В този блог пост ще ви споделим 5 оригинални изненади за мъже, с които ще впечатлите и оставите без думи получателя! Решението за идеалния оригинален подарък е по-близо, отколкото подозирате – вижте нашия списък с уникални предложения за всеки мъж.

Как да избера най-добрата изненада за мъж?

Ако сте объркани и се намирате в задънена улица, когато идва време да изберете подарък за мъжа в живота си, за приятел, колега или друг близък,  ние сме тук, за да ви помогнем с 5 оригинални идеи за изненади. 

Понякога на пръв поглед изглежда, че не са много нещата, с които бихте изненадали мъжа до себе си, но ние сме ви подготвили 5 креативни и неустоими идеи! Независимо дали търсите нещо практично или просто искате да го накара да се чувства специален, подготвили сме ви съвети, с които ще го зарадвате и ще го накарате да се чувства оценен и разбран.

Не бъдете банални – Какво НЯМА да го изненада?

Нека не подаряваме клиширани подаръци! Ето списъка на най-баналните подаръци, които се подаряват на мъже и със сигурност НЯМА да го изненадат:

 • Комплект за бръснене и афтършейв
 • Парфюм / Тоалетна вода
 • Портфейл и колан
 • Часовник
 • Тениска / Суичър / Риза
 • Пуловер
 • Бельо и чорапи
 • Вратовръзка
 • Нож
 • Алкохол
 • Мъжки пантофи

За какво ви е да подарявате банален подарък, когато в интернет ви очакват изобилие от възможности на клик разстояние. Вместо това, организирайте преживяване – нужно е само да купите ваучер и да го поднесете. Освен това, може да изберете вместо него изненадата или да го оставите сам да реши какво иска. Така няма да има сърдити, а и ще поднесете изненада, която със сигурност не е очаквал. Не бъдете като тълпата! Ако господинът е имал доста партньорки в живота си, може да се окаже, че има цяла колекция от портфейли от гаджета… Кой знае!

10 оригинални изненади за мъж: Съпруг, Баща, Брат, Гадже, Приятел

Ето и нашите топ 5 КОНТРА предложения, които са всъщност истински ОРИГИНАЛНИ изненади за мъж. Тези предложения са идеални за всеки мъж в живота ви, независимо дали е съпруг, баща, брат, гадже или просто приятел:

Преживяване изненада – Mystery Extreme Day

Търсиш подарък за приятел с приключенски дух или пък някой, който има нужда от нещо ново? Тази изненада е подходяща за смелите (и нетолкова смелите) мъже. Организирай преживяване – изненада. Самото преживяване ще остане в тайна до последния момент, но за да сме сигурни, че няма да се изплаши прекалено, ще ти помогнем с предварителна анкета, с която ще установим нагласите и предпочитанията му! Част от възможните преживявания в подаръчния пакет са:

 • Каяк или кайт приключение
 • Луд дрифт
 • Уейкборд
 • Вело преживяване
 • Мото преживяване
 • И още…

Винена дегустация с офроуд за двама или Дегустация на уиски селекция с пури

Първото ни предложение включва истинска емоция – адреналин и наслада. Организирай уникално преживяване – изненада за специалния мъж: Офроуд приключение в комбинация със селекция вина на винарна “Ялово” и местни храни в района на Велико Търново. За по-малко екстремните е подходяща винена дегустация в градски условия или винена дегустация съчетана с разходка с електрическо колело.

Второто ни предложение е също толкова вълнуващо! По време на дегустацията се опитат 4 вида уиски и пури от висок клас в присъствието на специалист, който ще сподели тайната на вкусовете, производството и начините, по които да се насладите на истинско уиски преживяване. Страхотно забавление за мъже!

Обича ли люто? А колко можете да понесе? Нашата ферма го очаква с лют тур. Вашият мъж ще бъде любезно посрещнат, където ще има възможност да научи повече за лютите сортове и разбира се, да опита. Интересна и нестандартна изненада за мъж.

Авио симулация – Бъди пилот

Ако той си пада по летенето, може да го изненадате с 60-минутна авио симулация “Аз пилотът”. Авиосимулаторът е изключително добър и дава избор от самолети и разнообразни терени: Су-33, МиГ-29, Су-25 и F-16 в Кавказ, Персийски залив и др. На място ви очаква и специалист, който ще ви разкаже интересни неща. Проектът Авиосимулатор е дело на млади български инженери и наистина си заслужава!

Тандемен скок с парашут

Екстремна изненада за най-смелия мъж! Какво го очаква? Заедно с инструктор той ще скочи от 3200 метра над земната повърхност. След това предстои наслада от красотата на Земята в продължение на 40 секунди свободно падане с около 200 км/ч. На 1500 м инструкторът ще отвори парашута и заедно ще полетят за 6-8 мин. с отворен парашут, който той може да опита да управлява сам!

Това са само част от изненадите за мъж, които можем да ви предложим. Пълният списък с преживявания, подходящи за изненада можете да намерите в платформата на GiftTube.

Най-добрата изненада за мъжа е преживяването.

Няма нищо по-добро от изненадата – преживяване. Преживяването ни изважда от ежедневието и от зоната ни комфорт. То ни дава сили да погледнем живота от нова гледна точка. Забавлява ни и можем да му се наслаждаваме дълго време. Друго преимущество на преживяването е, че този тип изненада създава страхотен и дълготраен спомен за уникалния ден.

Най-добрият начин да изненадате един мъж е като му подарите преживяване – не изпускайте тази възможност и бъдете оригинални. Креативността е много по-добра от баналните подаръци и вещите, които всеки трута. Създавайте спомени!

Надяваме се, че нашият списък с изненади за мъж ви е помогнал в избора за подарък. Идеите ни са подходящи за изненада на съпруг, приятел, гадже, брат, братовчед, баща или който и да е специален мъж в живота ви. За всеки повод и без повод – не изпускайте отличните цени и предложения!