Подготвили сме ви 10-те най-добри идеи за подарък за мъж. Тези оригинални подаръци ще изненадат всеки и са подходящи за изненада на мъже от всякаква възраст. Изберете нещо различно и бъдете уникални.

Оригинален подарък за мъж: Какво да подаря?

Вероятно често се чудите какво да подарите на близък човек – още по-трудна става задачата, когато е ред да изберем подарък за мъж! Да, мъжете сякаш имат всичко и подаръците за тях винаги са едни и същи –  часовници, тениски, парфюми, ножове, раници, обувки, алкохол, кожени портфейли. Понякога ни се струва, че всеки подарък, за който се сетим, е толкова банален… Е, определено не сте далеч от истината, в повечето случаи подаръците за мъже са все едни и същи и се повтарят. 

Истината е, че благодарение на изобилието от бизнеси и предложения в интернет, сега имате възможност да подарите оригинален подарък за мъж, с който наистина да зарадвате своя любим, съпруг, гадже, приятел, брат, братовчед, свекър, зет, кум или друг важен мъж в живота ви!

Топ 10 идеи за подарък за мъж – най-добрите преживявания и оригинални подаръци

Разгледайте нашите топ 10 предложения за подарък за мъж, с които можете да подарите нещо различно и незабравимо. Бъдете различни – спрете да подарявате едни и същи подаръци! Подходете по оригинален начин и поднесете изненада, която ще бъде наистина незабравима.

Разгледайте нашият лист от 10 оригинални идеи за подарък за мъж – благодарение на интернет имате възможност да подарите не просто подаръци, а преживявания. Преживяването е в пъти по-добро от обикновения подарък, защото за разлика от вещите, създава дълготраен спомен и усещане за щастие. Този тип изненада ще се оцени от всеки мъж:

Ваучерите за преживяване от Gift Tube са топ оригинална идея за подарък: 

  • Без нужда от организация
  • Без нужда от покупка на място
  • Бързо и лесно онлайн
  • Ваучер онлайн
  • На ниски и достъпни цени, разумни за България
  • Безплатна елегантна опаковка на ваучера
  • Отнема 1-2 минути

1) Приключенски подарък за мъже 

За феновете на приключенията сме подготвили специални приключенски подаръци. Купете ваучер, с който може да подарите екстремен ден, изпълнен с емоции. Преходи до забравени села, стрелби с различни оръжия, курсове пооцеляване в дивата природа, екстремни дни на пещерите Проходна и Клисура, съчетани с каньонинг, рафтинг или каякинг. 

Предизвикайте го! Кой мъж не обича да доказва себе си? Дайте му възможност да покаже своите умения за оцеляване и справяне в екстремни ситуации, като изберете екстремен спорт или пък организирате адвенчър уикенд за двама

Приключенският подарък може да се организира с ваучер, който дава достъп до селекция от екстремни преживявания. Подаръкът дава възможност и за подаряване на мистериозно приключение-изненада, с което мъжът няма да знае до последния момент какво го очаква и къде ще се състои предизвикателството! Това е една невероятна идея за феновете на адреналина, тръпките и новите изживявания.

Не го разпитвайте за отпуската, организирайте панорамен полет със самолет за 2 минути!

Няма как да сбъркате с подаръка “панорамен полет със самолет”. Поднесете на някой спомена за най-красивите гледки, изобилие от пейзажи и добри спомени. Ваучерът за полет може да се закупи сега, а получателят му да избере кога и къде да лети на по-късен етап. Така ще може да запазите подаръка в тайна до последния момент, без да има нужда да разпитвате предварително своя мъж за свободното му време и дали има планове за почивните дни! Нека той сам прецени кога ще се възползва от полета със самолет. Покупката отнема 2 минути, така че няма нужда да се занимавате с организация. Панорамните гледки спират дъха и вдъхновяват – предизвикайте го да погледнете света от птичи поглед.

3) Спортно занимание по избор за мъжете, които обичат физическите предизвикателства

За феновете на спорта, фитнеса и тренировките сме подготвили ваучери за спортен урок. Спортното преживяване е изключително добро предложение за подарък, защото се харесва на всеки мъж. Дайте на мъжа си възможност да избере между различни спортове и да изпробва нещо ново, което досега е гледал само по телевизията – урок по тенис, съп, сърф, конна езда, а защо не и дори подарък урок по танци? Оставете той да избере спортния урок, който му допада най-много!

4) Преживяване – разходка по туристически маршрут

Подаръкът разходка по туристически маршрут е добра идея за всеки мъж, който обича да прекарва времето си сред природата. Това е едно страхотно уикенд преживяване, с което ще дадете възможност на него да си отпочине през почивните дни. Изненадайте го с ново място. Разгледайте туристическите маршрути в платформата GiftTube – закупувайки ваучер от там, вие давате възможност на мъжа да избере сам по кой туристически маршрут да премине, както и с кого да сподели преживяването. 

5)  Бягство от града за двама – оригинална изненада за мъж

Направи незабравим подарък и сподели с любимия си една вълшебна почивка! Определено ще зарадвате половинката си като излезнете от забързаното градско ежедневие и го заведете на красиво и спокойно място, където можете да прекарате времето си пълноценно един с друг! Няма нищо по- специално от това да подариш "времето" си на любим човек като в допълнение ще прекарате времето си далеч от градския шум.

6)  Ваучер за дегустация (алкохол, сладко, солено)

Не подарявайте просто бутилка вино от магазина – бъдете по-оригинални! Алкохолът и храната са преживяване, а не просто консуматив! Тематичните ваучери за дегустация са страхотна идея за подарък на мъж. Те са оригинално преживяване, което може да бъде споделено с приятна компания. Оставете на него да избере вида на дегустацията – избор от дегустация на алкохол, сладко, солено, селектирани мезета и деликатеси, дегустация на вино, дегустация на уиски, шоколади. Интересна и нестандартна идея за подарък, особено през по-студените дни, когато всеки от нас има нужда от малко изкушения за небцето.

7) Идея за подарък за мъж: Рафтинг преживяване

Друга добра идея за подарък за мъж е рафтинг преживяването! Рафтингът е страхотен спорт, който развива мускулатурата, открива нови красиви природни гледки и сближава човекът с природата. Рафтинг денят може да се проведе на река Струма или на друга локация според избора на получателя.

8) Ваучер за стая на загадките, който може да сподели с приятели

Ваучерите за стаи на загадките са много добър подарък за по-креативните мъже, които обичат да разгадават загадки. Много често този тип ваучер се подаряват на инженери, програмисти или хора с други технически способности и аналитични умения, които обичат да разрешават проблеми и да търсят решения. Предизвикайте ги да излезнат извън зоната си на комфорт с една главоблъсканица! 

Загадката може да бъде споделена и с любими хора, за да може заедно да се радвате на емоциите и да разгадаете историята, за да избягате от заключената стая.

9) Музикален урок – мечтата на всеки музикален фен

Музикалният урок е мечтата на всеки фен на музиката и меломан. Най-добрият подарък за мъж, който обича музика, обича да твори, да пее, да танцува.

Музикалният урок е добър начин да зарадвате някой, който има талант или просто страхотен усет за ритъм. Вместо да подарявате любим албум или да записвате песен, музикалният урок дава възможност на любимият ви мъж да стане главно действащо лице в своя собствена песен, развива неговите умения за пеене или свирене на любим музикален инструмент и още..

10) Ново хоби за любимия мъж 

Ако нито едно от нашите предложения до тук не ви е харесало, то няма как да откажете последната ни идея за оригинален подарък за мъж – ново хоби! Няма нищо по-добро, което да носи гарантирана наслада. Подаръкът ще се хареса и от най-претенциозните, защото всеки ваучер за ново хоби дава достъп до различни занимания, с помощта на които човек може да развие своите умения и да придобие нови знания. Всеки има нужда от ново хоби в живота си! 

Преживяванията са най-добрите подаръци за мъже, защото те са много разнообразни, оригинални и наистина уникални по своята същност. С тях подарявате спомен, който няма да трупа прах на рафта до поредните клиширани сантиментални подаръци.

Да, сантименталните подаръци са нещо хубаво, но преживяванията са наистина специални – сега имате възможност да подарите преживяване, което да бъде споделено с вас или с други близки приятели на получателя на подаръка. Разгледайте предложенията за подаръци преживявания за мъже, които сме Ви подготвили – всяко едно от тях е на изгодна и добра цена.

Бонсу идея: Ваучер за преживяване на стойност, с който получателят да избира сам!