, който е близо до теб във всеки момент. Представи си как ще излетиш над водата – емоцията си струва, нали? Сега можеш да закупиш ваучер за тяга джет, онлайн на топ цена. Бърза организация и уникална идея за подарък. Лятно преживяване с водна струя, която те изстрелва над водата.

Купи ваучер за Jetpack Hoverboard (джетпак)

Купи ваучер за JetPack Hoverboard. Джетпакът “аква родео” е много забавно преживяване за феновете на адреналина и екстремните водни спортове. 

Водният джетпак е реактивно задвижващо устройство, което използва струя вода, въздух под налягане или друга течност като задвижващ механизъм. Устройството е проектирано да бъде прикрепено към гърба ти или друго съоръжение и да те задвижи право нагоре – над водата. Сега можеш да закупиш ваучер за аква родео – джетпак преживяване, което е изключително забавно. Изпробвай водния hoverboard и се изстреляй над водата!

Адреналин във водата и джетове: Воден екстремен спорт и джет 

Търсиш луда доза адреналин във водата? Направи лятната си почивка по-екстремна с ваучер за джетове. Джетовете са екстремен спорт, който носи страхотни емоции! Той е много различен и интересен, а отскоро се предлага и в България. С нашите организатори можеш много бързо да си резервираш страхотното преживяване на джетове. Търсиш джет? Ние го имаме - във всяка точка на страната. Следите нашите промоции за евтини джетове. Изпробвай нещо различно, диво и свежо! Идеален начин да разпуснеш и да се освежиш през горещите летни дни. Зарадвай себе си или изненадай приятел с ваучер за джет на морето – интересна идея за подарък, с която ще изуми всички! Изненада, която си струва. Зарадвай приятелите си с ваучер за джет на топ цена – купи сега онлайн.

Купи ваучер за Флайборд на топ цени от GiftTube

Сега имаш възможност да закупиш ваучер за Флайборд на яз. Батак. Подари оригинално преживяване с флайборд или джет. Щурото ни предложение е вече налично онлайн в нашата платформа най-добра цена. Предизвикваме те да овладееш 255 коня на височина от 1 до 10 метра над водата! Извиси се над водата и се наслади на уникалния хоризонт и отражението във водата.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.